29 Kasım 2017, Çarşamba 09:44:51

Singapur'da faciaya ramak kala

Singapur Havayolları'na ait Boeing 777-200 tipi yolcu uçağı büyük bir facianın eşiğinden döndü.
  • uçak çöp
  • B777-200 SIA’da calisan emektar ve cok verimli ucaklardandir. Turkiye’dede devamli goruruz. Gecmis olsun. Yeni havalimani acildiginda upgrade yapacaklar Istanbul hatti icin.

Singapur Havayolları'na ait Boeing 777-200 tipi yolcu uçağı büyük bir facianın eşiğinden döndü.

Singapur'daki Changi Havalimanı'nda yaşanan olayda uçak yanmaktan son anda kurtuldu. Edinilen bilgiye göre; uçağa yanaşan push back aracı henüz bilinmeyen bir neden alev aldı. Uçağın da yangından etkilenerek tutuşmaya başladığı sırada ekipler hızlı müdahale ile uçağı söndürdü.

Burun kısmında yanıklar oluşan uçak küle dönmekten son anda kurtarıldı. 

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yangın sırasında uçakta yolcu bulunmadığı açıklandı.

 

Singapur'da faciaya ramak kala

Yorumlar

7 ~ 6 yıl önce
uçak çöp

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SIA ~ 6 yıl önce
B777-200 SIA’da calisan emektar ve cok verimli ucaklardandir. Turkiye’dede devamli goruruz. Gecmis olsun. Yeni havalimani acildiginda upgrade yapacaklar Istanbul hatti icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 6 yıl önce
A380 ve A350 gelecekmis oyle dedi sia nin basbakani
SIA'dan Dogruya ~ 6 yıl önce
SIA Turkiye pazarini her zaman sevmistir ve guvenmistir. Turkiye'nin kalkisma esnasinda gecirdigi zor donemde ve yolcu olmamasina ragmen Turkiye'ye ucmaya devam etmistir. Turkiye ile Singapur arasindaki siyasi ve ticari iliskiler cok saglamdir ve gelismeye devam etmektedir. Singapur TC vatandaslarindan vize istemez. SIA, THY ile IST uzerinden cok iyi codeshare anlasmasina sahiptir ve bircok SIA yolcusu THY ile diger noktalara ucma imkani vardir. Ucuncu havalimani ile buyuk bir ihtimalle A350'lere upgrade olacaktir. A350lerin peyder pey filoya katilmasi ile tabiiki.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000