07 Nisan 2021, Çarşamba 08:30:30

Şirketler pilotlarını geri çağırmaya başladı

ABD'deki havayolları, beklenen seyahat toparlanmasına hazırlanırken daha fazla pilotu geri çağırmaya başladı
  • Biz geriye donersek siz deliye donersiniz
  • Geçen seneyi hatırlayın 1 maske bulamıyorduk şimdi heryer maske aşının da geleceği yer orası biraz daha zamanı var sonra şirketler , çalışanlarına kötü davranan şirketler düşünsün
  • Amerika'da aşılama 20'li yaşlarda. Biz daha 60 yaş üstünü bitiremedik. Ondan pek umutlanmaya gerek yok. Elimizde lisansla 1-2 yıl daha bekleriz biz...
  • Emirates alım var mı? Hep bu espriyi yapmak istemiştim :D
  • Bizim ülkemizde ya da Avrupa’da aşılama ABD’nin fersah fersah gerisinde. Bizi ilgilendirmiyor bu haberler. İnsanlara umut satmayı bırakın. 4 bin tecrübesiz pilot 2 yıla yakın bir süredir işsisiz. Yüzlercesi de mezun olmayı bekliyor. Gençler bu umut satan haberlere inanmayın. Türkiye’de 2019 yılı Ekim ayından bu yana 1 tane bile tecrübesiz yeni pilot işe alınmadı. Üstüne Onur Air’in durumu sebebiyle işsiz kalma ihtimali olan tecrübeli pilotlar var. Paranızı kimseye kaptırmayın.
  • Cagirmayin, bu sartlarda gelmek istemiyoruz, baska kapiya, gidin akademiden alin, kirim oranlariniz artsin, bize vermediklerinizi sigortaya verin, mars!
  • Türkiye'deki şirketler de bi harekete geçse artık.

ABD'deki havayolları, beklenen seyahat toparlanmasına hazırlanırken daha fazla pilotu geri çağırmaya başladı.

Delta Airlines Pazartesi günü yaptığı açıklamada, personel sıkıntısı nedeniyle Pazar günü yaklaşık 100 uçuş iptalini açıklamadan önce, 1 Nisan'da boşta olan tüm pilotlarını geri çağırdığını açıkladı.

Şirket, bu yaz tekrar uçmaya başlamak için yaklaşık 400 kişinin zamanında eğitileceğini belirtti. Bu arada Southwest Airlines da 209 pilotun 1 Haziran'da gönüllü izinden döneceğini söyledi.

Tüm bu adımlar, daha fazla insan Covid-19 aşısı aldıkça potansiyel olarak yoğun bir yaza hazırlanmak için ABD havayollarının çabalarını nasıl artırdığını gösteriyor.

United Airlines, geçen hafta 300 yeni pilot işe alacağını söyledi ve bir yıl önce satın almalar, erken emeklilik ve geçici izin programları yoluyla maaş bordrolarını düşüren bir sektör için dramatik bir tersine dönüşün altını çizdi.

Bir yıl önceki 122.029 yolcuya kıyasla, 4 Nisan'da 1.5 milyondan fazla yolcu iç güvenlik kontrol noktalarından geçti. United ve American Airlines, uçaklarının yaklaşık % 80 dolu olduğunu söyledi.

Şirket bir e-posta ile yapılan açıklamada, "daha fazla işgücümüz aşılandıkça ve daha fazla pilot aktif uçuşa döndükçe" Delta'nın güvenilirliğinin bu ilkbahar ve yaz artacağını açıkladı.

Şirketler pilotlarını geri çağırmaya başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Cadet ~ 3 yıl önce
Biz geriye donersek siz deliye donersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aşı maske ~ 3 yıl önce
Geçen seneyi hatırlayın 1 maske bulamıyorduk şimdi heryer maske aşının da geleceği yer orası biraz daha zamanı var sonra şirketler , çalışanlarına kötü davranan şirketler düşünsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizde aşı yok... ~ 3 yıl önce
Amerika'da aşılama 20'li yaşlarda. Biz daha 60 yaş üstünü bitiremedik. Ondan pek umutlanmaya gerek yok. Elimizde lisansla 1-2 yıl daha bekleriz biz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 3 yıl önce
Bir iki yil daha beklersen ucus lisansinla,seni otobus sirketi bile almaz,hayal dunyan cok kuvvetli
.. ~ 3 yıl önce
Emirates alım var mı? Hep bu espriyi yapmak istemiştim :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizene ~ 3 yıl önce
Bizim ülkemizde ya da Avrupa’da aşılama ABD’nin fersah fersah gerisinde. Bizi ilgilendirmiyor bu haberler. İnsanlara umut satmayı bırakın. 4 bin tecrübesiz pilot 2 yıla yakın bir süredir işsisiz. Yüzlercesi de mezun olmayı bekliyor. Gençler bu umut satan haberlere inanmayın. Türkiye’de 2019 yılı Ekim ayından bu yana 1 tane bile tecrübesiz yeni pilot işe alınmadı. Üstüne Onur Air’in durumu sebebiyle işsiz kalma ihtimali olan tecrübeli pilotlar var. Paranızı kimseye kaptırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antonio ~ 3 yıl önce
Cagirmayin, bu sartlarda gelmek istemiyoruz, baska kapiya, gidin akademiden alin, kirim oranlariniz artsin, bize vermediklerinizi sigortaya verin, mars!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 3 yıl önce
Türkiye'deki şirketler de bi harekete geçse artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000