16 Şubat 2010, Salı 08:42:48

Sheremetyevo'dan Türkiye uçuşları başlıyor

Moskova’nın Sheremetyevo Havaalanı’nın yeni D terminali olarak bilinen Sheremetyevo-3’den Rus Havayolu şirketleri uluslararası seferlere başladı. Destinasyon noktaları arasında Türkiye de var.
  • Saw'ın ulaşımında sorun yok ama kardeşim ya. Gayet pratik bir şekilde trafiksiz olarak ulaşılabiliyor. Meydan'ın eksikleri de tamamlandı diye biliyorum. En son uçuşumda terminal binalarına dönüp baktığımda gurur duyulacak bir görüntü veriyordu saw..
  • Aynen öyle Sheremetyevo havaalanı Moskovanın yeni Saw'ı ama Moskova alt yapısı cok iyi olduğundan şehre ulaşım çok rahat. Kısacası bizim Saw ibi düzensiz değil.
  • MOSKOVA'NIN YENİ SAW'I DİYEBİLİRMİYİZ ARKADAŞLAR?

Rusya Federal Devlet Sınırı Yapılandırma Kurumu’ndan (Rosgranitsa) yapılan açıklamada Sheremetyevo-3 terminalinde yurtdışına yönelik Rus havayolu şirketlerinin seferlerinin başlatıldığı kaydedildi.

Sheremetyevo-3'ten ilk sefer Ukrayna’nın Simferopol kentine yapılacak. Bu hafta içinde Sheremetyevo-3 terminalinden İsrail ve Türkiye, önümüzdeki hafta da Almanya’ya yönelik seferler başlıyor.

Sheremetyevo-3 terminalinde uluslararası seferlerin geçtiğimiz yılın sonunda yapılması planlanıyordu. Fakat, Rus istihbarat servisi FSB’nin havaalanında yaptığı denetleme ve incelemede yeni terminalin sınır güvenliği, kimlik kontrol ve başka teknik konularda talep edilen gerekçelere uygun olmadığına karar verilmişti.

Haberrus.com

Sheremetyevo'dan Türkiye uçuşları başlıyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Saw'ın ulaşımında sorun yok ama kardeşim ya. Gayet pratik bir şekilde trafiksiz olarak ulaşılabiliyor. Meydan'ın eksikleri de tamamlandı diye biliyorum. En son uçuşumda terminal binalarına dönüp baktığımda gurur duyulacak bir görüntü veriyordu saw..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynen öyle Sheremetyevo havaalanı Moskovanın yeni Saw'ı ama Moskova alt yapısı cok iyi olduğundan şehre ulaşım çok rahat. Kısacası bizim Saw ibi düzensiz değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MOSKOVA'NIN YENİ SAW'I DİYEBİLİRMİYİZ ARKADAŞLAR?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000