13 Haziran 2009, Cumartesi 07:57:20

Sivrice'de paraşüt keyfi

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yamaç paraşütü atlayışları yapıldı.
  • zaten bi o var,sivriceyi bile dolduramadılar,Diyarbakırlı ve Malatyalı iş adamlarının sivricede Villaları var.Elazığlı iş adamlarında henuz tık yok.Bakın Diyarbakırdan gelen 7 kişi diyo.Malatya ve Diyarbakır keşfetti,Elazığ kendi içini henuz keşfedemedi.Yazık ya.
  • ELAZIĞIM YAAA.. BİZDDE VAR MLX DE YOKK

Diyarbakır`dan gelen 7 kişilik yamaç paraşütü ekibi Hazarbaba Dağı`ndan yaptıklardı atlayışta, Hazar Gölü kıyısına indi.
      
Her yıl Sivrice ilçesine gelip uçuş faaliyetini icra ettiklerini belirten ekip üyeleri, ilçenin yamaç paraşütü sporu için çok elverişli olduğunu söylediler.
     
Her yıl düzenli olarak bu yönde bir organizasyon düzenlenmesinin ilçe tanıtımı ve sporu açısından büyük katkı sağlayacağını belirten paraşütçüler, ``Eminiz ki ülkenin her yerinden sporcular, düzenlenecek organizasyona büyük ilgi göstereceklerdir. Sivrice doğası ile çeşitli turizm dallarına elverişli bir ilçe. Umarım bu potansiyel bir an önce değerlendirilir`` dediler.

Sivrice'de paraşüt keyfi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
zaten bi o var,sivriceyi bile dolduramadılar,Diyarbakırlı ve Malatyalı iş adamlarının sivricede Villaları var.Elazığlı iş adamlarında henuz tık yok.Bakın Diyarbakırdan gelen 7 kişi diyo.Malatya ve Diyarbakır keşfetti,Elazığ kendi içini henuz keşfedemedi.Yazık ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ELAZIĞIM YAAA.. BİZDDE VAR MLX DE YOKK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000