02 Mart 2009, Pazartesi 15:54:57

Show Haber, Airport TV stüdyolarına bağlanacak

Ali Kırca yönetimindeki Show Haber ile Amsterdam’daki kaza sonrası belirleyici yayınlar yapan Airport TV, bu akşam önemli bir işbirliği yapıyor.
  • AIRPORT TV 'nin LOGOSU GÖRÜNMEDİ Kİ ? airport tv 'e ne faydası oldu ? Show TV 'nin rating'i arttı ancak .
  • guzel bir paslasma olmus, boyle durumlarda tematik kanallarin onemi artiyor. ayrica airporttv nin bilinirligine de bir katki saglayacak...

Amsterdam kazası medyanın ilgisini çekmeyi sürdürürken, havacılık alanında deneyimli isimlerle yapılan yayınlarla gündemin nabzını tutan Airport TV, bu akşam çok ilginç bir yayına ev sahipliği yapacak.

Ali Kırca yönetimindeki Show Haber kameraları, saat 19:00’da Airport TV stüdyolarına canlı olarak bağlanacak. Show Haber Yayın Koordinatörü Korcan Karar, Airport TV stüdyolarında Sefa İnan ile bir görüşme yapacak. Görüşme, Show TV Ana Haber’den canlı olarak yayınlanacak. Ali Kırca da sorularıyla yayına katılacak.

Korcan Karar’ın sorularını cevaplayacak olan İnan, kamuoyunda karakutu olarak bilinen CVR ve DFDR ile ilgili bilinmeyenleri anlatacak. 

Show Haber, Airport TV stüdyolarına bağlanacak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
AIRPORT TV 'nin LOGOSU GÖRÜNMEDİ Kİ ? airport tv 'e ne faydası oldu ? Show TV 'nin rating'i arttı ancak .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
guzel bir paslasma olmus, boyle durumlarda tematik kanallarin onemi artiyor. ayrica airporttv nin bilinirligine de bir katki saglayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000