16 Ocak 2019, Çarşamba 12:41:03

Sivas'ta uçuşlara kar engeli!

Sivas'ta hava muhalefeti nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi.
  • Sizin dediğiniz yerde de yoğun kar yağışında hava ulaşımı kesintiye uğruyor. Gerçekleri bilmeden yazmışsınız. Burada konu hava sıcaklığının çok düşük olması değil, kar yaşının yoğun olması ve görevli ekiplerin pistin her yerini anlık olarak uçuş emniyetine uygun halde tutamamaları. Benzer durum kuzeydne gelen kar fırtınası ve tipi nedeniyle NY ve Chicago havalimanlarında da hep olur. Paranız da olur teknik imkanlarınız da olur ama illa doğa ile başedilemeyecek bir nokta, bir an vardır.
  • Ulan sibiryada havalar -45 ile -60 uçaklar iç ve dış hat vızır vızır vallah

Sivas'ta hava muhalefeti nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi.

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı yetkilileri, saat 07.40'ta Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan yapılması planlanan PC 2750 ve Atatürk Havaalanı'ndan saat 12.20'de gerçekleştirilmesi planlanan TK 2658 sefer sayılı uçak seferlerinin, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini bildirdi.

Yetkililer, hava şartlarının düzelmesi durumunda seferlerin gerçekleştirileceğini belirtti.

Sivas'ta uçuşlara kar engeli!

Yorumlar

Sibiryasız Gül ~ 5 yıl önce
Sizin dediğiniz yerde de yoğun kar yağışında hava ulaşımı kesintiye uğruyor. Gerçekleri bilmeden yazmışsınız. Burada konu hava sıcaklığının çok düşük olması değil, kar yaşının yoğun olması ve görevli ekiplerin pistin her yerini anlık olarak uçuş emniyetine uygun halde tutamamaları. Benzer durum kuzeydne gelen kar fırtınası ve tipi nedeniyle NY ve Chicago havalimanlarında da hep olur. Paranız da olur teknik imkanlarınız da olur ama illa doğa ile başedilemeyecek bir nokta, bir an vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sibiryali gül ~ 5 yıl önce
Ulan sibiryada havalar -45 ile -60 uçaklar iç ve dış hat vızır vızır vallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000