08 Mart 2013, Cuma 09:49:38

SHGM’DE SÜRPRİZ GÖREV DEĞİŞİMİ

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde önemli bir görev değişikliği yaşandı. Hangi isim görevinden alındı?
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Adem Bey'in ne kadar çalışkan biri olduğunu, sanki devlette değil de özel sektörde kendi işini yapıyor gibi hafta sonu veya haftaiçi demeden, gece-gündüz demeden çalıştığını, özel sektördeki birinin kendi işinde bile onun devlet işinde çalıştığı kadar çalışmadığını, iş üretmek isteyen, katma değer oluşturan, devleti menfaatini her zaman koruyan biri olduğunu herkes biliyor. Bu kadar namusuyla devlet için çalışan biri, sektörde birilerinin çıkarına uymamış olacak ki, idareciler bir takım yaygaralara malesef kulak vermiş ve kendisini görevinden etmiş. Bu olay çok önce olmuş ama okuyunca böyle iyi insanların hep kaybettiği bir ülkede yaşadığımı bir kez daha görmekten büyük üzüntü duydum. Kendisinin makam mevkide gözü olmadığı için Adem bey'in sorun ettiğini hiç düşünmüyorum fakat kendi adıma üzüldüm. Buraya menfaatlerine uymuyor diye kişisel kuyruk acısı çekip de insanları karalamak amacıyla yorum yazanları da ellerini vicdanlarına koymaya davet ediyorum, doğruluk ve vicdan herkese lazım.
  • Adem bey, sürekli insanları aşagılayan, sürekli sinirli sert bakışlarla odasına giren, yada sınav sırasında öğrencileri geren. Ciddi manada bir ego sorunu olan birisi idi. Kendisi birine taktımı takacak biri idi. Bir keresinde sınav sırasında 'senin evinde pencere yokmu' demiştir öğrenciye, başka birine 'okulundan neden şikayetci degilsin herkes şikayetçi' diye okulunu kötületmeye çalışmıştır. Asabiyetinden kurtuldugumuz için çok seviniyorum. Gelen gideni aratmaz umarım. Adem bey sohpet grubunuz sizi uyarmalıydı bu asabiyetiniz hakkında. Biz düşman degildik, sadece öğrenci idik.
  • Çok açık bir şekılde bu karar siyasi bır karardır... Bazı kararlardan rahatsız olan veya ıstediği kararı çıkartamayan kışıler veya baskı gruplarının siyasetı kullanarak yaptırmış olduğu bır değişikliktir... Ramazan Bey'ın de de isabetli kararlar verebılmesini dilerim...Bazıları Adem Bey'ın malvarlığından vs bahsetmışler. Havacılık camıasında kaç yıl SHGM'de çok kritik görevler yapan birisi öyle bir evde mı oturur, çocuğunu devlet okuluna mı gönderir, arabası o model mi olur…
  • Ben çok yakından tanıyorum. Önemli bir post olunca... İdarede her zaman bir karar vermek durumundasın, verdiğin karar bir kişiyi de bazen şirketleri de etkıleyebilir. Doğru karar vermek kımsenin bu kararlardan rahatsız olmayacağı anlamına gelmıyor... Sektörde tabii ki uygulamalarından rahatsız olanlar var. Ama ınsanlar elını vıcdanına koyup düşündüğünde, kendı kusurlarını daha ıyı gorebılırler... Ben, Adem'in verdiği her karar mutlak doğrudur demıyorum, ama esas olan tum idarecilerin ve memurların bilgi ve donanıma sahip olduktan sonra, kımseden çekınmeden doğru gördüğünü uygulamaya koyması. Adem Bey de SHGM de bunu en iyi yapanlardan birisi… Kurumdaki diğer memurlara da bır sorun bakalım. Keşke bır göreve getırılmeden once orda çalışanların da düşüncesi alınsa…
  • allah kötü insanların yaptıklarının cezasını yavaş yavaş verir.acımasızlık,emir verme,umursamama,ukala olma,insanları ezme,kötü olma gibi özellikleri allah sadece kötü kullarına verir.allah korkusu olmayan bunları yapar.bugün varız yarın yok.adem hep allaha havale edilmiştir.burası eski teksas yasalarıyla olsaydı.zaten kötüler olmazdı.inşallah bu olay bu acımasız kula ders olmuştur.allah korkusu gelmiştir.cehennem korkusu varsa bu yaşından sonra kötülüğe tövbe eder ve iyi insan olur umarız.bu din kardeşimizde sonuçta insan di mi?
  • bu ikili yıllarca nerelerden nerelere nasıl geldiler.aslında birde mal varlıklarlarına bakılmalı.birkaç kişi haricinde shgm yi tanıyan hiçbir kişi bunları sevemez sevmez.keyfi işlerin dışında firmalar hep cekindikleri için gercekleri söyleyemediler,ilgililer bildiklerini acıklamalıdırlar.shgm müfettişleri bunların gecmişleri mercek altına alınmalıdır.yok adem şöyle yaptı böyleydi.demekten ziyade gec alınan bu kişlerin sayın genel mdr diğeryönlerine bakmalıdır.shgmde kalmaları sakıncalıdır.bu böyle biline.
  • Evet bu şahıs,bu göreve nasıl gelmiş buna bakmak lazım,havacılıkla ilgisi neymiş..Kaç yıldır telefonlara çıkmamakla dürüstlük olmaz...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde üst düzey görev değişikliği yaşandı. Genel Müdür Bilal Ekşi’nin göreve başlamasından sonra Zafer Şimşek’in yerine lisans şube müdürlüğü görevine getirilen Adem Karslıoğlu, sürpriz bir kararla görevinden alındı.

Karslıoğlu’nun yerine Ramazan Düzgün lisans şube müdürlüğü görevine getirildi.

Ancak Karslıoğlu ve Düzgün’ün henüz resmi atamaları gerçekleşmedi.

©AirportHaber.com ÖZEL

SHGM’DE SÜRPRİZ GÖREV DEĞİŞİMİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

TERMINATOR ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARTAL ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah aDEM ah ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık Olmuş.. ~ 10 yıl önce
Adem Bey'in ne kadar çalışkan biri olduğunu, sanki devlette değil de özel sektörde kendi işini yapıyor gibi hafta sonu veya haftaiçi demeden, gece-gündüz demeden çalıştığını, özel sektördeki birinin kendi işinde bile onun devlet işinde çalıştığı kadar çalışmadığını, iş üretmek isteyen, katma değer oluşturan, devleti menfaatini her zaman koruyan biri olduğunu herkes biliyor. Bu kadar namusuyla devlet için çalışan biri, sektörde birilerinin çıkarına uymamış olacak ki, idareciler bir takım yaygaralara malesef kulak vermiş ve kendisini görevinden etmiş. Bu olay çok önce olmuş ama okuyunca böyle iyi insanların hep kaybettiği bir ülkede yaşadığımı bir kez daha görmekten büyük üzüntü duydum. Kendisinin makam mevkide gözü olmadığı için Adem bey'in sorun ettiğini hiç düşünmüyorum fakat kendi adıma üzüldüm. Buraya menfaatlerine uymuyor diye kişisel kuyruk acısı çekip de insanları karalamak amacıyla yorum yazanları da ellerini vicdanlarına koymaya davet ediyorum, doğruluk ve vicdan herkese lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Adem bey, sürekli insanları aşagılayan, sürekli sinirli sert bakışlarla odasına giren, yada sınav sırasında öğrencileri geren. Ciddi manada bir ego sorunu olan birisi idi. Kendisi birine taktımı takacak biri idi. Bir keresinde sınav sırasında 'senin evinde pencere yokmu' demiştir öğrenciye, başka birine 'okulundan neden şikayetci degilsin herkes şikayetçi' diye okulunu kötületmeye çalışmıştır. Asabiyetinden kurtuldugumuz için çok seviniyorum. Gelen gideni aratmaz umarım. Adem bey sohpet grubunuz sizi uyarmalıydı bu asabiyetiniz hakkında. Biz düşman degildik, sadece öğrenci idik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 ~ 11 yıl önce
Çok açık bir şekılde bu karar siyasi bır karardır... Bazı kararlardan rahatsız olan veya ıstediği kararı çıkartamayan kışıler veya baskı gruplarının siyasetı kullanarak yaptırmış olduğu bır değişikliktir... Ramazan Bey'ın de de isabetli kararlar verebılmesini dilerim...Bazıları Adem Bey'ın malvarlığından vs bahsetmışler. Havacılık camıasında kaç yıl SHGM'de çok kritik görevler yapan birisi öyle bir evde mı oturur, çocuğunu devlet okuluna mı gönderir, arabası o model mi olur…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 ~ 11 yıl önce
Ben çok yakından tanıyorum. Önemli bir post olunca... İdarede her zaman bir karar vermek durumundasın, verdiğin karar bir kişiyi de bazen şirketleri de etkıleyebilir. Doğru karar vermek kımsenin bu kararlardan rahatsız olmayacağı anlamına gelmıyor... Sektörde tabii ki uygulamalarından rahatsız olanlar var. Ama ınsanlar elını vıcdanına koyup düşündüğünde, kendı kusurlarını daha ıyı gorebılırler... Ben, Adem'in verdiği her karar mutlak doğrudur demıyorum, ama esas olan tum idarecilerin ve memurların bilgi ve donanıma sahip olduktan sonra, kımseden çekınmeden doğru gördüğünü uygulamaya koyması. Adem Bey de SHGM de bunu en iyi yapanlardan birisi… Kurumdaki diğer memurlara da bır sorun bakalım. Keşke bır göreve getırılmeden once orda çalışanların da düşüncesi alınsa…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
---- ~ 11 yıl önce
allah kötü insanların yaptıklarının cezasını yavaş yavaş verir.acımasızlık,emir verme,umursamama,ukala olma,insanları ezme,kötü olma gibi özellikleri allah sadece kötü kullarına verir.allah korkusu olmayan bunları yapar.bugün varız yarın yok.adem hep allaha havale edilmiştir.burası eski teksas yasalarıyla olsaydı.zaten kötüler olmazdı.inşallah bu olay bu acımasız kula ders olmuştur.allah korkusu gelmiştir.cehennem korkusu varsa bu yaşından sonra kötülüğe tövbe eder ve iyi insan olur umarız.bu din kardeşimizde sonuçta insan di mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adem ve sait ~ 11 yıl önce
bu ikili yıllarca nerelerden nerelere nasıl geldiler.aslında birde mal varlıklarlarına bakılmalı.birkaç kişi haricinde shgm yi tanıyan hiçbir kişi bunları sevemez sevmez.keyfi işlerin dışında firmalar hep cekindikleri için gercekleri söyleyemediler,ilgililer bildiklerini acıklamalıdırlar.shgm müfettişleri bunların gecmişleri mercek altına alınmalıdır.yok adem şöyle yaptı böyleydi.demekten ziyade gec alınan bu kişlerin sayın genel mdr diğeryönlerine bakmalıdır.shgmde kalmaları sakıncalıdır.bu böyle biline.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökten gelen.. ~ 11 yıl önce
Evet bu şahıs,bu göreve nasıl gelmiş buna bakmak lazım,havacılıkla ilgisi neymiş..Kaç yıldır telefonlara çıkmamakla dürüstlük olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alnının teriyle ~ 11 yıl önce
Adem Karslıoğlu bu göreve alnının teriyle hak ede ede geldi. Ancak onu görevden alanlar için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Sen Ademi tanımıyorsun tanıyanlar onun o göreve alnının akıyla ve hak ederek geldiğini çok iyi biliyor. Aynen benim bildiğim gibi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000