05 Eylül 2018, Çarşamba 19:21:53

SHGM'den pilot adaylarına önemli duyuru!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, pilot adaylarına 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak ATPL sınavlarının İstanbul'a alındığını duyurdu.
  • Oldu olacak, baskenti de İstanbul’a tasiyin. Bu ne aymazliktir anlamiyorum. Nedir bu Ankara dusmanligi?
  • Ver parayı.. al lisansı... o kadar böbürlenmeyin arkadaşlar. Sonuçta parası olan lise mezunu bile uçağın başına gecebilir. Atom molekülü ayriştirmiyosunuz yani.. önüne bak bu arada
  • Shgm genel müdürü Bahri beye pilot adayı olarak teşekkür ediyorum. sıkıntıları sorunları bir bir dinleyip anında gerekeni yaptırıyor. Sorununuz şikayetiniz isteğiniz varsa iletin. Bizim pilot adayı arkadaşlar olarak örnek isteğimiz buydu. İstanbul da olan hepimiz ankaraya gelmek zorunda kalıyorduk.
  • Uzun yillardir semalarda olan bir abiniz olarak sizlere hayirli olmasini dilerim. Disiplini elden birakmayin aday kardeslerim. Cok calisin. Sizler bizim analarimizi babalarimizi kardeslerimizi cocuklarimizi karilarimizi kizlarimizi torunlarimizi kuzenlerimizi yegenlerimizi tasiyacaksiniz. Abiniz olarak her daim arkanizdayim. Emniyetli uçuşlar, gozlerinizden öpüyorum
  • Halaa 60-70 bin euro yatiran yatirimcilarin olmasi Yerli ve Milli duygularimi kabartiyor:)
  • Hellal olsun Sagol Funda hanim
  • Havalimanında bulunan mimarlık felaketi binanızı TSE denetledi mi ? Hani onsuz olmuyor ya ? O yüzden şey etmiştim.
  • Madem İstanbul’da da bu sınavları yapabilecek donanım var, 2 şehirde birden yapsan da millet saatlerce sıra beklemese o rezil binada olmaz mı? Sınav saati gelen sınavını olup gitse direk.
  • Benim icin en guzeli Ankara idi. Tandogan orduevinde kalir hem ucuz olurdu hem yakin. Orduevinin calisma odasida vardi hatta guzel arkadasliklar kurmustum ne guzel gunlerdi :)
  • Angara da internet cafe den bozma bi salonda ozel güvenlik görevlisinin kontrolü altında yapılan sınavlar en sonunda online ortama taşınıyor gibi..mudur tivit atar simdi shgm çalışıyor diye..

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, pilot adaylarına 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak ATPL sınavlarının İstanbul'a alındığını duyurdu.

Söz konusu sınav aynı tarihler arasında İstanbul'da yapılacak. Pilot adayları böylece hem zamandan hem de maliyetten kazanacak.

SHGM'den pilot adaylarına yapılan bilgilendirmede şu ifadeler kullanıldı:

24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılması planlanan ATPL sınavları, aynı tarihler arasında, “Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Cd., 34149 Bakırköy/İSTANBUL” adresinde bulunan SHGM Türk Sivil Havacılık Akademisi’nde gerçekleştirilecektir. Daha sonraki aylar için ATPL sınav takviminde değişiklik olması halinde ayrıca duyurulacaktır.

Sınava girecek olan tüm pilot adaylarına önemle duyurulur.

©AirportHaber

SHGM'den pilot adaylarına önemli duyuru!

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

M. ~ 6 yıl önce
Oldu olacak, baskenti de İstanbul’a tasiyin. Bu ne aymazliktir anlamiyorum. Nedir bu Ankara dusmanligi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot adayı ~ 6 yıl önce
Ver parayı.. al lisansı... o kadar böbürlenmeyin arkadaşlar. Sonuçta parası olan lise mezunu bile uçağın başına gecebilir. Atom molekülü ayriştirmiyosunuz yani.. önüne bak bu arada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Lise mezunu bile pilot olabiliyor ama sen olamiyorsun durumun cok vahim sevgili ucan cayci. Kek getir ltfen. Cikolatali olsun.
Pilot adayı ~ 6 yıl önce
Shgm genel müdürü Bahri beye pilot adayı olarak teşekkür ediyorum. sıkıntıları sorunları bir bir dinleyip anında gerekeni yaptırıyor. Sorununuz şikayetiniz isteğiniz varsa iletin. Bizim pilot adayı arkadaşlar olarak örnek isteğimiz buydu. İstanbul da olan hepimiz ankaraya gelmek zorunda kalıyorduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PİLOTÇUGA ~ 6 yıl önce
ankarada ikamet edenler ne olacak? böyle sıg bir düşünceyle ancak bisiklet sürdürürler
earas4life ~ 6 yıl önce
Uzun yillardir semalarda olan bir abiniz olarak sizlere hayirli olmasini dilerim. Disiplini elden birakmayin aday kardeslerim. Cok calisin. Sizler bizim analarimizi babalarimizi kardeslerimizi cocuklarimizi karilarimizi kizlarimizi torunlarimizi kuzenlerimizi yegenlerimizi tasiyacaksiniz. Abiniz olarak her daim arkanizdayim. Emniyetli uçuşlar, gozlerinizden öpüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
... ~ 6 yıl önce
Halaa 60-70 bin euro yatiran yatirimcilarin olmasi Yerli ve Milli duygularimi kabartiyor:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yüro ~ 6 yıl önce
Ne yoldular milleti be
Shgm ~ 6 yıl önce
Hellal olsun Sagol Funda hanim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm ~ 6 yıl önce
bunun funda hanımla ne alakası var? bahri kesici diyecektiniz sanırım
SHGM ~ 6 yıl önce
Havalimanında bulunan mimarlık felaketi binanızı TSE denetledi mi ? Hani onsuz olmuyor ya ? O yüzden şey etmiştim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık ~ 6 yıl önce
Madem İstanbul’da da bu sınavları yapabilecek donanım var, 2 şehirde birden yapsan da millet saatlerce sıra beklemese o rezil binada olmaz mı? Sınav saati gelen sınavını olup gitse direk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator32 ~ 6 yıl önce
Benim icin en guzeli Ankara idi. Tandogan orduevinde kalir hem ucuz olurdu hem yakin. Orduevinin calisma odasida vardi hatta guzel arkadasliklar kurmustum ne guzel gunlerdi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
khan ~ 6 yıl önce
Sen yine git kal orduevinde ATPLi beklemen gerekmiyor. Baban asker nasılsa.
sivil pilot ~ 6 yıl önce
Angara da internet cafe den bozma bi salonda ozel güvenlik görevlisinin kontrolü altında yapılan sınavlar en sonunda online ortama taşınıyor gibi..mudur tivit atar simdi shgm çalışıyor diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000