18 Nisan 2021, Pazar 10:25:12

Selçuk Bayraktar'dan iddialı sözler: "Dünyanın en iyisi"

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından, Türk mühendislerinin tasarlayıp kodladığı 40'ı aşkın bilgisayardan oluşan Bayraktar TB2 TB2 SİHA/İHA'yı "Kendi sınıfında dünyanın en iyisi!" notuyla paylaştı.
  • Çocuğun basit okul ödevlerini bile yapmakta zorluk çekiyorum. Mesela basit elektrik devresi.Bu projelerin arkasındaki özgün yazılım çok önemli mesela. Ben bir web sitesi tasarlarım sayfası açılana kadar çay demler içerim ama gurur duymamız gereken Türk yazılımcılarımız öyle zeki ve pratik ki. Başkalarının yazdığı sayfalarca kod yerine bazen 3 satırlık bir kod yazarak daha iyi sonuçlar alabiliyor. Ben daha bir dilekçe yazamıyorum.
  • İt ürür kervan yürür. Bu saatten sonra kımıl zararlılarının sözlerine aldırış edecek değiliz. Ha, bu arada; aranızda devlet memuru olup da bu yapılan işleri beğenmeyenlere aldıkları maaşlardaki benim ödediğim vergiler "haram olsun". Son olarak; başınıza "damat" kadar taş düşsün! Çok yürekten yazdım.
  • Durmak yok saray sayesinde köşeyi dönen damada yağcılığa devam.
  • İnanın ülkemizin bu başarısı hala zoruna giden var hemde bizim insanımız bu topraklarda yaşayan bu vatanın evladı yok sipop kapagı orijinal degil dişarsan alıp burda birleştırıyorlar .E be adam amborgo üstüne ambargo koydullar hiç mi okumassın hadı onuda geçtim Azerbaycan üslerine sıktı bu silahla ecnebi bunu bile bile sana satar mı? bu burda birleştiriliyor dedigin siha yı? kaldı ki F35'lerin bile birçok parçasını biz yapıyoruz adamlar muadilimizi bulup bizden vazgeçemediler bile E tamam eleştirelim ama iyiyde iyi diyelim taKdir edelim artık 1975 model silahları rafa kaldıralım izin verirseniz.
  • Türk Topraklarında , Türkiye'ye mal olmuş üretimler, kazanımar; Dünyada bizi gururlandırmıştır. Temennimiz Her Türk Gencinin Türkiye'mize Hüzel Miraslar bırkması dileği ile....
  • Gurur duyuyoruz. Onlarca, yüzlerce mehmetcik bu ihalar ve sihalar sayesinde zor durumlardan kurtuldu ve kurtulacak. Düşmanların inlerini başlarına yıkmaya devam...
  • Bunun motoru ROTAX . Eskişehir TUSAŞ motor bunun motorunu yapsa ya neden Eskişehir TUSAŞ motor kullanmıyorsun neden
  • Peki madem montaj yapiyor damat daha once montajda olsa neden yapmadikta katirlarla essek basmaya gelip gittiler yillardir? Abd den gorntu dilendik 2 saat sonra keyfi ise yarakaz goruntuleri verdi bize.?
  • Bu dünyada karayı çalacak insan çok olur. Hayatlarında en ufak sorumluluk alıp birşeyler üretmemiş, üretmek için de gram çaba harcamamış insanlar için hayat maddi imkan, zevk-sefa yeridir. Sabahtan akşama mal mülk para konuşurlar. Bukadar riskli işlere, bukadar can tehlikesi olan işlere para kaldırmak için girilmez. Ardında motivatör olan para dışı başka şeyler muhakkak vardır. Para bu seviyedeki insanlar için zaten kazanılır. Yok onu indirdi bunu çıkardı bunlar boş sözler. Yıllardır sahada olan ve gece gündüz çalıştığı kayıt altında olan bir insanı ancak para düşkünü, zevk sefa düşkünü insanlar emeğine saygı duymadan böyle eleştirebilir. İnsan kişinin emeğine saygı duymalı önce cebine bakmamalı.
  • Portakal-ordakal!

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından, Türk mühendislerinin tasarlayıp kodladığı 40'ı aşkın bilgisayardan oluşan Bayraktar TB2 SİHA/İHA'yı "Kendi sınıfında dünyanın en iyisi!" notuyla paylaştı.

Baykar teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'dan yeni bir paylaşım geldi. Bayraktar, sosyal medya hesabından paylaştığı robot uçak çalışmasının özelliklerini açıkladı.

Bayraktar, "Türk mühendislerinin tasarlayıp kodladığı 40'ı aşkın bilgisayardan oluşan robot uçak. Kendi sınıfında dünyanın en iyisi! Köklerden Göklere..." notuyla paylaştığı yeni SİHA'nın özelliklerini ise şu şekilde sıraladı:

-Dünyada rekor düzeyde %93 yerlilik

-Türk mühendislerin özgün tasarımı

-Milli yazılım

-Kritik tüm aksam ve bileşenler milli

-3 yedekli uçuş kontrol ve seyrüsefer sistemi

Selçuk Bayraktar'dan iddialı sözler: "Dünyanın en iyisi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Aslan ~ 3 yıl önce
Çocuğun basit okul ödevlerini bile yapmakta zorluk çekiyorum. Mesela basit elektrik devresi.Bu projelerin arkasındaki özgün yazılım çok önemli mesela. Ben bir web sitesi tasarlarım sayfası açılana kadar çay demler içerim ama gurur duymamız gereken Türk yazılımcılarımız öyle zeki ve pratik ki. Başkalarının yazdığı sayfalarca kod yerine bazen 3 satırlık bir kod yazarak daha iyi sonuçlar alabiliyor. Ben daha bir dilekçe yazamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Bilen ~ 3 yıl önce
İt ürür kervan yürür. Bu saatten sonra kımıl zararlılarının sözlerine aldırış edecek değiliz. Ha, bu arada; aranızda devlet memuru olup da bu yapılan işleri beğenmeyenlere aldıkları maaşlardaki benim ödediğim vergiler "haram olsun". Son olarak; başınıza "damat" kadar taş düşsün! Çok yürekten yazdım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyyy ~ 3 yıl önce
Durmak yok saray sayesinde köşeyi dönen damada yağcılığa devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkan ~ 3 yıl önce
İyiye iyi demek vede yerliyse Türk vatandaşı için onurdur. Muhaliflikle düşmanlığı karıştırmamak gerek. Zira sonu hainliğe yol verir.
Zehir ~ 3 yıl önce
Hadi be sende
05Kalender ~ 3 yıl önce
İnanın ülkemizin bu başarısı hala zoruna giden var hemde bizim insanımız bu topraklarda yaşayan bu vatanın evladı yok sipop kapagı orijinal degil dişarsan alıp burda birleştırıyorlar .E be adam amborgo üstüne ambargo koydullar hiç mi okumassın hadı onuda geçtim Azerbaycan üslerine sıktı bu silahla ecnebi bunu bile bile sana satar mı? bu burda birleştiriliyor dedigin siha yı? kaldı ki F35'lerin bile birçok parçasını biz yapıyoruz adamlar muadilimizi bulup bizden vazgeçemediler bile E tamam eleştirelim ama iyiyde iyi diyelim taKdir edelim artık 1975 model silahları rafa kaldıralım izin verirseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allame ~ 3 yıl önce
Türk Topraklarında , Türkiye'ye mal olmuş üretimler, kazanımar; Dünyada bizi gururlandırmıştır. Temennimiz Her Türk Gencinin Türkiye'mize Hüzel Miraslar bırkması dileği ile....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli ve Milli ~ 3 yıl önce
Gurur duyuyoruz. Onlarca, yüzlerce mehmetcik bu ihalar ve sihalar sayesinde zor durumlardan kurtuldu ve kurtulacak. Düşmanların inlerini başlarına yıkmaya devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan Yılmaz ~ 3 yıl önce
Yorumunuza içtenlikle katılıyorum.Bence yerli ve milli Yerine TÜRK MALI. TÜRK YAPIMI. TÜRK TASARIMI.. Gibi Çünkü biz TÜRK MİLLETİ yiz Çünkü TARİH TÜRKLER İLE BAŞLAR
Motor ~ 3 yıl önce
Bunun motoru ROTAX . Eskişehir TUSAŞ motor bunun motorunu yapsa ya neden Eskişehir TUSAŞ motor kullanmıyorsun neden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jule ~ 3 yıl önce
Peki madem montaj yapiyor damat daha once montajda olsa neden yapmadikta katirlarla essek basmaya gelip gittiler yillardir? Abd den gorntu dilendik 2 saat sonra keyfi ise yarakaz goruntuleri verdi bize.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kod adı damat ~ 3 yıl önce
Bu dünyada karayı çalacak insan çok olur. Hayatlarında en ufak sorumluluk alıp birşeyler üretmemiş, üretmek için de gram çaba harcamamış insanlar için hayat maddi imkan, zevk-sefa yeridir. Sabahtan akşama mal mülk para konuşurlar. Bukadar riskli işlere, bukadar can tehlikesi olan işlere para kaldırmak için girilmez. Ardında motivatör olan para dışı başka şeyler muhakkak vardır. Para bu seviyedeki insanlar için zaten kazanılır. Yok onu indirdi bunu çıkardı bunlar boş sözler. Yıllardır sahada olan ve gece gündüz çalıştığı kayıt altında olan bir insanı ancak para düşkünü, zevk sefa düşkünü insanlar emeğine saygı duymadan böyle eleştirebilir. İnsan kişinin emeğine saygı duymalı önce cebine bakmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartmayalım ~ 3 yıl önce
Portakal-ordakal!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000