27 Ocak 2009, Salı 11:21:09

Sen misin uçak parçası kaçıran!

Amerika’nın ambargo uyguladığı İran’a askeri uçak parçası satılmasına aracılık etmekle suçlanan Hassan Keshari’nin, 5 yıl hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.
  • Sen neymissin ve Bob Marley abi. Vietnam savasina bile katilmis tibbi yardim malzemesi kacirmissin. Yuzbasi Volkan bile eline su dokemez. Sarhosahtapot'la beraber dunyayi kurtarsaniza???
  • BEN BU KONUDA KAÇAKÇIYA HAK VERİYORUM.NOLDU AMERİKA RENGİN SOLDU!!!KARDEŞİM NİYE AMBARGO UYGULUYOSUNKİ İRAN A!HİÇ UNUTMAM BENDE BU VİETNAM SAVAŞINDA AMBARGO DÖNEMİNDE VİETNAMLI SAVAŞ MAĞDURU CANLARIM,CİĞERLERİME AMERİKADAN FLASTER,YARA BANDI VE BATİKON KAÇIRIP ONLARIN TİBBİ İHTİYAÇLARIN YARDIMCI OLMUŞTUM...
  • Bu ambargo tümüyle saçmalıktan ibaret. İran'a giden arkadaşlar anlatıyorlar, ne kadar yasaklı elektronik ekipman varsa alası oradaymış. Adamlar bir güzel delmişler ambargoyu, olan bu adama olmuş.

İran’a askeri uçak parçası satarak ABD ambargosunu ihlal etmek suçundan yargılanan California’da yaşayan İran asıllı ABD vatandaşı Hassan Keshari, Miami Federal Mahkemesi’ne çıkarıldı. İlk mahkemede suçlu bulunan Keshari’nin, Güney Florida’daki üreticiyle İran’daki alıcılar arasında aracılık yaptığı bildirildi.

Keshari’nin avukatı David O. Markus, müvekkilinin memurlarla işbirliği yaptığını, böylece arkasındaki isimlere ulaşılmasını sağladığını ifade ederek, suçunun hafiflemesini istedi ancak başarılı olamadı.

Askeri uçak malzemesi üreten firma da aynı suçtan Mayıs ayında yargılanacak.

İran’a satılan parçaların F-14 Fighter Jet, C-130 kargo uçağı ve AH-1 saldırı helikopterlerine ait olduğu öğrenildi.

Sen misin uçak parçası kaçıran!

Yorumlar

BOB FAN ~ 15 yıl önce
Sen neymissin ve Bob Marley abi. Vietnam savasina bile katilmis tibbi yardim malzemesi kacirmissin. Yuzbasi Volkan bile eline su dokemez. Sarhosahtapot'la beraber dunyayi kurtarsaniza???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOB MARLEY ~ 15 yıl önce
BEN BU KONUDA KAÇAKÇIYA HAK VERİYORUM.NOLDU AMERİKA RENGİN SOLDU!!!KARDEŞİM NİYE AMBARGO UYGULUYOSUNKİ İRAN A!HİÇ UNUTMAM BENDE BU VİETNAM SAVAŞINDA AMBARGO DÖNEMİNDE VİETNAMLI SAVAŞ MAĞDURU CANLARIM,CİĞERLERİME AMERİKADAN FLASTER,YARA BANDI VE BATİKON KAÇIRIP ONLARIN TİBBİ İHTİYAÇLARIN YARDIMCI OLMUŞTUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 15 yıl önce
Bu ambargo tümüyle saçmalıktan ibaret. İran'a giden arkadaşlar anlatıyorlar, ne kadar yasaklı elektronik ekipman varsa alası oradaymış. Adamlar bir güzel delmişler ambargoyu, olan bu adama olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000