16 Nisan 2019, Salı 11:37:44

Sivil havacılığın geleceği masaya yatırıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan başkanlığında İstanbul’da havayolu işletmelerinin yöneticileri ve ilgili kurum ve kuruluşların katılımı ile sivil koordinasyon toplantısı düzenlendi.
  • hezarfen mesleki ve teknik anadolu lisesiv ben lise3.sınıf öğrencisiyim sivil havacılık bölümünde okuyorum ama bize ne sivil havacılık genel müdürlüğü yardımcı oluyor ne dhmi staj yerimizi ayarlayan bile yok stajı geçtim sivil havacılık öğretmenimiz yok elimizden tutup yol gösterecek birilerini arıyoruz
  • Toplantı şahane ama sonuç yok?çay pasta börekler dışında masada neler var?
  • Sivil havacılık değil ticari havacılık!Kimse kusura bakmasın bu ülkere sivil havacılık kavramını açıklayacak biri yok.
  • Derken ?
  • Daha cok ticari havacilik icin toplanilmis. THK ve turevi kurumlar yerlerde surunuyor
  • Bu fotograftaki herkesin gidip yerlerine isini bilen ve ehli insanlarin gelmeleri dilegi ile...ogrenciyi magdur etmeyen yandas degil yardim sever olan ...bi imza icin haftalarca bekletmeyen bir shgm istiyoruz...bu insanlari degil..ama az kaldi hepsi gidecek kokten .
  • kolay yoldan alınan teknisyen lisansları da konuşulmuştur kesin, bu konu o kadar da önemsiz değildir, di mi di mi?
  • en son ne zaman bir havayolu şirketi kuruldu ? bu büyümenin mesnedi nedir? devletin parasını saçarak ve olabilecek en büyük verimsizlikle thy ve iştiraklerini büyüttünüz bunu da sadece eşe dosta yarayacak şekilde yaptınız. Büyüme budur.
  • Resimdeki 'üst düzey yöneticiler'in çoğu torpilliler...
  • Uçucu ekiplere yasa olayı da masaya yatırıldı mı yoksa hala masada yatan uçucu ekipler mi?.. Saygılarımla...

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan başkanlığında İstanbul’da havayolu işletmelerinin yöneticileri ve ilgili kurum ve kuruluşların katılımı ile sivil koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Türk Sivil Havacılık Akademisi’nde 15 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen toplantıya Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici, DHMİ Genel Md. Yrd. Mehmet Karakan, Meteoroloji Gen. Md. Yrd. M. Fatih Büyükkasabbaşı, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, TÖSHİD Başkanı Mehmet Tevfik Nane ve havayollarının üst düzey yöneticileri ile TÖSHİD üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, son on yıldır çift haneli rakamlarla büyüyen sivil havacılık sektöründeki gelişmenin sürdürülebilir kılınması için atılacak adımlarda sektörün koordinasyon içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekti. Sivil havacılıktaki güncel konuların, sektörün beklentilerinin ve çözüm önerilerin masaya yatırıldığı toplantıda, İstanbul Havalimanı’na taşınmanın ardından sivil havacılığın yol haritasına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Havayolu işletmelerinin beklenti ve taleplerini içeren Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD)’in sunumu ile THY’in sektörün ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerileri ve SHGM’nin çeşitli konularda havayollarından beklentileri ele alındı.

Toplantı esnasında gündeme alınan tüm talepler detaylı olarak tartışılarak çözüme yönelik öneriler belirlenmiş ve tarafların yapacağı ilave çalışmalar karara bağlanmıştır.

Ayrıca yılın son çeyreği içinde Sivil havacılık strateji çalıştayı yapılması konusunda mutabık kalınarak hazırlıkların yapılması kararına varıldı.
 

Sivil havacılığın geleceği masaya yatırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

lütfen yardım ~ 5 yıl önce
hezarfen mesleki ve teknik anadolu lisesiv ben lise3.sınıf öğrencisiyim sivil havacılık bölümünde okuyorum ama bize ne sivil havacılık genel müdürlüğü yardımcı oluyor ne dhmi staj yerimizi ayarlayan bile yok stajı geçtim sivil havacılık öğretmenimiz yok elimizden tutup yol gösterecek birilerini arıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 5 yıl önce
Toplantı şahane ama sonuç yok?çay pasta börekler dışında masada neler var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ticari ~ 5 yıl önce
Sivil havacılık değil ticari havacılık!Kimse kusura bakmasın bu ülkere sivil havacılık kavramını açıklayacak biri yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üst düzey ~ 5 yıl önce
Derken ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"Sivil Havacilik" ~ 5 yıl önce
Daha cok ticari havacilik icin toplanilmis. THK ve turevi kurumlar yerlerde surunuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heyt be ~ 5 yıl önce
Bu fotograftaki herkesin gidip yerlerine isini bilen ve ehli insanlarin gelmeleri dilegi ile...ogrenciyi magdur etmeyen yandas degil yardim sever olan ...bi imza icin haftalarca bekletmeyen bir shgm istiyoruz...bu insanlari degil..ama az kaldi hepsi gidecek kokten .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lisanslar ~ 5 yıl önce
kolay yoldan alınan teknisyen lisansları da konuşulmuştur kesin, bu konu o kadar da önemsiz değildir, di mi di mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
palavra ~ 5 yıl önce
en son ne zaman bir havayolu şirketi kuruldu ? bu büyümenin mesnedi nedir? devletin parasını saçarak ve olabilecek en büyük verimsizlikle thy ve iştiraklerini büyüttünüz bunu da sadece eşe dosta yarayacak şekilde yaptınız. Büyüme budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üst düzey ??? ~ 5 yıl önce
Resimdeki 'üst düzey yöneticiler'in çoğu torpilliler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hepsi ~ 5 yıl önce
hepsi
Yasa? ~ 5 yıl önce
Uçucu ekiplere yasa olayı da masaya yatırıldı mı yoksa hala masada yatan uçucu ekipler mi?.. Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000