04 Şubat 2010, Perşembe 17:40:16

Sindel, Tay Havacılık'ı bünyesine kattı

Sindel Havacılık, İstanbul merkezli Tay Havacılık’ı satın aldı.
  • Alper mete ogrencilerini dolandirmis birisidir istanbuldaki ogrencilerini yuzustu birakmis parasini odemesine karsi hizmet vermeden konuyu kapatmaya calisan birisidir..lutfen onurlu olun ve yazinin devami olan sonucunu butun herkese gosterin...
  • Sayın egeli kurtuluş savası demogojisını bırakıp asıl saadete gelelim. soru 1. Elinizdeki FAO,EEZ,IDA çağrı isimli uçakların kiralarını ödemediğiniz yüzünden mal sahipleri tarafından uçakların kira sözleşmeleri iptal edilip elinizden alındığı söylentisi var doğrumudur ? Soru 2. Yeterince öğretmen kadrosu ve uçağınız olmadığı için öğrencileri uçuramadığınızdan mezun edemediğiniz dolayısı ile öğrenci kotanızın dolu olmasından dolayı SHGM tarafından öğrenci kaydınızın durdurulduğu söylentisi var doğrumudur. Soru 3. Sindel 2-3 yıldan beri (İbrahim hocaların ekip olarak ayrılmasından sonra) ikinci bir kara havacılık okulu olmuştur ve asker kökenlilere her zaman öncelik tanınmıştır.Bunu oradaki öğrenciler yakından takip etmektedir.Cevap
  • sindelde gerçekten kalitesini yükseltsin. pekçok kişi ş,kayet ediyorsa bişey vardır. ateş olmayan yerden duman çıkmaz
  • Ege li(!!!) öpüldünüz, başarılar....
  • Havacılar seviyeli ve kültürlü kişilerdir. senin(!) yorumundan havacı olmadığın belli oluyor. Ama derdini iletirsen çözümünde yardımcı olurum. Unutma ki Kurtuluş Savaşındaki kahramanlar olmasa senin gibiler bu yorumları yazamaz, bir işgalcinin hizmetinde olurdu. Egeli
  • "Sindel Başçavuş Müzesi" gezmeye değer bir yer. Kurtuluş savaşına iştirak etmiş personeli burada ziyaret edip anılarını dinleyebilirsiniz..
  • sadece yermek olmamalı arkadaşlar. sevindim iyi yapmışlar okula uçak almakla kiralama işi zaten yanlıştı.dahada iyi olur inşallah. Altan Tekin.
  • Ucak almakla bu iş yürümüyor. ögrenciler sürünüyor. Allah kimseyi Sindele düşürmesin.
  • neye göre teşekkür kim ne ögretiyor yahu e bunlar ögreniyorda uçak başında neden ögrendikleri yapılamıyor hepsi unutulmuş yoksa ögrenilmemiş mi özelden gelen kim bir radyo alet uçabiliyor bu mu pilotluk ?
  • Sindel Havacılığı tebrik eder, uçaklarının kiralık değil mülkiyetinin kendilerinde olmasını iyi bir adım olarak değerlendiriyor, tüm uçuş okullarının da hedefinin bu olmasını diliyorum. Yorum yapan arkadaşlara da karalama, iftira veya yanıltıcı bilgi içeren değil, sivil havacılığın çok sıkı kontrol altında tuttuğu tüm uçuş okulları hakkında bu meslekle ilgilenen arkadaşlara doğru bilgiler vermesini öneriyorum.

Alper Mete’nin satın almasından sonra değişim rüzgarları esen Sindel Havacılık, İstanbul merkezli Tay Havacılık’ı, bünyesindeki TC-BIL tescilli çift motorlu Piper Seneca-3 tipi uçağıyla beraber satın aldı.

Şirket bir süre önce de  9 uçaklık filosundan kiralık uçakları çıkarmıştı.

Tay Havacılık’ın hisselerini İstanbullu iş adamı Ümit Vural ile paylaşan  Sindel Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Alper Mete, “ Bundan sonra uçak kiralamak yerine satın alacağız. Mecbur kalmadıkça kendi uçaklarımızla öğrencilerimizi uçuracağız. Öğretmen pilot sorununu da kendi öğretmenlerimizi yetiştirerek aşacağız” dedi.

Bodrum’daki uçuşlarını sürdüren Sindel Havacılık bir süre önce de ABD’deki bir uçuş okulu ile müşterek eğitim anlaşması imzalamıştı.

Sindel, Tay Havacılık'ı bünyesine kattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 14 yıl önce
Alper mete ogrencilerini dolandirmis birisidir istanbuldaki ogrencilerini yuzustu birakmis parasini odemesine karsi hizmet vermeden konuyu kapatmaya calisan birisidir..lutfen onurlu olun ve yazinin devami olan sonucunu butun herkese gosterin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın egeli kurtuluş savası demogojisını bırakıp asıl saadete gelelim. soru 1. Elinizdeki FAO,EEZ,IDA çağrı isimli uçakların kiralarını ödemediğiniz yüzünden mal sahipleri tarafından uçakların kira sözleşmeleri iptal edilip elinizden alındığı söylentisi var doğrumudur ? Soru 2. Yeterince öğretmen kadrosu ve uçağınız olmadığı için öğrencileri uçuramadığınızdan mezun edemediğiniz dolayısı ile öğrenci kotanızın dolu olmasından dolayı SHGM tarafından öğrenci kaydınızın durdurulduğu söylentisi var doğrumudur. Soru 3. Sindel 2-3 yıldan beri (İbrahim hocaların ekip olarak ayrılmasından sonra) ikinci bir kara havacılık okulu olmuştur ve asker kökenlilere her zaman öncelik tanınmıştır.Bunu oradaki öğrenciler yakından takip etmektedir.Cevap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sindelde gerçekten kalitesini yükseltsin. pekçok kişi ş,kayet ediyorsa bişey vardır. ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ege li(!!!) öpüldünüz, başarılar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılar seviyeli ve kültürlü kişilerdir. senin(!) yorumundan havacı olmadığın belli oluyor. Ama derdini iletirsen çözümünde yardımcı olurum. Unutma ki Kurtuluş Savaşındaki kahramanlar olmasa senin gibiler bu yorumları yazamaz, bir işgalcinin hizmetinde olurdu. Egeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Sindel Başçavuş Müzesi" gezmeye değer bir yer. Kurtuluş savaşına iştirak etmiş personeli burada ziyaret edip anılarını dinleyebilirsiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sadece yermek olmamalı arkadaşlar. sevindim iyi yapmışlar okula uçak almakla kiralama işi zaten yanlıştı.dahada iyi olur inşallah. Altan Tekin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucak almakla bu iş yürümüyor. ögrenciler sürünüyor. Allah kimseyi Sindele düşürmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
neye göre teşekkür kim ne ögretiyor yahu e bunlar ögreniyorda uçak başında neden ögrendikleri yapılamıyor hepsi unutulmuş yoksa ögrenilmemiş mi özelden gelen kim bir radyo alet uçabiliyor bu mu pilotluk ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sindel Havacılığı tebrik eder, uçaklarının kiralık değil mülkiyetinin kendilerinde olmasını iyi bir adım olarak değerlendiriyor, tüm uçuş okullarının da hedefinin bu olmasını diliyorum. Yorum yapan arkadaşlara da karalama, iftira veya yanıltıcı bilgi içeren değil, sivil havacılığın çok sıkı kontrol altında tuttuğu tüm uçuş okulları hakkında bu meslekle ilgilenen arkadaşlara doğru bilgiler vermesini öneriyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000