10 Haziran 2018, Pazar 11:07:47

SHGM pilot arıyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde görev yapmak üzere sözleşmeli pilot personel alımı yapılıyor.
  • Pilotların TSE den çevre belgesi alma şartı aranıyor. Uluslararası kuruluşların belgeleri kabul görmeyecektir.
  • 60 ını geçmiş kaptan o işle uğraşamaz.çoluğuna çocuğuna torununamı vakit ayıracak.yoksa sivil havacılığı düzeltmeyemi.3_5 tane tecrübeli ikinci pilot çalıştırsa iş daha verimli olur.
  • 15.181,07 brüt benim mazotuma yetmez
  • Başvursak şuan aldığımız paradan daha fazlasını alırız
  • Pilotlarda da TSE şartı aranıyor mu ?
  • Oraya alacağınız pilotun onurairde özen kaptanı i pegasusta reha kaptanı atlasta karaca kaptanı tanıması ve bu kişilere karşı tavrını koyacak birisi olması gerekir.türk sivil havacılığını baltalayan bu kişilerin görevden bir an önce uzaklaştırılması türk sivil havacılığın gelişmesi ve ilerlemesi açısından zorunludur.çünkü üçüde uçmaktan korktukları ve kendi şahsi menfaatlerini ve koltuklarını düşündükleri için ve patronların tüm isteklerini yaparak türk sivil havacılığı nı baltalaktadırlar.bundan dolayıda gelişmemiz çok zordur.uçuştan korkup uçmadıkları içinde patrona bağlı olup hiç bir limiti tanımamaktırlar.bu üç kişinin bir an önce bulundukları hakketmedikleri makamı bırakması türk sivil havacılığını coşturarak olması gereken yere getirecektir.
  • Bu saatler olanlar dandik shgm ye mi gider güldük
  • Ot cekip mi ucurcaksiniz o parayla?
  • Pilotlarin maaslari cok dusuk. Daha cok maas lazim. Daha cok daha cok daha cok cok cok cok
  • Medical'ı düşmüş pilotları istihdam etmeli Sivil Havacılık bence, geçerli medical'ı ve lisansı olan hiçbir tecrübeli pilot gidip de sivil havacılıkta memur olmaz o maaş ile, piyasada bu nitelikte pilotlar 30-50 bin tl arası maaş alıyorlar ve çoğunlukla iş yükü daha az olur. Piyasada hiçbir yerde iş bulamamış ve sivil havacılıkta bu şartlarda çalışmaya razı pilotların ya vukuatları vardır, ya uçuşları iyi değildir, ya problemli kişilerdir vs. bu tür pilotların da yetkili pilot olması çok sakıncalıdır.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda sınavsız olarak pilot personel alımı yapılacağı, işe alımı sağlanacak olan yeni pilotların sözleşmeli olarak çalışacakları, ATP yetkisinde olan CPL – IR lisansın ve yetkisine sahip olmalarının gerektiği, uçuş öğretmenliği ile ilgili en az 3.000 saat uçmuş olmaları gerektiği, ileri derecede İngilizce bilgisi sahibi olmaları ve 68 yaşını doldurmamış olmaları gerektiği de işe alım duyurusunda belirtilenler arasında yer aldı.

Sözleşmeli Pilot Personel Alımı

Sözleşmeli pilot personel alımları ile ilgilenerek başvuru yapmak isteyen kişilerin maaşları da detaylı olarak bildirildi. Buna göre;

En az 20 yıl pilotlu deneyimine sahip olanlar brüt 15.181,07 lira
10 yıl – 20 yıl arasında deneyime sahip olanlar 14.240,06 lira
10 yıla kadar deneyim sahibi olanlar 13.920,97 lira maaş alacaklar.

Pilot Kamu Personel Alımları

SGHM pilot alımları ile ilgili başvuru yaparak gerekli şartları taşıdığı görülerek işe alımı sağlanan yeni personeller Merkez – Ankara, İstanbul, Antalya, Nevşehir lokasyonlarında görev yapacaklar.Pilot alımı başvuruları 29 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek olup, web.sghm.gov.tr adresinden online başvuru şeklinde kabul edilecektir. Başvurular sırasında belgelerin fotokopileri ile müracaat edilecek olup, asılları daha sonra talep edilecektir. Eksik ya da yanlış belge beyan edenlerin başvuruları geçersiz sayılacak, haklarında yasal işlem başlatılacaktır. Başvurular ile ilgili bütün detaylar aynı adresten duyurulacaktır. Aşağıdaki bağlantıdan da kamu pilot alımı ile ilgili tüm detaylara ulaşılabilir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

SHGM pilot arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Şart ~ 6 yıl önce
Pilotların TSE den çevre belgesi alma şartı aranıyor. Uluslararası kuruluşların belgeleri kabul görmeyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Botan ~ 6 yıl önce
60 ını geçmiş kaptan o işle uğraşamaz.çoluğuna çocuğuna torununamı vakit ayıracak.yoksa sivil havacılığı düzeltmeyemi.3_5 tane tecrübeli ikinci pilot çalıştırsa iş daha verimli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka mı ~ 6 yıl önce
15.181,07 brüt benim mazotuma yetmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka ci: ~ 6 yıl önce
yetmez de! emekli mazot bile alacak gücü kendin de göremiyor.
Kıskıs ~ 6 yıl önce
Genel müdürü, genel md yrd ve daire başkanlarının hepsinde bu özellikler mevcut :)
AtlasGlobal F/O ~ 6 yıl önce
Başvursak şuan aldığımız paradan daha fazlasını alırız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne beklion ~ 6 yıl önce
Basvurmak bedava ne bekliyorsun aslan
TSE ~ 6 yıl önce
Pilotlarda da TSE şartı aranıyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Botan ~ 6 yıl önce
Oraya alacağınız pilotun onurairde özen kaptanı i pegasusta reha kaptanı atlasta karaca kaptanı tanıması ve bu kişilere karşı tavrını koyacak birisi olması gerekir.türk sivil havacılığını baltalayan bu kişilerin görevden bir an önce uzaklaştırılması türk sivil havacılığın gelişmesi ve ilerlemesi açısından zorunludur.çünkü üçüde uçmaktan korktukları ve kendi şahsi menfaatlerini ve koltuklarını düşündükleri için ve patronların tüm isteklerini yaparak türk sivil havacılığı nı baltalaktadırlar.bundan dolayıda gelişmemiz çok zordur.uçuştan korkup uçmadıkları içinde patrona bağlı olup hiç bir limiti tanımamaktırlar.bu üç kişinin bir an önce bulundukları hakketmedikleri makamı bırakması türk sivil havacılığını coşturarak olması gereken yere getirecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Bu saatler olanlar dandik shgm ye mi gider güldük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayirdir kardes ~ 6 yıl önce
Ot cekip mi ucurcaksiniz o parayla?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maas ~ 6 yıl önce
Pilotlarin maaslari cok dusuk. Daha cok maas lazim. Daha cok daha cok daha cok cok cok cok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daha neler! ~ 6 yıl önce
Medical'ı düşmüş pilotları istihdam etmeli Sivil Havacılık bence, geçerli medical'ı ve lisansı olan hiçbir tecrübeli pilot gidip de sivil havacılıkta memur olmaz o maaş ile, piyasada bu nitelikte pilotlar 30-50 bin tl arası maaş alıyorlar ve çoğunlukla iş yükü daha az olur. Piyasada hiçbir yerde iş bulamamış ve sivil havacılıkta bu şartlarda çalışmaya razı pilotların ya vukuatları vardır, ya uçuşları iyi değildir, ya problemli kişilerdir vs. bu tür pilotların da yetkili pilot olması çok sakıncalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000