31 Mayıs 2017, Çarşamba 21:55:45

Şırnak'ta askeri helikopterle irtibat kesildi!

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığından kalkan askeri helikopter, Irak sınırında bulunan Şenoba beldesinde radardan kayboldu.
  • Allahım ne büyük acı ve kayıp.. Yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.. Mekanınız cennet olsun kahramanlarım..
  • Gerilim hatti degildi, vatansiz sicanlar yani pkk itleri yapti. Sizi asite ve kana bogcaz allahisizlar. Sehitlerin Mekanlari cennet olsun insallah.
  • Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bir olay.
  • Bu ihanet çemberinden kurtulmamız elzem. Rabbim şehitlerimize cennet mekân kılsın. Allah buna sebep olan hainleri kahru perişan , bizleri ise muzaffer eylesin. (Langsam)
  • Bu nasil bir keder ? Acidan olucez artik rabbim
  • 1) Bölgedeki Tüm Kurmayların aynı helikoptere binmesi tesadüf mü ? 2) Uçuruma asker indirebilen pilot tellere takılabilir mi? 3) Şırnak gibi bir bölgede pkkyı yok eden ve etmeye devam ederken Aydoğan Paşa'nın bulunduğu helikopterin düşmesi tesadüf mü?
  • Cok gurur verici ve cesur bir meslek!!! Hayati kaybeden her degerli cana uzuluyorum. Tc nin basi sagolsun mekani cennet olsun insallah.
  • Allah sehit ailelerine sabir versin mekanlari cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin.. Bunuda paralel'e bağlarlar ise hiç şaşırmayın.. Malüm hepsi asker , hepsi şehit.. Hulusi Akar gezmeye devam etsin.. Sarayın GK oldu ..
  • El Fatiha.Başımız sağolsun.

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığından kalkan askeri helikopter, Irak sınırında bulunan Şenoba beldesinde radardan kayboldu. Helikopterle irtibat sağlanamadığı öğrenildi.

(Güncellendi) Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan Cougar tipi helikopter kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştü. Kaza bölgesine arama-kurtarma ekiplerinin yanısıra çok sayıda sağlık personeli sevk edildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada "İlimiz Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan coogeer tipi helikopterimiz kalktıktan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılması sonucu düşmüştür. Olay yerine kurtarma ekiplerimiz intikal etmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri kazayla ilgili az önce bir açıklama yayınlayarak helikopterde bulunan 13 askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

TSK AÇIKLAMASI

31 Mayıs 2017 Çarşamba günü, Şırnak/Şenoba Tugay Komutanlığından kalkış yapan ve içinde 13 personelimizin bulunduğu AS 532 COUGAR tipi bir helikopter, kalkışından kısa bir süre sonra, ilk alınan bilgilere göre, yüksek gerilim hatlarına takılması sonucunda saat 20.55 sularında kaza kırıma uğramıştır. Olayla ilgili inceleme devam etmektedir.

Söz konusu elim kaza neticesinde; helikopterde bulunan kahraman silah arkadaşlarımızın şehit olduğu bilgisi alınmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Şırnak'ta askeri helikopterle irtibat kesildi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Büyük kayıp ~ 7 yıl önce
Allahım ne büyük acı ve kayıp.. Yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.. Mekanınız cennet olsun kahramanlarım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gr ~ 7 yıl önce
Gerilim hatti degildi, vatansiz sicanlar yani pkk itleri yapti. Sizi asite ve kana bogcaz allahisizlar. Sehitlerin Mekanlari cennet olsun insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavaş ~ 7 yıl önce
yavaş millete gaz vermeyin!!!
grt ~ 7 yıl önce
kopan bilek kalınlığındaki elektrik telleri fotoğraflarda mevcut.komplo teorilerine gerek yok. helikopter bu en ufak hatayı dikkatsizliği kaldırmaz.tel makası bu telleri kesemez
Gr ~ 7 yıl önce
Yinede allah cezalarini versin insallah
Çok üzücü ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bir olay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti fetö ~ 7 yıl önce
Bu ihanet çemberinden kurtulmamız elzem. Rabbim şehitlerimize cennet mekân kılsın. Allah buna sebep olan hainleri kahru perişan , bizleri ise muzaffer eylesin. (Langsam)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amin ~ 7 yıl önce
Sonsuza kadar amin
Flyer ~ 7 yıl önce
Bu nasil bir keder ? Acidan olucez artik rabbim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasım ~ 7 yıl önce
1) Bölgedeki Tüm Kurmayların aynı helikoptere binmesi tesadüf mü ? 2) Uçuruma asker indirebilen pilot tellere takılabilir mi? 3) Şırnak gibi bir bölgede pkkyı yok eden ve etmeye devam ederken Aydoğan Paşa'nın bulunduğu helikopterin düşmesi tesadüf mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaz ~ 7 yıl önce
yaz babam yaz komplo terosi yaz film yap ama sonuç aynı:(
Gr ~ 7 yıl önce
Cok gurur verici ve cesur bir meslek!!! Hayati kaybeden her degerli cana uzuluyorum. Tc nin basi sagolsun mekani cennet olsun insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabir ~ 7 yıl önce
Allah sehit ailelerine sabir versin mekanlari cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin.. Bunuda paralel'e bağlarlar ise hiç şaşırmayın.. Malüm hepsi asker , hepsi şehit.. Hulusi Akar gezmeye devam etsin.. Sarayın GK oldu ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmanlı ~ 7 yıl önce
El Fatiha.Başımız sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000