14 Ekim 2013, Pazartesi 08:10:39

ŞİRKETLER KENDİ HALLEDECEK!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım bayram nedenyle artan şehirlerarası yolcu taleplerinin karşılanması için, kara, deniz ve hava yollarında ek seferler koyduklarını belirtti...
  • Bizim yöneticilerimize de böyle saçma açıklamalar yakışır. Aksini beklemek hayal kırıklığına sebap olur. Şaşırtmamaları sevindirici!
  • şahsen biletler daha da yüksek olmalı! Uçağa binen gereksiz insanların haddi hesabı yok.Otobüs firmalarına döndü havayolları.eskiden uçağa beyfendiler binermiş şimdi ise cahil cahil saçma sapan insanlar!
  • Ben hemen Rekabet Kurulu'nu göreve davet ediyorum.Bunun adı düpedüz 'price fixing ' denen olay ve Avrupa'da külliyen yasak olan bir durum.Ayrıca ortaya çıkarıldığında şirketlerin ağır cezalar aldığı bir olay. Nedeni de tüketici aleyhine fiyat belirlemek ve pazar paylaşımı ve diğer adıyla haksız rekabet...İşte zihniyet...
  • Serbest piyasa mi? Önce Atatürk havalimani'ni rekabet'e açin sonra serbet piyasa hakkinda konusun.
  • şu fiyat üzerine çıkmayacağım ile serbest piyasa arasında nasıl bir bağlantı kurmuş bu binali hayret ediyorum. dediği serbest olmayan piyasada olur.
  • Bu iş havayolu şirketlerine kaldıysa vatandaş yandı demektir. PVT

Yıldırım, karayollarında taşıma belgesi olamayanlara da bayram süresince taşıma yapabilmeleri için taşıma izin belgesi verildiğini hatırlattı. 

Uçak biletlerinde tavan fiyat uygulaması konusunda da konuşan Bakan Yıldırım, “Havayolu şirketleri kendi aralarında halledecekler. Sınır koyma ihtiyacı kalmayacak. Anlaşacaklar ve ‘Şu rakamın üstünde bilet satmayacağız’ diyecekler. Serbest piyasa şartlarına da uygun olan budur. Bunu yapmazlarsa, devreye gireceğimizi biliyorlar” diye konuştu. (Akşam)

ŞİRKETLER KENDİ HALLEDECEK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Bravo... ~ 11 yıl önce
Bizim yöneticilerimize de böyle saçma açıklamalar yakışır. Aksini beklemek hayal kırıklığına sebap olur. Şaşırtmamaları sevindirici!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğreni pilot ~ 11 yıl önce
şahsen biletler daha da yüksek olmalı! Uçağa binen gereksiz insanların haddi hesabı yok.Otobüs firmalarına döndü havayolları.eskiden uçağa beyfendiler binermiş şimdi ise cahil cahil saçma sapan insanlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekabet Kurulu ~ 11 yıl önce
Ben hemen Rekabet Kurulu'nu göreve davet ediyorum.Bunun adı düpedüz 'price fixing ' denen olay ve Avrupa'da külliyen yasak olan bir durum.Ayrıca ortaya çıkarıldığında şirketlerin ağır cezalar aldığı bir olay. Nedeni de tüketici aleyhine fiyat belirlemek ve pazar paylaşımı ve diğer adıyla haksız rekabet...İşte zihniyet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erdal ~ 11 yıl önce
Serbest piyasa mi? Önce Atatürk havalimani'ni rekabet'e açin sonra serbet piyasa hakkinda konusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
şu fiyat üzerine çıkmayacağım ile serbest piyasa arasında nasıl bir bağlantı kurmuş bu binali hayret ediyorum. dediği serbest olmayan piyasada olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yandık... ~ 11 yıl önce
Bu iş havayolu şirketlerine kaldıysa vatandaş yandı demektir. PVT

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000