18 Ocak 2020, Cumartesi 14:33:14

Şikago'da yüzlerce uçuş iptal edildi

Şikago Havalimanlarında şiddetli kar yağışı ve fırtına sebebiyle 830’dan fazla uçuş iptal edildi.
  • Bizde olsa işler tıkır tıķiŕ ilerlerdi...kriz yönetiminde ilerdeyiz...
  • Yorumcular birilerine mesaj veriyor ama kimseden ses çıkmıyor . Hava şartları gördüğünüz gibi doğa olayı Abd gibi dünyanın en büyük hava alanlarına uçak filosuna sahip ülkesini bile dize getiriyor. Bizde olsaydı şimdi vurun abalıya olurdu .
  • abicim burada bir soğuk var, giden bilir, gitmeyen inşallah gitmez
  • Güzel kardeşim artık Wikipedia açıldı. Açın bakın İstanbul ile Chicago arasındaki kış ortalamalarına. Dünya'daki konumlarına. İklim ortalamalarına. Orada kış ortalaması eksilerde. Ayrıca Michigan gölü ortalamayı daha da düşürüyor, zaman zaman -20'lerde. İstanbul'un kış ortalamaları ne zaman eksilerde oldu? Kıyaslamayı yaparken şunu görelim. Bu yıl İstanbul kış mı gördü?
  • Şikago zaten Dünyaca meşhur "rüzgar şehri" olarak adlandırılır. Rüzgarı hep vardır hiç kesilmez. Bırakalım da kış mevsimi için böyle durumlar yaşansın orda.
  • Biz gidersek sirket 1 yil dayanmaz diyen mudurlerim, yoneticilerim nasilsiniz? Kendisi ziplayarak gelmis, ama yenilere haketmeniz lazim, kendinizi ispatlamaniz lazim seflik icin diyen mudurlerim nasilsiniz? BU kadar insanin gozunu kirpmadan her atamada hakkina giren yoneticilerim, ahiret birtek gavura mi var? Imam hatipli kardeslerim, sizlerin gelisi gidis gibi olursa buda adelet olacak mi, onceki donemlerden ne fariniz kaldi. Kul hakki sadece kendisininki yenince mi oluyor. kisacasi, gelen gideni, giden geleni aratir bu sirkette, bosuna hak hukuk merasimi yapmayin...
  • Ne oldu memleketin havalimanina soylenenler, kossskoca şikagoda bile olabiliyormuş değilmi, havalimani kışa hazır, allahtan gelene kulun gücü yetmez, o yuzden tevekkelü olmak lazım olabildiginin ustunde hazirlanildi, allah emekleri zayi etmesin
  • Allah allah rüzgar alan bi yeremi yaptliĺarki))
  • Oraya o havalimanı yapılırsa olacağı buydu, çok yazık ettiler çok, bu kadar insan mağdur oluyor.
  • Dedik dedik dinlemediler havalimanının yeri yanlış diye

Şikago Havalimanlarında şiddetli kar yağışı ve fırtına sebebiyle 830’dan fazla uçuş iptal edildi.

Şikago Havacılık Dairesinden yapılan açıklamada O’Hare Uluslararası Havaalanı'nda 686, Midway Uluslararası Havaalanı'nda 169 uçuş iptal edildi. Kar yağışı boyunca da yaklaşık 470 uçuş ertelendi.

Ulusal meteoroloji dairesi yaptığı açıklamada fırtınanın ve kar yağışının bölgede etkili olmaya devam edeceğini duyurdu.



Şikago'da yüzlerce uçuş iptal edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

112 Ap0 ~ 4 yıl önce
Bizde olsa işler tıkır tıķiŕ ilerlerdi...kriz yönetiminde ilerdeyiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........... ~ 4 yıl önce
Yorumcular birilerine mesaj veriyor ama kimseden ses çıkmıyor . Hava şartları gördüğünüz gibi doğa olayı Abd gibi dünyanın en büyük hava alanlarına uçak filosuna sahip ülkesini bile dize getiriyor. Bizde olsaydı şimdi vurun abalıya olurdu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Giden bilir ~ 4 yıl önce
abicim burada bir soğuk var, giden bilir, gitmeyen inşallah gitmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elmalar Armutlar ~ 4 yıl önce
Güzel kardeşim artık Wikipedia açıldı. Açın bakın İstanbul ile Chicago arasındaki kış ortalamalarına. Dünya'daki konumlarına. İklim ortalamalarına. Orada kış ortalaması eksilerde. Ayrıca Michigan gölü ortalamayı daha da düşürüyor, zaman zaman -20'lerde. İstanbul'un kış ortalamaları ne zaman eksilerde oldu? Kıyaslamayı yaparken şunu görelim. Bu yıl İstanbul kış mı gördü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şikago ~ 4 yıl önce
Şikago zaten Dünyaca meşhur "rüzgar şehri" olarak adlandırılır. Rüzgarı hep vardır hiç kesilmez. Bırakalım da kış mevsimi için böyle durumlar yaşansın orda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir golde bizden... ~ 4 yıl önce
Biz gidersek sirket 1 yil dayanmaz diyen mudurlerim, yoneticilerim nasilsiniz? Kendisi ziplayarak gelmis, ama yenilere haketmeniz lazim, kendinizi ispatlamaniz lazim seflik icin diyen mudurlerim nasilsiniz? BU kadar insanin gozunu kirpmadan her atamada hakkina giren yoneticilerim, ahiret birtek gavura mi var? Imam hatipli kardeslerim, sizlerin gelisi gidis gibi olursa buda adelet olacak mi, onceki donemlerden ne fariniz kaldi. Kul hakki sadece kendisininki yenince mi oluyor. kisacasi, gelen gideni, giden geleni aratir bu sirkette, bosuna hak hukuk merasimi yapmayin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pusudakiler ~ 4 yıl önce
Ne oldu memleketin havalimanina soylenenler, kossskoca şikagoda bile olabiliyormuş değilmi, havalimani kışa hazır, allahtan gelene kulun gücü yetmez, o yuzden tevekkelü olmak lazım olabildiginin ustunde hazirlanildi, allah emekleri zayi etmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pusudakiler ~ 4 yıl önce
Bu ulkenin sonunu sen ve senin gibiler getirdi bilesin. Simdi hamdolsun amin.
Allah akıl versin ~ 4 yıl önce
Hiç şikago'ya gittin mi. İzlanda 'dan beterdir. -40 derece soğuk olduğu çok zamana denk geldim. Büyük göller bölgesinde sık sık ani fırtınalar olur. Ama adamlar da önlem olarak her hakim rüzgar'a göre farklı doğrultuda pist inşa etmiş. Senin üç kağıtçı müteahhitlerin ise her pisti aynı doğrultuda yaptı hiç biri de hâkim rüzgarları kafadan almıyor. Ama niye bu kadar anlatıyorum ki. Akıl ile değil taraf tutarak insanların öğrenmek için boş yere parmak yoruyorum
Nerenin kıljydın sen? ~ 4 yıl önce
Çok düzgün havalimanı yaptın da ondan kar payı dağıtılmıyor,50 dk takside boşa yakıt harcanıyor,uçaklar yerde bile zangır zangır titriyor rüzgardan,ondan yolcu hedeflerin tutmuyor,ondan yolcularda çalışanlarda buraya söve söve geliyorlar.Şimdi sadece Almanya değil 3. Dünya havalimanını dünya kıskanıyor.bu kıl beyinliler sağolsun ülkenin tek para kazanan yerininde içine edildi.atlas battı,thy nerden kısacağını şaşırdı,bu yaptıklarınız hainlik değil ama bunların yanlış yere yapıldığını söylemek mi hainlik?hadi oradan
Pusudakiler yazana ~ 4 yıl önce
Oradaki soğuk burada olsun ve oraya yağan karın çeyreği buraya yağsın görürüz ne oluyor ki adamlar bunca kara,fırtınaya rağmen havaalanını,yolları açık tutmak hayat durmasın diye nasıl çalışıyor git gör öyle saçmala...Bir risk görülürse alanı da kapatırlar yolu da senin gibi bize bir şey olmaz,kader,biz yaptık oldu demezler sahibinin sesi.
pusudakiler cvp ~ 4 yıl önce
Allah'tan gelene kulun gücü yetmez diyorsun iyi de ne hikmetse Allah hep onlara verdikçe veriyor bizlerden de aldıkça alıyor ki o yüzden onların her icadına,her şeyine muhtacız,bu yorumu bile onların icadıyla yapıyoruz.
pusudakiler cvp a ~ 4 yıl önce
Bir Allahın işine karışmamıştınız şimdi sıra ona mı geldi. İnsanoğlu imtihan üzere yaratılmıştır. Cenabı Hak istediğine verir istediğinden alır. Mesela bak sana sadece eleştirme aklı vermiş. Yaptığın tek şey işe gelip bize yalakalık yapmak.
Herro ~ 4 yıl önce
Allah allah rüzgar alan bi yeremi yaptliĺarki))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keke ~ 4 yıl önce
Oraya o havalimanı yapılırsa olacağı buydu, çok yazık ettiler çok, bu kadar insan mağdur oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydar ~ 4 yıl önce
Dedik dedik dinlemediler havalimanının yeri yanlış diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000