03 Ağustos 2016, Çarşamba 12:29:33

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde 'FETÖ' depremi

Bürokrasi de fetö depremi devam ediyor. Havacılık sektörüne sızmış olan fetöcüler birer birer ayıklanmaya başlarken, geçtiğimiz günlerde SHGM’den de çok ayıda personelin görevinden uzaklaştırıldığı belirtilmişti.
  • 17.00 den sonra sınava girenleri bende o dönemde duydum ATPL için hepimiz çok çalıştık şükürler olsun geçtik peki paran yoksa tip eğitimi alamıyorsan işsiz bir pilot olmanın ne anlamı var? Asıl bu konuya bundan sonra el atılması lazım . Benim gibi issiz pilotlar için otoritenin bu konudaki çalışmaları ne olacak bundan sonra? Zor bir eğitim süreci ve paran yoksa TYPE RATİNG yok iş yok!!!
  • tgs ye alım var mı
  • Havacılık sektöründe FETÖcü arayanların çok uzaklara gitmelerine gerek yok. Te.He.Ka. üniv.'in havacılık duayeni yöneticilerine bakmaları yeterli. Bu işin sivil karargahı orası. Nokta.
  • Baska kimler gorevden alinmis bilen varmi
  • Atanan kisiye iyice bakmislar mi? Şaka mı bu?
  • Fetocu olarak bu zattan haric, daha fazla adam var ama SHGM haberi yok.. onu birak ya Hocam, Ibrahim Tunc atandi diyorsunuz SHGM Istanbul temsilci olarak ama malesef adam Havacilikla hic bir alakasi yok. Boyle atanma nasil oluyor anlamadim kardesim..
  • Thk'ya da bir temizlik şart
  • fetoya baglı oldugu ıcın rahatca verilen sınavlar vs.ne olacak ayrıca kendilerinden olmayanlara yaptıkları eziyetlerin hesabı da sorulacakmı?
  • Bu ne aymazliktir ? Odasina cagirmis fetoye uye misin diye sormus. Ya arkadas kafayi yiyecegim. Bu ulkenin guzide kurumlari kimlere emanet ? Kim sana evet uyeyim der ? Cildirmamak elde degil. Bu ve bunun gibi isguzarlik yapan yoneticilerinde islerine son verilmeli. Hakkiyla isi yapamayacsk olanlar o koltukta oturmasin beyler !
  • Bilal eksi nin bir bağlantısı var mı acaba......??? O da bir araştırılsın bakalım. .

Bürokrasi de fetö depremi devam ediyor. Havacılık sektörüne sızmış olan fetöcüler birer birer ayıklanmaya başlarken, geçtiğimiz günlerde SHGM’den de çok ayıda personelin görevinden uzaklaştırıldığı belirtilmişti.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde görevden alınanların haricinde temsilciliklerde de görevden alınmalar olduğu öğrenildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne,  İstanbul Temsilcisi M.S.A’nın paralel yapı üyesi olduğuna dair ihbar gittiği belirtildi. İhbar üzerine Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Temsilcisi’ni Ankara’ya davet ederek, paralel fetö üyesi olup olmadığını sorguladığı ancak temsilcinin böyle bir yapı içerisinde olmadığını söyleyerek işlem yapmadığı iddia edildi.

Bir süre sonra İstanbul Temsilcisi M.S.A için ikinci bir ihbarın yapıldığı ve bu kez Bilal Ekşi tarafından EASA’da görevlendirildiği ve iki yıl yurtdışında kaldığı belirtildi.

Paralel fetö üyesi olduğu ısrarla SHGM’ye bildirilen İstanbul Temsilcisi M.S.A’nın, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından İstanbul’daki temsilcilik merkezinde personel tarafından evrak imha ederken yakalandığı ve bu durum üzerine görevden alındığı ifade ediliyor.
İstanbul temsilcisinin hangi evrakları imha ettiği bilinmezken soruşturma derinleştirilerek sürdürülüyor.

Öte yandan paralel devlet yapılanması içerisinde yer aldığı gerekçesi ile görevinden uzaklaştırılan İstanbul Temsilcisi M.S:A’nın bugüne kadar neden korunduğu ise gizemini koruyor.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre geçici olarak İstanbul temsilciliğine SHGM’nin özel kalem müdürü İbrahim Tunç atandı.

©Airporthaber.com

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde 'FETÖ' depremi

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Ademoğlu ~ 8 yıl önce
17.00 den sonra sınava girenleri bende o dönemde duydum ATPL için hepimiz çok çalıştık şükürler olsun geçtik peki paran yoksa tip eğitimi alamıyorsan işsiz bir pilot olmanın ne anlamı var? Asıl bu konuya bundan sonra el atılması lazım . Benim gibi issiz pilotlar için otoritenin bu konudaki çalışmaları ne olacak bundan sonra? Zor bir eğitim süreci ve paran yoksa TYPE RATİNG yok iş yok!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
slm ~ 8 yıl önce
tgs ye alım var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı Fetöcüler ~ 8 yıl önce
Havacılık sektöründe FETÖcü arayanların çok uzaklara gitmelerine gerek yok. Te.He.Ka. üniv.'in havacılık duayeni yöneticilerine bakmaları yeterli. Bu işin sivil karargahı orası. Nokta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shgm ~ 8 yıl önce
Baska kimler gorevden alinmis bilen varmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 8 yıl önce
Atanan kisiye iyice bakmislar mi? Şaka mı bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklı ~ 8 yıl önce
Haklısın kardeş bi gözden geçmesi lazım
Hocam ~ 8 yıl önce
Fetocu olarak bu zattan haric, daha fazla adam var ama SHGM haberi yok.. onu birak ya Hocam, Ibrahim Tunc atandi diyorsunuz SHGM Istanbul temsilci olarak ama malesef adam Havacilikla hic bir alakasi yok. Boyle atanma nasil oluyor anlamadim kardesim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biris ~ 8 yıl önce
Thk'ya da bir temizlik şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haketmeden.... ~ 8 yıl önce
fetoya baglı oldugu ıcın rahatca verilen sınavlar vs.ne olacak ayrıca kendilerinden olmayanlara yaptıkları eziyetlerin hesabı da sorulacakmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotaj ~ 8 yıl önce
Bunların yüzünden kaç kişi pilotajı bıraktı.Hizmete bağlı olanların saat 17 den sonra ATPL sınavlarına alınıp geçirildiğini bilmeyen mi var.
Rumuzsuz Pilot ~ 8 yıl önce
Bu ne aymazliktir ? Odasina cagirmis fetoye uye misin diye sormus. Ya arkadas kafayi yiyecegim. Bu ulkenin guzide kurumlari kimlere emanet ? Kim sana evet uyeyim der ? Cildirmamak elde degil. Bu ve bunun gibi isguzarlik yapan yoneticilerinde islerine son verilmeli. Hakkiyla isi yapamayacsk olanlar o koltukta oturmasin beyler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eksi ~ 8 yıl önce
Bilal eksi nin bir bağlantısı var mı acaba......??? O da bir araştırılsın bakalım. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000