25 Eylül 2011, Pazar 10:45:16

SİDE'Yİ 'AIRSHOW' UÇURACAK...

Turizmde marka olma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen Side, 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde ilk kez bir Airshow’a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor...
  • Ali İsmet Öztürk solo gösteri pilotu ve profesyonel. Kendisi gibi profesyonel akrobasi pilotlarının isimleri FAİ listesinde olmaz ! O listede sadece yarişmacıların isimleri olur...Profesyoneller ise bu yarişmalara katılmazlar...yani abicim ne yapıyormuşsun bilmeden yazmıyormuşsun. Kıskananlar çatlasın adam aldı başını gidiyor, tüm dünya biliyor senin haberin yok.
  • Türkiyede akrobasi yapmış, yüzlerce binlerce desek yalan olmaz sanırım ( kara kuvvetleri havacılığı ve hava kuvvetlerinde ve de THK da eğitim alan pilotların tamamı dahil) bir çok pilot var ancak Ali İsmet Öztürk bu işe sektör dışından havacılığa helikopter ile başlayıp daha sonra bir aşk ile sabit kanada geçip, (duyduğum kadarıyla Amerikada parasıyla akrobasi eğitimi almış) uçtuğu uçağı kendi uçuş tecrübeleri ile modifike eden ve dünyanın bir çok ülkesinde davet edilerek Türkiyeyi bu alanda temsil eden biri. Bu da O nu "Türkiyenin ilk ve tek akrobasi pilotu" yapar diye düşünüyorum.. "6 pilot var ve yakışmaz" diyen arkadaş.. tarafsız olarak bir kez daha düşün istersen.
  • bu ülkede akrobasi yaparken çakılan pilotlar var thk mensubu, bu ülkede 82 yılında romenlerin efsane akrobatı constantin manolayke den eğitim almış 6 pilot var, bu ülke ayhan kaygusuzel gibi doğası uçmak olan adamlar yetiştirdi... bu ülkede şu an dünyaca ünlü tek bir akrobasi pilot dahi yok ali ismetin yaptığı takdir edilir cinsten ama reklam yaparken bu memlekette akrobaside olen pilotlara ve ailelerine ayıp" Türkiyenin ilk ve tek akrobasi pilotu" tanımı yakışmaz.dünyada ise esamesi okunmuyor inanmazsanız bakın fai listelerine. ancak özel şowlarda yer bulur ali ismet bey. takipçi
  • İmkansızın savaşçısı :D
Side Belediyesi tarafından, dünyanın sayılı akrobasi pilotlarından Ali İsmet Öztürk önderliğinde düzenlenen “Airshow SİDE” programı; heyecan verici akrobasi uçuşlarının yanı sıra, paraşüt atlayışları, model helikopter gösterileri ve Solo Türk F-16 gösterisi gibi etkinliklerle renkleniyor.
 
Katılımcılar “Airshow SİDE”de; 3,7 km uzunluğundaki Side sahilinin her yerinden izlenebilecek akrobasi uçuşlarının ve gösterilerin yanı sıra, gösteri merkezinde özellikle havacılık meraklılarının ilgisini çekecek uçuş simülatörlerini kullanma fırsatı yakalayacaklar. Simülatörlerde iki gün içinde en yüksek skoru elde eden yarışmacılar, dünyaca ünlü milli akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk ile birlikte bir akrobasi uçuşu yapma hakkı kazanacaklar. Uçuş sırasında kayıt edilen ses ve görüntüler ise, uçuş sonrası kendilerine Side Belediye Başkanı Kadir Uçar tarafından bir sertifika eşliğinde verilecek.
 
Amerikalı ünlü akrobasi pilotu Barrett Brummett’in, 300 beygir gücündeki Pitts S2B tipi akrobasi uçağıyla sunacağı mükemmel bir solo akrobasi gösterisi, “Airshow SİDE”nin unutulmaz sahneleri arasında yer alacak. Ardından, “İmkânsızın Savaşçısı” olarak adlandırılan Ali İsmet Öztürk’ün, kendi tasarımı olan 407 beygir gücündeki uçağı “Mor Menekşe” ile Side semalarında sunacağı muhteşem uçuş gösterisi ise insan ve makinenin doğaüstü uyumunu ortaya koyacak.
 
2012 yılında yapılması planlanan “Uluslararası Airshow SİDE” öncesinde, tecrübe ve bilgi kazanmak amacıyla düzenlenen “Airshow SİDE”de katılımcılar; gün sonunda uçuşları gerçekleştiren pilotlar ile söyleşi yapma ve hatıra fotoğrafı çektirme imkanı da bulacak.
SİDE'Yİ 'AIRSHOW' UÇURACAK...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ali İsmet Öztürk solo gösteri pilotu ve profesyonel. Kendisi gibi profesyonel akrobasi pilotlarının isimleri FAİ listesinde olmaz ! O listede sadece yarişmacıların isimleri olur...Profesyoneller ise bu yarişmalara katılmazlar...yani abicim ne yapıyormuşsun bilmeden yazmıyormuşsun. Kıskananlar çatlasın adam aldı başını gidiyor, tüm dünya biliyor senin haberin yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiyede akrobasi yapmış, yüzlerce binlerce desek yalan olmaz sanırım ( kara kuvvetleri havacılığı ve hava kuvvetlerinde ve de THK da eğitim alan pilotların tamamı dahil) bir çok pilot var ancak Ali İsmet Öztürk bu işe sektör dışından havacılığa helikopter ile başlayıp daha sonra bir aşk ile sabit kanada geçip, (duyduğum kadarıyla Amerikada parasıyla akrobasi eğitimi almış) uçtuğu uçağı kendi uçuş tecrübeleri ile modifike eden ve dünyanın bir çok ülkesinde davet edilerek Türkiyeyi bu alanda temsil eden biri. Bu da O nu "Türkiyenin ilk ve tek akrobasi pilotu" yapar diye düşünüyorum.. "6 pilot var ve yakışmaz" diyen arkadaş.. tarafsız olarak bir kez daha düşün istersen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu ülkede akrobasi yaparken çakılan pilotlar var thk mensubu, bu ülkede 82 yılında romenlerin efsane akrobatı constantin manolayke den eğitim almış 6 pilot var, bu ülke ayhan kaygusuzel gibi doğası uçmak olan adamlar yetiştirdi... bu ülkede şu an dünyaca ünlü tek bir akrobasi pilot dahi yok ali ismetin yaptığı takdir edilir cinsten ama reklam yaparken bu memlekette akrobaside olen pilotlara ve ailelerine ayıp" Türkiyenin ilk ve tek akrobasi pilotu" tanımı yakışmaz.dünyada ise esamesi okunmuyor inanmazsanız bakın fai listelerine. ancak özel şowlarda yer bulur ali ismet bey. takipçi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İmkansızın savaşçısı :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000