26 Temmuz 2022, Salı 09:18:49

Sivil Havacılık Yüksekokulu Kapatıldı

İstanbul Bilgi Üniversitesi'ndeki Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun kapatılmasına karar verildi.
  • Havacı olmak için havacılık okumaya gerek yok! Akp de torpili bul! Gel THY de 20 bin maaşla işe başla...1 ay sonra da müdür ol! Okulu felan boş ver :)))
  • Öğrenci bulamayınca mecburen kapattılar, sırada kapatılacak bir kaç tane daha olduğunu sanıyorum.
  • Darısı hiç bir alt yapısı olmayan "pilotaj bölümlerine ".. Teorik bilgi öğretmenleri yarı zamanlı,uçuş eğitimi bir okuldan satın almalı...aradan "komisyon"almaktan başka yapılan bir iş yok.
  • Bu kadar çok sivil havacılık yüksek okulu ve uçuş okulu açılırsa olacağı bu öğrenci çok iyi eğitim yok iş yok para yok eee gerek yok az olsun kaliteli ve iş istihdamı olsun.
  • Umarım diğerleride kapatılır. gereksiz
  • Bu bolumu okumak kadar gereksiz bir sey olamaz. Havacilik alaninda hangi departmanda calisirsaniz calisin, zaten onun egitimini aliyorsunuz. Ayrica 4 yil bu bolumu okuyup da ‘askeri’ ucretle calismanin da bir alemi yok yani.
  • Hadımköy'de Bilgi üniversitesi tabelası olan bina var,Ablalar teyzeler içerde ütü paket yapıyorlar. Böyle bir bölüm varmı acaba?
  • Zaten havacılık sektörü için eğitime gerek yok çok şükür elhamdülillah maşallah vs.. akepeli bir yönetici yeterli.! Hee bir de bir maaşa işe alan biri vardı adını unuttuğum..!!!
  • Gereksiz kapasite üstü açılmaya başlandı darısı diğerlerinin başına
  • Darısı diğerlerinin başına. Amin

Bazı yükseköğretim kurumları bünyesinde enstitü, fakülte ve yüksekokul kurulması ile kapatılması ve adlarının değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanılığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'ndeki Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun kapatılmasına karar verildiği duyuruldu.

İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2016-2017 akademik yılında Havacılık Yönetimi Bölümü’nde lisans eğitimi vermeye başlamıştı. 

Sivil Havacılık Yüksekokulu Kapatıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Akepeli ~ 2 yıl önce
Havacı olmak için havacılık okumaya gerek yok! Akp de torpili bul! Gel THY de 20 bin maaşla işe başla...1 ay sonra da müdür ol! Okulu felan boş ver :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mecburen ~ 2 yıl önce
Öğrenci bulamayınca mecburen kapattılar, sırada kapatılacak bir kaç tane daha olduğunu sanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt.. ~ 2 yıl önce
Darısı hiç bir alt yapısı olmayan "pilotaj bölümlerine ".. Teorik bilgi öğretmenleri yarı zamanlı,uçuş eğitimi bir okuldan satın almalı...aradan "komisyon"almaktan başka yapılan bir iş yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 2 yıl önce
Bu kadar çok sivil havacılık yüksek okulu ve uçuş okulu açılırsa olacağı bu öğrenci çok iyi eğitim yok iş yok para yok eee gerek yok az olsun kaliteli ve iş istihdamı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi olmuş ~ 2 yıl önce
Umarım diğerleride kapatılır. gereksiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 2 yıl önce
Saçmalamışsın. Mesela Özyeğin üniversite sınavıyla alıyor. Bir yıl hazırlık. 1.sınıf ortak dersler. 2.sınıf mesleki dersler. 3-4.sınıf uçuş eğitimi. 5 yılda pilot yetiştiriyor. Sen herhalde mühendislik okumuş, sonra pilotlar iyi maaş alıyor diye THY akademiye başvurmuş, eldeki soru bankasıyla ATPL'i almış, direkt THY'de başlamış, tüm hedeflefine ulaşınca da "kur farkıyla bizi eziyorlar" diyen gruptansın k başkasını istemiyorsun. Birader sizin 28-30 yaşındaki kararı o çocuklar 18 yaşında vermiş.
Sacmalik ~ 2 yıl önce
Bu bolumu okumak kadar gereksiz bir sey olamaz. Havacilik alaninda hangi departmanda calisirsaniz calisin, zaten onun egitimini aliyorsunuz. Ayrica 4 yil bu bolumu okuyup da ‘askeri’ ucretle calismanin da bir alemi yok yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Military ~ 2 yıl önce
Askeri ücret nedir arkadaşım? “Asgari” olmasın?
Saçmalık ~ 2 yıl önce
Ya sen önce Türkçe öğren. Askeri ücret ne demek. Ayıptır valla ayıptır. Onu adı asgari ücrettir. Yani minimum
Sandvicci ~ 2 yıl önce
Hadımköy'de Bilgi üniversitesi tabelası olan bina var,Ablalar teyzeler içerde ütü paket yapıyorlar. Böyle bir bölüm varmı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
Zaten havacılık sektörü için eğitime gerek yok çok şükür elhamdülillah maşallah vs.. akepeli bir yönetici yeterli.! Hee bir de bir maaşa işe alan biri vardı adını unuttuğum..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 2 yıl önce
Gereksiz kapasite üstü açılmaya başlandı darısı diğerlerinin başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaciva ~ 2 yıl önce
Darısı diğerlerinin başına. Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000