08 Mart 2022, Salı 00:16:15

SHGM'de flaş gelişme

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde (SHGM) kan kaybı sürüyor.
  • yeni genel müdür seni çok yemlemiş sanırım. sanırım sen o trabzonlusun, yok yok sen o doktora adayı elemansın:)zaten şimdi bir güzel oldu ki kurum, akıyor maşallah...
  • o kurumda kotu olmayan ne vardi ki? yeni genel mudurden once korler sagirlar biribini agirliyordu zaten. Keyifleri bozuldu.kotu mu oldu? gidenler ve gitme niyeti olanlar kalifiye, digerleri trendyol kargo bekcisi.
  • Tabi tabi anlat.FCL i ezbere bilen bi arkadaştı O.Kaç ODTÜ'lü var kalan,SHGM'de bi bak bakalım.
  • Bu yorumlara bakinca ici bos bir yermis gibi anliyorum shgm yi,istifa edenler bos ve gereksiz deniyor,o zaman katar nasil ise aliyor,orasi o zaman tamamen bosmus anlami cikiyor.Katarin bizden aldigi adamlar bence oralara yuksek maasla gecip,oraya katkida bulunuyorlardir.Katara TR dan baya Teknisyen alinacak sanirim,onceden otoriteyi guclendiriyor adamlar,bir plan oldugu belli,cani sikilan gelsin diyecek degil ya!..
  • Sabit kanadı simülatör olmayan diye çeviren adama lisans verenin… Kendisi yanlış biliyor, bilmeyenleri küçümsüyor. Döner kanat ne demek peki?
  • İBB + Tügva + Türgev'lileri doldurdunuz kuruma, bir de hizmet alımı olarak paketlediniz çok güzel. Herkes de yedi. İsimler hafızalarda, yatacak yer yok ama
  • Baştaki bilmeyen olunca içi boş yancılar çıkar meydana, cv ler fena değildir müh. falan filan. da o iş öyle olmuyor başkan. Sahi Çaykaralı, şey pardon Trabzon, Rize, Giresun, Artvin li olmayan yönetici var mı bu kurumda :)
  • gözü hep Yüksek(te) misali makam araçları bi dünya. Hemşehri olan d. başkanlarına bile makam aracı tahsis edildiğini SEHAGEME de de gördük. Sahi yaylalara iyi çıkıyor mu o araçlar, mazallah yolda bırakmasın...Hadi bunları da araştırın, yazın bakalım
  • İstifalar her zaman oluyordu zaten.
  • Dron uçurmak için izin bile alamıyoruz işi bilen kimse yokmu

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde (SHGM) kan kaybı sürüyor.

AirportHaber’in edindiği göre; Son günlerde SHGM’den ayrılan deneyimli isimlere yenileri eklendi.

Buna göre;

Seçkin Öksüz: Sicil Müdür V.
Avni Çelik ve Abdülrezak Babucçu: Uçuş Operasyon Dairesinde yaklaşık 15 yıllık tecrübeye sahip birim sorumluları.

Yasin Özkutlu, Sadık Köşker, Metin Kıran: Sertifikasyon Uzmanı

Erdinç Guda: Lisans Şube Mühendis

Hüseyin Kaya: Yaklaşık 15 yıl deneyimde 145- M koordinatörü

SHGM'de flaş gelişme

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

:) ~ 2 yıl önce
yeni genel müdür seni çok yemlemiş sanırım. sanırım sen o trabzonlusun, yok yok sen o doktora adayı elemansın:)zaten şimdi bir güzel oldu ki kurum, akıyor maşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 2 yıl önce
o kurumda kotu olmayan ne vardi ki? yeni genel mudurden once korler sagirlar biribini agirliyordu zaten. Keyifleri bozuldu.kotu mu oldu? gidenler ve gitme niyeti olanlar kalifiye, digerleri trendyol kargo bekcisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Veli ~ 2 yıl önce
Tabi tabi anlat.FCL i ezbere bilen bi arkadaştı O.Kaç ODTÜ'lü var kalan,SHGM'de bi bak bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kariyer Amacli istifalar ~ 2 yıl önce
Bu yorumlara bakinca ici bos bir yermis gibi anliyorum shgm yi,istifa edenler bos ve gereksiz deniyor,o zaman katar nasil ise aliyor,orasi o zaman tamamen bosmus anlami cikiyor.Katarin bizden aldigi adamlar bence oralara yuksek maasla gecip,oraya katkida bulunuyorlardir.Katara TR dan baya Teknisyen alinacak sanirim,onceden otoriteyi guclendiriyor adamlar,bir plan oldugu belli,cani sikilan gelsin diyecek degil ya!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kariyer yapamayanların yurdu ~ 2 yıl önce
Shgm de kariyer yapamamış kağıt kürek işiyle uğraşan adamın hele bide mühendisler varmış, katara kariyer yapmaya gitmesi mi ;) o işler türkiyede olmadıysa oralarda daha zor kardeş elin arabı ingiliz dururken türke makam vermiyor. Para için gidiliyor yani kariyer zaten yok :)
Komik ~ 2 yıl önce
Sabit kanadı simülatör olmayan diye çeviren adama lisans verenin… Kendisi yanlış biliyor, bilmeyenleri küçümsüyor. Döner kanat ne demek peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geliyorgelmekteolan ~ 2 yıl önce
İBB + Tügva + Türgev'lileri doldurdunuz kuruma, bir de hizmet alımı olarak paketlediniz çok güzel. Herkes de yedi. İsimler hafızalarda, yatacak yer yok ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çaykara ~ 2 yıl önce
Baştaki bilmeyen olunca içi boş yancılar çıkar meydana, cv ler fena değildir müh. falan filan. da o iş öyle olmuyor başkan. Sahi Çaykaralı, şey pardon Trabzon, Rize, Giresun, Artvin li olmayan yönetici var mı bu kurumda :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bay Kemal ~ 2 yıl önce
gözü hep Yüksek(te) misali makam araçları bi dünya. Hemşehri olan d. başkanlarına bile makam aracı tahsis edildiğini SEHAGEME de de gördük. Sahi yaylalara iyi çıkıyor mu o araçlar, mazallah yolda bırakmasın...Hadi bunları da araştırın, yazın bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzm ~ 2 yıl önce
İstifalar her zaman oluyordu zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat pehlivan ~ 2 yıl önce
Dron uçurmak için izin bile alamıyoruz işi bilen kimse yokmu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 2 yıl önce
Neden alamıyorsunuz beyefendi ne eksik olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz
.... ~ 2 yıl önce
Neden alamıyorsunuz beyefendi ne eksik olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000