17 Mayıs 2019, Cuma 09:15:05

Şerafettin Elçi Havalimanı'na yeşil kuruluş sertifikası

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’na Yeşil Kuruluş Sertifikası verildi.
  • Meydana ucak ucmadigi icin ve malum sebeplerle karadan da gidilemediginden denetim yapmadan vermislerdir yesili.
  • Şerafettin Elçi, 2011 Türkiye genel seçimlerinde Diyarbakır ilinden bağımsız milletvekili olarak TBMM'ye girdi. Bu sırada mecliste yaptığı bir konuşmada şu sözleri söylemiştir: "Parlamentoda edilecek yemini kabul etmemiz mümkün değil. Bu yemin faşizan bir anlayışla, sadece Türk şoven anlayışıyla hazırlanmış bir yemindir. Hiçbir zaman bu yemin bizim kabulleneceğimiz, benimseyeceğimiz, siyasi mücadele olarak bağlı kalacağımız bir yemin değil." diye açıklamada bulunmuştur. Yazık ki yazık... Oraya "Şırnak" olarak sesleneceğim, gidersem.
  • Şırnak havakimanını çalışan arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun
  • Havaalanına bu ismi verenler şimdi milliyetçilikten,vatanseverlikten,bayraktan bahsediyor !

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’na Yeşil Kuruluş Sertifikası verildi. Böylelikle Devlet Hava Meydanları İşletmesi bünyesindeki Yeşil Havaalanı sertifikalı havalimanı sayısı 6, Yeşil Kuruluş sertifikalı havalimanı sayısı ise 45 oldu.

SHGM tarafından havalimanlarında faaliyet gösteren kuruluşların çevreye, insan sağlığına verebilecekleri zararların sistematik bir şekilde azaltılması ve mümkünse ortadan kaldırılabilmesi amacıyla Yeşil Havaalanı (Green Airport) Projesi yürütülüyor. Bir havalimanının Yeşil Havalimanı “Green Airport” unvanı alabilmesi için o havalimanı dâhilinde faaliyet gösteren proje kapsamındaki kuruluşların gerekli koşulları yerine getirerek ‘Yeşil Kuruluş Sertifikası’ alması gerekiyor.

Bu kapsamda Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı ile birlikte bünyesindeki Yeşil Kuruluş Sertifikalı havalimanı sayısı 45’e çıktı.

Şerafettin Elçi Havalimanı'na yeşil kuruluş sertifikası

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

737 fo ~ 5 yıl önce
Meydana ucak ucmadigi icin ve malum sebeplerle karadan da gidilemediginden denetim yapmadan vermislerdir yesili.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimdir ~ 5 yıl önce
Şerafettin Elçi, 2011 Türkiye genel seçimlerinde Diyarbakır ilinden bağımsız milletvekili olarak TBMM'ye girdi. Bu sırada mecliste yaptığı bir konuşmada şu sözleri söylemiştir: "Parlamentoda edilecek yemini kabul etmemiz mümkün değil. Bu yemin faşizan bir anlayışla, sadece Türk şoven anlayışıyla hazırlanmış bir yemindir. Hiçbir zaman bu yemin bizim kabulleneceğimiz, benimseyeceğimiz, siyasi mücadele olarak bağlı kalacağımız bir yemin değil." diye açıklamada bulunmuştur. Yazık ki yazık... Oraya "Şırnak" olarak sesleneceğim, gidersem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A. Cemil ~ 5 yıl önce
Şırnak havakimanını çalışan arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Cemil özmen ~ 5 yıl önce
Tebrikler başarılar dilerim
yuh bee ! ~ 5 yıl önce
Havaalanına bu ismi verenler şimdi milliyetçilikten,vatanseverlikten,bayraktan bahsediyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tüh bee! ~ 5 yıl önce
Konuyu nerden nereye çekiyorsun kaos simsarı. Senin gibi ırkçı zihniyet, teneke milliyetçilerin kökü kurusun ki ülke kendine gelsin. Yeşil kuruluş olması batıyor. Yanması zihniyetine yarar.
Agit dündar ~ 5 yıl önce
Havalimanımıza milletimize ve çalışanlarına hayırlı olsun.Arkadaşımızın dediği bırakın artık bu çürümüş teneke milliyetçiliği milletimiz havalimanımız haha çok güzel şeylere layıktır kutlu olsun..........

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000