09 Ocak 2010, Cumartesi 07:40:48

Siirt seferleri başlıyor mu?

AK Parti Siirt milletvekilleri Afif Demirkıran ve Yılmaz Helvacıoğlu, Siirt'e tarifeli uçak seferlerinin mart ayından itibaren tekrar başlayabileceğini açıkladı.
  • lütfen lütfen artık edremite de baslasın uçuşlar havalimanı acıldı hala baslamıyorr..... baslatın artıık...
  • BORA JET FİRMASINA KATKILARINDAN DOLAYI TŞK EDİYORUM TAİFELİ UCAK SEFERLERİNİ DAHA ERKEN Bİ TARİHE ALIRSA HEM KENDİSİ İÇİN HEMDE SİİİRT İÇİN DAHA GÜZEL OLUR
  • SİİRTİN DAMADI BUGÜNÜN BAŞBAKANI BENCEDE HEMEN ÜST SEFERLERİN BAŞLAMASI GEREKİR YAŞASIN AMERİKAN EMPERYALİZMİ ABD UŞAĞI AKP ..
  • Sizlerden ricam Bora Jet firması aleyhinde yorumlarda bulunmayın. Arkası son derece sağlam ve akılcı bir şekilde pazara girecekler. Ne kadar iyi bir iş yaptıkları ise kısa sürede belli olacaktır. Üstelik şu anda rakipleri de yok ama sanırım kısa bir süre sonra bu bölgesel uçuşların kıymetini anlayanlar çıkıp onlar da pazara girip uçacaklardır. Sonuçta bu iş ; şu anda havaalanı olduğu halde uçulmayan küçük illerimizin işine yarayacaktır. Yolun açık olsun Kadir ve ekibi... Haa benim kim olduğumu hayatta tahmin edemezsin ama boşver önemli değil zaten.
  • BİR ŞEHRİMİZLE İLGİLİ HAVALANI ,UÇUŞ HABERİ OLSA BİR MİLLETVEKİLİ İLGİLENDİRİLMESİ OLUYOR.MİLLETVEKİLİNİN SANKİ O İLE UÇUŞ DÜZENLETMEK GİBİ BİR GÖREVİ VAR GİBİ.
  • borojet ne oldu bu ay sözde saw dan seferlere başlıyodu.
  • Bora jet işini bir türlü anlamadım..Hani Ocak da baslıyordu seferler..Tokat demişlerdi.. şimdi aksaklık çıkmazsa Mart oldu.. Hadi hayırlısı
  • memleketinize sahip çıkın
  • oyle goruluyorki mart ayinda bu alanlar senlenecek.
  • YAAALAN BAŞKASI YALAN BORA JETTEN BAŞKASI YALAN NNNNN SİİRT NEYSEDE TOKATA NE OLUYOR NEVŞEHİRE NE OLUYOR ANLAMIŞ DEĞİLİİM

Milletvekilleri, yaptıkları yazılı açıklamada, havacılık sektöründe yolcu taşımacılığı yapan BORA Jet firması adı altında yeni bir firmanın kurulduğunu, firma yetkilileri Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıdurdu, Tokat ve Nevşehir milletvekillerinin de katıldığı bir toplantıda Siirt, Tokat ve Nevşehir'e tarifeli uçak seferlerinin düzenlenmesi konusunun ele alındığını belirtti.

Açıklamada, yeni şirketin ülkenin yapısına uygun uçak modeli seçerek daha çok vatandaşı, hava yollarından yararlandırmayı hedeflediği ifade edilerek, "Bu şirket, üç ilimizin havaalanlarına uygun 3 adet ATR-72 212-A tipi uçaklarla seferler yapmayı planlıyor. Kısa ve orta mesafeli uçuşlara en uygun, modern ve ekonomik uçak tipleri olduğu belirtilen bu uçakları kullanmak üzere deneyimli personele de sahip olan bu firmanın beklenmedik, önemli bir aksaklık çıkmadığı takdirde mart ayından itibaren ilk etapta haftada üç gün olmak üzere Siirt Ankara seferlerini başlatması planlanıyor. Sefer sayıları yolcu durumuna göre artırılabilecek." denildi.

Siirt seferleri başlıyor mu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
lütfen lütfen artık edremite de baslasın uçuşlar havalimanı acıldı hala baslamıyorr..... baslatın artıık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BORA JET FİRMASINA KATKILARINDAN DOLAYI TŞK EDİYORUM TAİFELİ UCAK SEFERLERİNİ DAHA ERKEN Bİ TARİHE ALIRSA HEM KENDİSİ İÇİN HEMDE SİİİRT İÇİN DAHA GÜZEL OLUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SİİRTİN DAMADI BUGÜNÜN BAŞBAKANI BENCEDE HEMEN ÜST SEFERLERİN BAŞLAMASI GEREKİR YAŞASIN AMERİKAN EMPERYALİZMİ ABD UŞAĞI AKP ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sizlerden ricam Bora Jet firması aleyhinde yorumlarda bulunmayın. Arkası son derece sağlam ve akılcı bir şekilde pazara girecekler. Ne kadar iyi bir iş yaptıkları ise kısa sürede belli olacaktır. Üstelik şu anda rakipleri de yok ama sanırım kısa bir süre sonra bu bölgesel uçuşların kıymetini anlayanlar çıkıp onlar da pazara girip uçacaklardır. Sonuçta bu iş ; şu anda havaalanı olduğu halde uçulmayan küçük illerimizin işine yarayacaktır. Yolun açık olsun Kadir ve ekibi... Haa benim kim olduğumu hayatta tahmin edemezsin ama boşver önemli değil zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BİR ŞEHRİMİZLE İLGİLİ HAVALANI ,UÇUŞ HABERİ OLSA BİR MİLLETVEKİLİ İLGİLENDİRİLMESİ OLUYOR.MİLLETVEKİLİNİN SANKİ O İLE UÇUŞ DÜZENLETMEK GİBİ BİR GÖREVİ VAR GİBİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borojet ne oldu bu ay sözde saw dan seferlere başlıyodu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bora jet işini bir türlü anlamadım..Hani Ocak da baslıyordu seferler..Tokat demişlerdi.. şimdi aksaklık çıkmazsa Mart oldu.. Hadi hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
memleketinize sahip çıkın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oyle goruluyorki mart ayinda bu alanlar senlenecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YAAALAN BAŞKASI YALAN BORA JETTEN BAŞKASI YALAN NNNNN SİİRT NEYSEDE TOKATA NE OLUYOR NEVŞEHİRE NE OLUYOR ANLAMIŞ DEĞİLİİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000