16 Ağustos 2019, Cuma 09:21:29

Şeremetyevo Havalimanı ihaleye hazırlanıyor

Moskova’daki Şeremetyevo Haavaalanı’nda G Terminali’nin inşaatına "yakın dönemde" başlanabileceği açıklandı.
  • D Terminalinde in, B Terminaline koş.B Terminalinde in, D Terminaline koş.-1. Katda küçük metroyu ara-bul (Kanatnaya Daroga),koştur babam koştur.A ve C henüz devreye girmedi.B faal olarak çalışıyor iç hatlarda.G terminali de açılırsa 7 tane terminal.Tadından yenmez.Bulmaca gibi bir havalimanı Sheretmeyevo.Allah sabırlar versin koşturanlara :)
  • 6 ay C terminalinde calistim, once B terminali, arkasindan C terminali, kargo binalari, otoparklar komple Turk firmasi tarafindan yapiliyor. C2 terminali de yakinda buyuk ihtimal ayni firma tarafindan yapilacak.

Moskova’daki Şeremetyevo Haavaalanı’nda G Terminali’nin inşaatına "yakın dönemde"  başlanabileceği açıklandı. Havaalanının Genel Müdür Yardımcısı Sergey Papkova, 2024-2025 yıllarında yeni terminal projesine start verilebileceğini söyledi.

Moskva ajansına bilgi veren havaalanı yetkilisi, uzun vadede F Terminali’nin ise tadilatının yapılmasının panlandığını belirtti.

Şeremetyevo Havaalanı Kuzey (A,B, C) ve Güney (D, E, F) terminallerinden oluşuyor. İki terminal bugün yeraltı tünelleriyle birbirlerine bağlı. 2020 yılına kadar terminaller arasında demir yolu ulaşımının sağlanması planlanıyor.

C terminalinin ikinci etabının 2022 yılının sonuna kadar hizmete açılması hedefleniyor. Terminalin toplam alanının 124 bin metrekare, yıllık yolcu kapasitesinin 20 milyon kişi olacağı belirtiliyor. (Türkrus)

Şeremetyevo Havalimanı ihaleye hazırlanıyor

Yorumlar

Alexandr(Saşa) ~ 5 yıl önce
D Terminalinde in, B Terminaline koş.B Terminalinde in, D Terminaline koş.-1. Katda küçük metroyu ara-bul (Kanatnaya Daroga),koştur babam koştur.A ve C henüz devreye girmedi.B faal olarak çalışıyor iç hatlarda.G terminali de açılırsa 7 tane terminal.Tadından yenmez.Bulmaca gibi bir havalimanı Sheretmeyevo.Allah sabırlar versin koşturanlara :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moscow ~ 5 yıl önce
6 ay C terminalinde calistim, once B terminali, arkasindan C terminali, kargo binalari, otoparklar komple Turk firmasi tarafindan yapiliyor. C2 terminali de yakinda buyuk ihtimal ayni firma tarafindan yapilacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000