02 Eylül 2016, Cuma 10:24:37

SHGM ve DHMİ'den kaç kişi ihraç edildi?

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı bulunduğu gerekçesiyle kamu kurumlarındaki çok sayıda çalışanın görevlerine son verildi.
  • Sait ile sinavlarda millete kok sokturen karaci birisi vardi onlar ne oldu. Zulme devam mi?
  • Ülkemizin güzide havacılık üniversitesinin rakıcı rektörü ne olacak peki? Kankalarıyla at koşturmaya devam edebilecekmi? Reis olaya el atacakmı? Bu adam ve avaneleri en ağır şekilde cezalandırılacakmı?
  • THK-daki kripto fetöcülere ne zaman sıra gelcek acaba. Adamlar herşeyi berbat ettiler. Kurum batak vakıf batak üniversite batak.
  • Millet uğraşmasın resmi gazeteyle diye buraya isimleri yazdık site yönetimi yorumu yayınlamamış. Ey airport haber hayırdır kuyruk acınız mı var
  • DHMİ de asıl fetöcüler duruyor bence
  • DHMİ ve SGMH'ı bilemem ama THY'de gerçek bir FETÖ temizliği yapıldığına ben şahsen inanmıyorum.İnsanların gazını almak maksadıyla ayıp olmasın diye sadece göstermelik olarak birşeyler yapmaya çalıştılar hepsi bu.
  • 124ler, 18lerle hiç bir şeyi temizleyemezsiniz. Daha detaylı bakın. Kamu kurumları ve Fetö'cülerin şirketleriyle olan münasebetlerine bakın. Anormal büyüyen şirketlere, kanun ve kurallardan muafmış gibi rahat davrananlara bakın. Fetö'cüler tarafından karalanan, işten atılanlara sorun
  • SHGM de atılan FETO cular kimler
  • 672 sayili khk ye baktim. Fetocu olup aciga alinanlarin cogu atilmamis. Gercek temizlik yapilmamis.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı bulunduğu gerekçesiyle kamu kurumlarındaki çok sayıda çalışanın görevlerine son verildi.

Bu kurumlar arasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi de (DHMİ) yer aldı.

Buna göre örgütle bağlantısı olduğu gerekçesiyle SHGM'den 18, DHMİ'den de 124 kişinin görevine son veridi. Bunların yanı sıra Ulaştırma Bakanlığı'ndan da 72 kişinin KHK ile görevnden alındığı belirtildi.

SHGM ve DHMİ'den kaç kişi ihraç edildi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Tiki ~ 8 yıl önce
Sait ile sinavlarda millete kok sokturen karaci birisi vardi onlar ne oldu. Zulme devam mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rakıcı ~ 8 yıl önce
Ülkemizin güzide havacılık üniversitesinin rakıcı rektörü ne olacak peki? Kankalarıyla at koşturmaya devam edebilecekmi? Reis olaya el atacakmı? Bu adam ve avaneleri en ağır şekilde cezalandırılacakmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rakıcı(?) ~ 8 yıl önce
Bahsettiğiniz insan görevi sırasında rakı tüketen alkolik bir insan değil ise bunun ne gibi bir önemi var? Veyahut bir insan beş vakit namazında bir insan olsun ne fark eder, önemli olan görevlerini yapmaları değil midir? Hatta bunun bir ismi bile var, aaa laiklik demi bu, ne güzel şeymiş kullansak mı ki?
galiba ~ 8 yıl önce
sen bu adamı iyi tanıyorsun galiba, bu herifin karakteriyle laikliğin yakından uzaktan ilgisi yok. herif yoldan çıkmış bir kere.
THK-FETÖ ~ 8 yıl önce
THK-daki kripto fetöcülere ne zaman sıra gelcek acaba. Adamlar herşeyi berbat ettiler. Kurum batak vakıf batak üniversite batak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetö ~ 8 yıl önce
Millet uğraşmasın resmi gazeteyle diye buraya isimleri yazdık site yönetimi yorumu yayınlamamış. Ey airport haber hayırdır kuyruk acınız mı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 8 yıl önce
DHMİ de asıl fetöcüler duruyor bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 8 yıl önce
Doğru
Aynen ~ 8 yıl önce
Duruyor
THY ~ 8 yıl önce
DHMİ ve SGMH'ı bilemem ama THY'de gerçek bir FETÖ temizliği yapıldığına ben şahsen inanmıyorum.İnsanların gazını almak maksadıyla ayıp olmasın diye sadece göstermelik olarak birşeyler yapmaya çalıştılar hepsi bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Cisim Yaklaşıyor ~ 8 yıl önce
124ler, 18lerle hiç bir şeyi temizleyemezsiniz. Daha detaylı bakın. Kamu kurumları ve Fetö'cülerin şirketleriyle olan münasebetlerine bakın. Anormal büyüyen şirketlere, kanun ve kurallardan muafmış gibi rahat davrananlara bakın. Fetö'cüler tarafından karalanan, işten atılanlara sorun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 8 yıl önce
SHGM de atılan FETO cular kimler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen ~ 8 yıl önce
bir tanesi senmişsin:)
Gogil ~ 8 yıl önce
Gogila gir bak. Resmi gazete de isim isim yayinlandi.
Fetocular ~ 8 yıl önce
672 sayili khk ye baktim. Fetocu olup aciga alinanlarin cogu atilmamis. Gercek temizlik yapilmamis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetocular'a ~ 8 yıl önce
Sen hala yorum yapabildiğine göre daha temizlik bitmemiş.. Anlaşılan o ki kamufle olmaya çalışan iftiracılardan birisin. Sen gibiler de hak ettiğini bulacaktır.
vatansever ~ 8 yıl önce
aynen katılıyorum beynini kiraya vermiş vatan millet şuuru oluşmamış hainlerden bir çoğu o listede yok temizlikte problem var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000