15 Temmuz 2022, Cuma 15:56:51

SGK THK'nın tüm hesaplarına bloke koydurdu

SGK, prim borçlarını ödeyemeyen Türk Hava Kurumu ve THK Üniversitesi'nin tüm hesaplarına bloke koydurdu.
  • Ödemediğiniz tazminatlar insanların evinin taksidi, çocuğunun çeyizi, eğitiminin parası, geçimiydi, pula çevirdiniz , sebep olanlar, yaşattığınız çaresizliği yaşamadan can veremeyin.
  • Bir kurum gibi degil,babalarinin ciftligi gibi calistirdilar.
  • ozmanout tan haber var mı? eeee törkişh pört göçmüş...nolcek şimdi?
  • Çalışanlarının alacaklarını mahkeme kararına rağmen yıllarca ödemeyerek süründüren THK, şimdi aigarorta borçlarından dolayı 3 ün birini gördü.Eeee hak yerseniz hakkın laneti sizi birgün böyle zımbalar.Her türlü soygun ve kul hakkı sayenizde tavan yaptı.
  • Atlasjet ve Onurair’e zamanında niye bunu yapmadılar ACABA?
  • Değişen Dünyaya ayak uyduramazsanız böyle yok olur, batar gidersiniz.
  • Bitmiş, içi hırsızlar tarafından boşaltılmış, yağmalanmış bir kurumu neden hala tutarsınız anlamam. Ayrıca hala vatandaştan deri , fitre zekat toplamaya devam ediyor. İyi de kırk yılda bir düzenlediğiniz hiçbir sportif havacılık kursu ücretsiz değil. Zaten bu kurslara katılabilenler de yüksek gelir düzeyindeki üç beş kişi. Eee o zaman neyin parasını topluyorsunuz halka hizmet vermedikten sonra. Çalışanların maaşını ödemek için milletin bağışına. Derisine mi göz diktiniz?
  • Beşliden biri Cengiz’e ait 2010 yılı 425 milyon liralık vergi devleti yönetenler tarafından iptal edilmiştir. Devleti yönetenler Atatürk’e ait bir kurumu daha kapatma hazırlığındalar.
  • Elbette bloke koyacak, devlet 20 sene önceden sgk alacağı için benim gibi bir emeklinin maaşından kesinti yapıyorsa o kurumlardan da elbette yapacak. Bilhassa şu şımarık ve beceriksiz spor kulüpleri muhakkak disipline edilmelidir. Pekçoğu gırtlağına kadar borçta ama yine de olmayan paralarla transferler yapıyorlar. Yeri geliyor borçları siliniyor, böyle kepazelikler olamaz....
  • Sırada maliye var ondan sonrada yapılandırılan ve iki yılı odemesiz olan kredi borçlarının ödenmemesinden dolayı blokeler olacak maalesef...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), prim alacaklarını tahsil edemediği Türk Hava Kurumu ve THK Üniversitesi’ne haciz kararı aldırdı ve tüm hesaplarına bloke koydurdu. Karar, THK Genel Merkezi çalışanlarının Temmuz ayı maaşları ödendikten birkaç saat sonra uygulandı.

Sözcü'den Yusuf Demir'in haberine göre, THK Üniversitesi öğretim üyesi ve çalışanlarının maaşlarının ise arife günü yüzde 40’ı ödenebildi. THK’nin 81 ildeki tüm il ve ilçe şubelerinin de hesaplarının bloke edildiği öğrenildi. Şubelerin bir süredir hacizler nedeniyle hesaplarına para yatıramaz hale geldiği belirtiliyor.

THK ve SGK’dan resmi bir açıklama yapılmazken, THK Genel Merkezi’nin 26 milyon TL ve THK Üniversitesi’nin 85 milyon TL prim borcu olduğu kaydedildi. Üniversite’nin kurulduğu 2011 yılından bu yana neredeyse hiç prim ödemediği belirtiliyor.

THK personeli gelecek ay maaşlarını alamamaktan endişe ediyor. Blokenin kaldırılması için THK Kayyum Heyeti Başkanı Abdullah Kaya’nın, SGK Yönetim Kurulu Başkan Cevdet Ceylan’la çözüm için temasta olduğu ancak henüz bir çözüm bulunamadığı öğrenildi.

SGK THK'nın tüm hesaplarına bloke koydurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

H ~ 2 yıl önce
Ödemediğiniz tazminatlar insanların evinin taksidi, çocuğunun çeyizi, eğitiminin parası, geçimiydi, pula çevirdiniz , sebep olanlar, yaşattığınız çaresizliği yaşamadan can veremeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.sinif vatandas ~ 2 yıl önce
Bir kurum gibi degil,babalarinin ciftligi gibi calistirdilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reks ~ 2 yıl önce
ozmanout tan haber var mı? eeee törkişh pört göçmüş...nolcek şimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyvah eyvah ~ 2 yıl önce
Çalışanlarının alacaklarını mahkeme kararına rağmen yıllarca ödemeyerek süründüren THK, şimdi aigarorta borçlarından dolayı 3 ün birini gördü.Eeee hak yerseniz hakkın laneti sizi birgün böyle zımbalar.Her türlü soygun ve kul hakkı sayenizde tavan yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 2 yıl önce
Atlasjet ve Onurair’e zamanında niye bunu yapmadılar ACABA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapansın ~ 2 yıl önce
Değişen Dünyaya ayak uyduramazsanız böyle yok olur, batar gidersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapansın ~ 2 yıl önce
Bitmiş, içi hırsızlar tarafından boşaltılmış, yağmalanmış bir kurumu neden hala tutarsınız anlamam. Ayrıca hala vatandaştan deri , fitre zekat toplamaya devam ediyor. İyi de kırk yılda bir düzenlediğiniz hiçbir sportif havacılık kursu ücretsiz değil. Zaten bu kurslara katılabilenler de yüksek gelir düzeyindeki üç beş kişi. Eee o zaman neyin parasını topluyorsunuz halka hizmet vermedikten sonra. Çalışanların maaşını ödemek için milletin bağışına. Derisine mi göz diktiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 2 yıl önce
Beşliden biri Cengiz’e ait 2010 yılı 425 milyon liralık vergi devleti yönetenler tarafından iptal edilmiştir. Devleti yönetenler Atatürk’e ait bir kurumu daha kapatma hazırlığındalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DERTLİ ~ 2 yıl önce
Elbette bloke koyacak, devlet 20 sene önceden sgk alacağı için benim gibi bir emeklinin maaşından kesinti yapıyorsa o kurumlardan da elbette yapacak. Bilhassa şu şımarık ve beceriksiz spor kulüpleri muhakkak disipline edilmelidir. Pekçoğu gırtlağına kadar borçta ama yine de olmayan paralarla transferler yapıyorlar. Yeri geliyor borçları siliniyor, böyle kepazelikler olamaz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt.. ~ 2 yıl önce
Sırada maliye var ondan sonrada yapılandırılan ve iki yılı odemesiz olan kredi borçlarının ödenmemesinden dolayı blokeler olacak maalesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000