16 Şubat 2018, Cuma 16:58:46

SHGM'den yeni anlaşma

Türkiye ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında sivil havacılık ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla 15 Şubat 2018 tarihinde Ankara’da sivil havacılık müzakeresi gerçekleştirildi.
  • Önce şu ftl yi Halef’in yakında uçuracak ekip bulamayacaksınız
  • Eski adı ZAİRE,1974 Almanya Dünya kupasında oynadı..
  • Her biriminiz ve her bireyinizle dökük personel topluluğu olarak tarihe geçtiniz. SİZLERİ ÖZELLEŞTİRMEK artık şart oldu. kesinlikle özelleştirileceksiniz. şahsi egolarınız ve sadece tk ya hizmet vermeniz ve özel şirketlere kanun kural ve yasa dayatmanız sektörün sizden nefret ettirmesine vesile oldu. Taktir reisin elbet bir yerde bir biriminiz veya bir bireyiniz açık veya hata yapacak o zaman tekrar görüşürüz. Aldığınız maaş bile zehir zukkum olsun hak etmiyorsunuz. Haram olsun.
  • AB'nin yasakli ulke ve hayayollari listesinde olan bu ulkeye ucmakla oradaki yolculari THY tasima amacinda gibi. Ama havalimanlari ve seyrusefer ile yer hizmetleri ne kadar guvenli?
  • Her işiniz tk ya zarar bu milletin cebinden çıkıyoo
  • Orası nere ki!
  • Hiç ilgimi çekmiyor...shgm nın dağ gibi sorunları varken
  • Kongo mu ? Riskli işler :))
  • Afrika'nın bu ve benzeri ülkelerine Anadolujet gitsin. THY imaj, servis kalitesi ve prestijini yüksek tutmalı. Oralarda pekçok olumsuz durum oluşabilir. Pekçok büyük havayolu bu tür uçuşlar için alt markalarını devreye sokuyor.
  • SHGM,once kendini gelistirse, daha iyi olmazmi. Devlet nerde?bu SHGM icindeki hainler ne zaman temizleneck? SHGM ve THK temizlenmedikce Benin kimseye guvenim yok,ikiside ulkenin hain kurulusudur.

Türkiye ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında sivil havacılık ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla 15 Şubat 2018 tarihinde Ankara’da sivil havacılık müzakeresi gerçekleştirildi.

Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti Sivil Havacılık Otoritesi Genel Müdürü Jean Tshiuamba Mpunga başkanlığında gerçekleştirilen görüşmelerde, havayolu taşıyıcılarının süregelen frekans artışı ve yeni nokta talepleri ile birlikte teknik işbirliği konuları ele alındı. Toplantı sonrasında imzalanan yeni  Mutabakat Zaptı ile, mevcut sefer noktası olan Kinsaşa’nın yanısıra Lubumbashi, Goma ve Kisangani noktaları tarifeli sefer noktası olarak belirlendi. Bu üç yeni nokta ile birlikte Luanda, Libreville ve Pointe Noire’nin de  5. Trafik haklı öte noktalar olmasına karar verildi.

Taraflar ayrıca, tarifeli yolcu seferleri için 7 frekans olan haftalık uçuşların 35 frekansa çıkarılması ve 7 frekans olan tarifeli kargo seferlerindeki kısıtlamanın kaldırılarak sınırsız hale getirilmesi konusunda da anlaşma sağladı.

Mutabakat zaptı ile, yeni uçuş noktaları ve sefer artışlarının yanısıra havayolları arasında ticari işbirliğinin desteklenmesini de içeren düzenlemeler imza altına alındı.

SHGM'den yeni anlaşma

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

FTL ~ 6 yıl önce
Önce şu ftl yi Halef’in yakında uçuracak ekip bulamayacaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
D.K.C ~ 6 yıl önce
Eski adı ZAİRE,1974 Almanya Dünya kupasında oynadı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm lüğüne...... ~ 6 yıl önce
Her biriminiz ve her bireyinizle dökük personel topluluğu olarak tarihe geçtiniz. SİZLERİ ÖZELLEŞTİRMEK artık şart oldu. kesinlikle özelleştirileceksiniz. şahsi egolarınız ve sadece tk ya hizmet vermeniz ve özel şirketlere kanun kural ve yasa dayatmanız sektörün sizden nefret ettirmesine vesile oldu. Taktir reisin elbet bir yerde bir biriminiz veya bir bireyiniz açık veya hata yapacak o zaman tekrar görüşürüz. Aldığınız maaş bile zehir zukkum olsun hak etmiyorsunuz. Haram olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AB ~ 6 yıl önce
AB'nin yasakli ulke ve hayayollari listesinde olan bu ulkeye ucmakla oradaki yolculari THY tasima amacinda gibi. Ama havalimanlari ve seyrusefer ile yer hizmetleri ne kadar guvenli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zarar ~ 6 yıl önce
Her işiniz tk ya zarar bu milletin cebinden çıkıyoo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Orası nere ki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 ~ 6 yıl önce
Hiç ilgimi çekmiyor...shgm nın dağ gibi sorunları varken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Foi600 ~ 6 yıl önce
Kongo mu ? Riskli işler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Afrika'nın bu ve benzeri ülkelerine Anadolujet gitsin. THY imaj, servis kalitesi ve prestijini yüksek tutmalı. Oralarda pekçok olumsuz durum oluşabilir. Pekçok büyük havayolu bu tür uçuşlar için alt markalarını devreye sokuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiç te öyle değil... ~ 6 yıl önce
Büyük havayolları mesela air france da bu tarz noktalara kendileri uçuyor ve alt markalarını da uçuruyor
Grr ~ 6 yıl önce
SHGM,once kendini gelistirse, daha iyi olmazmi. Devlet nerde?bu SHGM icindeki hainler ne zaman temizleneck? SHGM ve THK temizlenmedikce Benin kimseye guvenim yok,ikiside ulkenin hain kurulusudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000