29 Ocak 2018, Pazartesi 11:00:48

SHGM personel arıyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, tecrübeli havacılık sertifikasyon uzmanı, havacılık simülatör uzmanı ve büro personeli alımı yapacağını duyurdu.
  • Torpilli ve iş yapmamak temel düsturunuz ise, kesin girersiniz.
  • Görüsmeye giderken badem biyik birakmayi unutmayin ;)
  • Neyleyim shgmyi tgs alım yapmadıktan sonra :(
  • Arff ci neden almaz shgm böyle yüksek maaşla. Haksızlık her yerde
  • Tgsye alim varmi?
  • SHGM=Derin devlet, reis kuzey suriyeyi bile siliyor, fakat su hain SHGM hala yerinde.Acilen temizlenmesi gereken ik tane kurulus var 1.SHGM,2.THK.Reis gor artik lutfen.
  • Maaşlar dolgunmu? daya asğari ücreti gitsin
  • Sözlü sınav olacakmış Ankaradan tanıdığı olanlar için 10 kağıt maaş, temiz.
  • Insanlarla dalga gecmeyin, umutlandirmayin ne kadar hain oldugunuzu kendinizden baska herkes biliyor,bu ilani vermeden once alinan alindi , satilan satildi.
  • Lise mezunuyum ama dayım da yok ankarada kabul olunur mu

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü,  tecrübeli havacılık sertifikasyon uzmanı, havacılık simülatör uzmanı ve büro personeli alımı yapacağını duyurdu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklmada, "Genel Müdürlüğümüze, 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulmuş olan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ekli 1 sayılı cetvelinde bulunan sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından Havacılık Sertifikasyon Uzmanı, Havacılık Simülatör Uzmanı ile anılan esasların 4 sayılı cetvelinde bulunan Büro Personeli pozisyonlarına personel alınacaktır" denildi.

Peki, SHGM tarafından istihdam edilecek personelde aranan şartlar neler?

İşte o kriterler



İSTENİLEN BELGELER                                                                                                                                    

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/ web adresinden temin edilecek ve müracaat sahibi tarafından doldurulacak fotoğraflı "İş Talep Formu"

BAŞVURU

Adaylar, Genel Müdürlüğümüzün İnternet adresinde ( Elektronik Başvuru ) yer alan başvuru ekranından elektronik ortamda 29 / 01 /2018 – 09 / 02 / 2018 tarihleri arasında başvuru yapabilirler.

Güvenlik soruşturması olumsuz neticelenen ve/veya başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda  bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, yerleştirmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

Genel Müdürlüğümüz tarafından belirtilen nitelikte personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/  web adresinde yayımlanacaktır.

Başvuru sahiplerince, başvuru işlemlerinin başlamasından Genel Müdürlük tarafından göreve başlatmaya ilişkin tebligat işlemleri tamamlanıncaya kadar herhangi bir hak veya alacak talebinde bulunulamaz.

DEĞERLENDİRME

Büro Personeli pozisyonu için,  KPSS den belirtilen puan türünden başvuran adaylar arasından puan sıralaması yapılmak suretiyle alım yapılacaktır.
Havacılık Simülatör ve Havacılık Sertifikasyon Uzmanı pozisyonuna başvuran adaylara sözlü sınav yapılmak suretiyle alım yapılacaktır.
Sözlü sınav tarihleri ve nihai sonuç Genel Müdürlüğümüzün resmi internet sitesinde ilan edilecektir.

TEBLİGAT

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından belirtilen nitelikteki sözleşmeli personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/ web adresinde yayımlanacaktır. Yayımlanacak bu duyuru, tebligat mahiyetinde olacağından adaylara ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SHGM personel arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

... ~ 6 yıl önce
Torpilli ve iş yapmamak temel düsturunuz ise, kesin girersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
*_* ~ 6 yıl önce
Görüsmeye giderken badem biyik birakmayi unutmayin ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ye alım var mı ? ~ 6 yıl önce
Neyleyim shgmyi tgs alım yapmadıktan sonra :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Var gel başla ~ 6 yıl önce
Dingonun ahırı yol geçen hanı bura,yılın 365 günü alım yapan başka firma bulamazsın sende gel,bir sen eksiktin
Arff ~ 6 yıl önce
Arff ci neden almaz shgm böyle yüksek maaşla. Haksızlık her yerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 6 yıl önce
Tgsye alim varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
SHGM=Derin devlet, reis kuzey suriyeyi bile siliyor, fakat su hain SHGM hala yerinde.Acilen temizlenmesi gereken ik tane kurulus var 1.SHGM,2.THK.Reis gor artik lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 6 yıl önce
Kuyruk acın baya sağlam... Sakin ol şampiyon :D
Bana bak ~ 6 yıl önce
ukalalık yapma terbiyesiz. shgm den daha dağınık bir devlet kurumu var mı? Keyfi kararlsrınız. sıkışınca easa yı açıp mevzuat bildirmeniz. ama mevzuatların hiç biri thy için geçerli değil. özel şirketlere sizin yaptırımınız. dikkat et mevzuat demiyorun. özel şirketler zaten kurallara uyuyor, siz yaptırımla zorluyorsunuz. kesinlikle shgm özelleştirilmeli. reis bu sizin çifliğede el atar insallah. bu düzen böyle devam etmez.
Baktim buyur ~ 6 yıl önce
Kurtlar vadisini fazla kacirmissin bordo klavyeli. Kafa lens mi?
Vasıfsız ~ 6 yıl önce
THK'yla ilgili de bi acın var sanki şampiyon, yoksa mevzuat bilmeyip te işten atılanlardan mısın? THY mantığını şimdiki şirketine de götürdüysen vay o şirketin haline.
arara ~ 6 yıl önce
Maaşlar dolgunmu? daya asğari ücreti gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil patlattım ~ 6 yıl önce
Sözlü sınav olacakmış Ankaradan tanıdığı olanlar için 10 kağıt maaş, temiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grrr ~ 6 yıl önce
Insanlarla dalga gecmeyin, umutlandirmayin ne kadar hain oldugunuzu kendinizden baska herkes biliyor,bu ilani vermeden once alinan alindi , satilan satildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpille mi olacak alımlar ~ 6 yıl önce
Lise mezunuyum ama dayım da yok ankarada kabul olunur mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TSE ~ 6 yıl önce
TSE den kalite belgen varsa olur.
Tgs var ~ 6 yıl önce
Olmamı ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000