20 Kasım 2020, Cuma 20:35:46

SHGM'DEN ŞİRKETLERE ÜLTİMATOM!

Covid-19 pandemisi tüm dünyada hızla etkisini artırmaya devam ederken, hastaların özel uçakla Türkiye'ye taşındığı haberleri üzerine Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü harekete geçti.
  • Pandemi hastaneleri ne için yapıldı, hani sağlık turizmi olacaktı
  • Ataturk 35L ve 35R ın iptal edilip pandemi hastanesi yapılma nedeni de tam olarak bu değilmiydi?yasak getirecektiniz madem neden pistleri mahvettiniz?hastane hazır neden yasaklıyorsunuz?
  • Bayanlar bildiğim kadarıyla askerlik yapmıyor. Bu hanımefendi 2. Emri nereden çıkardı. Nasıl bir üslup bu ayrıca. Ne günlere kaldık. Havacılık nerelere düştü.
  • Versin sivil havacılık Allah belanızı versin
  • mayıs ayından beri bu uçuşlar vardı ve daha yeni yasak geldi, durum o kadar öteye gittiki Maltadan uçak kiralamaya gitti türk şirketler, her gün onlarca hasta getirildi sanki Türkiye'de tedavi bulunmuşçasına, gelen hastalar çoğunlukla vefat etti. Malesef SHGM pandemide sınıfta kaldı, süreci hiç yönetemediler, Başak hanım yasak demiş, en fazla 1 hafta sonra eski haline döner, değirmenin dönmesi gerekli, en fazla bir hafta susuzluğa dayanabilirler.
  • "Sağlık bakanlığının tavsiyesi çerçevesinde......." ne demekse !..... 50.000$ verenler önceliklidir Mİ ? THEY DON'T EAT
  • Parayı basıp uçak tutabilen, parayı basıp covid negatif sonucu da alıp gelir... ukrayna, gürcistan arnavutluk, türki cumhuriyetlerinde vb..bu işler maalesef böyle yürüyor.
  • Arkadaş sen SHGM ‘yi görmezsen (%20-30) sonuç bu olur .

Covid-19 pandemisi tüm dünyada hızla etkisini artırmaya devam ederken, hastaların özel uçakla Türkiye'ye taşındığı haberleri üzerine Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) harekete geçti.

Geçtiğimiz günlerde 20 bin dolar karşılığında Covid-19'lu hastaların tedavi için Türkiye'ye getirildiği haberleri ayyuka çıkmıştı. SHGM ortaya çıkan bu durum üzerine flaş bir karar aldı.

SHGM'den şirketlere gönderilen açıklamada, "Sağlık Bakanlığı'nın tavsiyesi çerçevesinde ülkemize özel uçakla Covid-19 pozitif hasta getirilmesi ikinci bir emre kadar yasaklanmıştır" denildi.

Söz konusu yasağa uyulmaması durumunda idari yaptırımlara gidileceği belirtildi.

İşte SHGM tarafından şirketlere gönderilen o yazı:

SHGM'DEN ŞİRKETLERE ÜLTİMATOM!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Peki ~ 3 yıl önce
Pandemi hastaneleri ne için yapıldı, hani sağlık turizmi olacaktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorular ~ 3 yıl önce
Ataturk 35L ve 35R ın iptal edilip pandemi hastanesi yapılma nedeni de tam olarak bu değilmiydi?yasak getirecektiniz madem neden pistleri mahvettiniz?hastane hazır neden yasaklıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 emri?!! ~ 3 yıl önce
Bayanlar bildiğim kadarıyla askerlik yapmıyor. Bu hanımefendi 2. Emri nereden çıkardı. Nasıl bir üslup bu ayrıca. Ne günlere kaldık. Havacılık nerelere düştü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah belanızı ~ 3 yıl önce
Versin sivil havacılık Allah belanızı versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ops ~ 3 yıl önce
mayıs ayından beri bu uçuşlar vardı ve daha yeni yasak geldi, durum o kadar öteye gittiki Maltadan uçak kiralamaya gitti türk şirketler, her gün onlarca hasta getirildi sanki Türkiye'de tedavi bulunmuşçasına, gelen hastalar çoğunlukla vefat etti. Malesef SHGM pandemide sınıfta kaldı, süreci hiç yönetemediler, Başak hanım yasak demiş, en fazla 1 hafta sonra eski haline döner, değirmenin dönmesi gerekli, en fazla bir hafta susuzluğa dayanabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 3 yıl önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasa ~ 3 yıl önce
"Sağlık bakanlığının tavsiyesi çerçevesinde......." ne demekse !..... 50.000$ verenler önceliklidir Mİ ? THEY DON'T EAT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Covid negatif ~ 3 yıl önce
Parayı basıp uçak tutabilen, parayı basıp covid negatif sonucu da alıp gelir... ukrayna, gürcistan arnavutluk, türki cumhuriyetlerinde vb..bu işler maalesef böyle yürüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tt ~ 3 yıl önce
Arkadaş sen SHGM ‘yi görmezsen (%20-30) sonuç bu olur .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000