29 Mart 2014, Cumartesi 09:05:48

SIMFEROPOL UÇUŞLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Simferopol Uluslararası Havalimanı Gözlemci Konseyi Başkanı Gennadiy Narayev, Kırım'a uçuş yapan Türk şirketleri hakkında açıklamalarda bulundu. Narayev, uçuşların başlayacağı tarihi açıkladı.
  • 2008-2013 arası defalarca gıttıgım ve cok guzel anılarımızın oldugu kırıma ucus artık hıc olmayacak.nasıl kuzey kıbrısa ucus için turkiye gelip ucmak gerekiyorsa.kırım içinde rusya uzeri yada onu tanıyan bir ülkeden gitmek gerek.oaekilde de sadece iş için olanlar tercıh eder.
  • inşallah en kısa sürede uçuşlar başlar orada bizim soydaşlarımız var iş yapan çok iş adamımız var hadi türk hava yolları göster büyüklüğünü mağdur olmasın soydaşlarımız ve ekonomimiz kazanç her türlü hepimize saygılar
  • İnşallah en kısa zamanda kırım istanbul direk uçuşlar başlar tek dilegim bu
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Ne dıyorsunuz sız kulak mı duyuyorum
  • Olmaz olmaz deme uculur bir sekilde
  • bir daha buraya ucus olmaz tr den. turkıyeden ucus olabılmesı ıcın : 1) ukrayna, kırımın artık rusya oldugunu kabul etmesı gerekıyor. 2) ab ve un ve usa aynı sekılde kırımı rusya olarak kabul etmelı 3) turk dısıslerı kırımı ru olarak kabul etmelı 4) ıcao ve ıata kırımı rusya olarak kabul etmelı yada 5) rusya kırımdan vazgıp kırımı ukraynaya gerı vermelı.. sızce bunlardan hangısı 1 sene ıcınde olabılır? hıc bırı... bu durumda tk ve kk sımferopolu kapatır. herkese gecmıs olsun.

Simferopol Uluslararası Havalimanı Gözlemci Konseyi Başkanı Gennadiy Narayev, Türk havayolu şirketlerinin Kırım’a uçak seferlerini yeniden başlatmaya hazır olduğunu açıkladı.

Krıminform ajansının verdiği habere göre Narayev, Simferopol’de düzenlediği basın toplantısında, “Türk havacılık makamları, İstanbul’a uçak seferlerini 1 Nisan’dan itibaren yeni başlatma niyetini duyurdu” dedi.

Bugün itibariyle Simferopol’e düzenli uçak seferlerinin Rusya, Azerbaycan ve Özbekistan havayolu şirketleri tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden Narayev, Rusya’nın Kırım hava sahasını kendi hava sahası olarak kabul ettiğini ve ilgili belgeleri Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü’ne teslim ettiğini belirtti.

Gennadiy Narayev, Simferopol Havalimanı’nın kesintisiz olarak normal rejimde çalıştığını ve uçak hareketlerini tamamen kontrol ettiğini de sözlerine ekledi.

SIMFEROPOL UÇUŞLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Bulent ~ 6 yıl önce
2008-2013 arası defalarca gıttıgım ve cok guzel anılarımızın oldugu kırıma ucus artık hıc olmayacak.nasıl kuzey kıbrısa ucus için turkiye gelip ucmak gerekiyorsa.kırım içinde rusya uzeri yada onu tanıyan bir ülkeden gitmek gerek.oaekilde de sadece iş için olanlar tercıh eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nazli ~ 6 yıl önce
Gerçekten bir daha direk uçak olmayacakmı
tevfik yıldırım ~ 9 yıl önce
inşallah en kısa sürede uçuşlar başlar orada bizim soydaşlarımız var iş yapan çok iş adamımız var hadi türk hava yolları göster büyüklüğünü mağdur olmasın soydaşlarımız ve ekonomimiz kazanç her türlü hepimize saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben inanıyorum ~ 10 yıl önce
İnşallah en kısa zamanda kırım istanbul direk uçuşlar başlar tek dilegim bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevat ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Ne dıyorsunuz sız kulak mı duyuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Olmaz olmaz deme uculur bir sekilde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
imkanı yok ~ 10 yıl önce
bir daha buraya ucus olmaz tr den. turkıyeden ucus olabılmesı ıcın : 1) ukrayna, kırımın artık rusya oldugunu kabul etmesı gerekıyor. 2) ab ve un ve usa aynı sekılde kırımı rusya olarak kabul etmelı 3) turk dısıslerı kırımı ru olarak kabul etmelı 4) ıcao ve ıata kırımı rusya olarak kabul etmelı yada 5) rusya kırımdan vazgıp kırımı ukraynaya gerı vermelı.. sızce bunlardan hangısı 1 sene ıcınde olabılır? hıc bırı... bu durumda tk ve kk sımferopolu kapatır. herkese gecmıs olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000