29 Nisan 2015, Çarşamba 13:11:29

SHGM'DEN FTO'LARA YÜZDE 50 İNDİRİM

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), havacılık sektörüne sunduğu hizmetlerin ücret tarifesini güncelledi.
  • Yuh olsun size ye cevap arkadaşı. Hangi memlekette yaşıyosunda adeletli bi indirim beklıyom %50 indirşm diyor shgm okul yapıcak %15 indirim geriye kalan fark kimin cebine?
  • Yazıklar olsun sizlere. Hiç mi birşeyi begenmezsiniz be mutsuz insanlar ordusu. Bakın Shgm az da olsa bir iyileştirme yapmış. Ama siz ağzınızın dolusu yazıyorsunuz. Sizi neyin mutlu edeceğini yazın da anlayalım. Kendinizi dünyanın merkezinde zannediyorsunuz. Herşey ve herkesi sizin için zannediyorsunuz. Biraz mütevazı olun da adam sansınlar yavru kartallar ve geleceğin Turkiyesini ucuracak kaptan adayları.
  • ATPL teori sınavına hiçbir indirim gelmemiş. Nasıl bir indirim bu? İndirim yaparken öğrenciden şu miktardan fazla para alınmayacak gibi bir madde uygulansa çok daha iyi olur. FTO lar fiyatlarda herhangi bir değişiklik yapmayacaklardır.Hazır gelen parayı hangi işletmeci düşürmek ister ki
  • Ücret tarifesi 87 sayfa. Neredeyse nefes aldık diye ücret vereceğiz. Bir de bakın bakalım Alman, İngiliz, Fransız vs sivil havacılık otoriteleri hangi hizmete ne kadar ücret alıyor! Bizim SHGM şirketlerin gizli kar ortağı sanki... Amaç herşeyden para almak galiba. Kamuya hizmet? O da neymiş?
  • Tarife Kitapçığı Güncelleme Tarihi : 29.04.2014 :) Tarih Yanlış Girilmiştir.
  • ne fto ya indirim mi yapmışş hhh peki öğrenciye yansır mı hiç sanmam
  • Acaba fto lar indirimleri yansıtırlar mı? Yoksa çek köy sandığınamı olur
  • Sivil Havacilik, pilotlarina asgari ucret veren sirketlere bir el atsa iyi olacak

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), havacılık sektörüne sunduğu hizmetlerin ücret tarifesini güncelledi.

Ruhsatlandırma, yetkilendirme ve izinlendirme gibi faaliyetler başta olmak üzere sektöre sunulan hizmetler, yeni yayımlanan mevzuatlar da dikkate alınarak yeniden düzenlendi.

Hizmet tarifesinin hiçbir ücret kaleminde herhangi bir artış yapmayan SHGM, yetkilendirilmiş olan uçuş eğitim organizasyonları (FTO) tarafından gerçekleştirilecek işlemler için ödenecek hizmet bedellerinde ise tarifede yer alan tutarlar üzerinden yüzde 50 indirim uygulanmasına karar verdi.

Bu uygulama ile, uçuş eğitiminin teşvik edilmesi, geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve uçuş eğitimlerinin maliyetinin düşürülmesine katkı sağlanması hedefleniyor.

YENİ ÜCRET TARİFESİ İÇİN TIKLAYIN

SHGM'DEN FTO'LARA YÜZDE 50 İNDİRİM

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Stewart ~ 9 yıl önce
Yuh olsun size ye cevap arkadaşı. Hangi memlekette yaşıyosunda adeletli bi indirim beklıyom %50 indirşm diyor shgm okul yapıcak %15 indirim geriye kalan fark kimin cebine?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh olsun size ~ 9 yıl önce
Yazıklar olsun sizlere. Hiç mi birşeyi begenmezsiniz be mutsuz insanlar ordusu. Bakın Shgm az da olsa bir iyileştirme yapmış. Ama siz ağzınızın dolusu yazıyorsunuz. Sizi neyin mutlu edeceğini yazın da anlayalım. Kendinizi dünyanın merkezinde zannediyorsunuz. Herşey ve herkesi sizin için zannediyorsunuz. Biraz mütevazı olun da adam sansınlar yavru kartallar ve geleceğin Turkiyesini ucuracak kaptan adayları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cadet ~ 9 yıl önce
ATPL teori sınavına hiçbir indirim gelmemiş. Nasıl bir indirim bu? İndirim yaparken öğrenciden şu miktardan fazla para alınmayacak gibi bir madde uygulansa çok daha iyi olur. FTO lar fiyatlarda herhangi bir değişiklik yapmayacaklardır.Hazır gelen parayı hangi işletmeci düşürmek ister ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ücretler ~ 9 yıl önce
Ücret tarifesi 87 sayfa. Neredeyse nefes aldık diye ücret vereceğiz. Bir de bakın bakalım Alman, İngiliz, Fransız vs sivil havacılık otoriteleri hangi hizmete ne kadar ücret alıyor! Bizim SHGM şirketlerin gizli kar ortağı sanki... Amaç herşeyden para almak galiba. Kamuya hizmet? O da neymiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yurtdışı ~ 9 yıl önce
yurtdışına bak bakalım kaç para vereceksin? export için, doküman onayı için, uçuş izni için verdiğin 100 lira 500 lira mı çok geliyor? o zaman adam ol da kendi işini kendin yapabileceğin, sorumlu olduğunu shgmye bildir, at altına imzanı da taşın altına elini sok, atması kolay uzaktan. yurtdışana bak bakalım türkiyenin kaç katı para alıyor o devletler?
İngilizler ~ 9 yıl önce
sadece personel lisanslandırma tarifesi 45 sayfa, kaç kategori var bir bakın http://www.caa.co.uk/docs/33/ORS5%20No%20299%20V6%20Final%20PLS.pdf
Hakan Hasançebi ~ 9 yıl önce
Tarife Kitapçığı Güncelleme Tarihi : 29.04.2014 :) Tarih Yanlış Girilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
44 ~ 9 yıl önce
ne fto ya indirim mi yapmışş hhh peki öğrenciye yansır mı hiç sanmam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Acaba fto lar indirimleri yansıtırlar mı? Yoksa çek köy sandığınamı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asgari ucret ~ 9 yıl önce
Sivil Havacilik, pilotlarina asgari ucret veren sirketlere bir el atsa iyi olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000