10 Temmuz 2022, Pazar 08:56:24

Selçuk Bayraktar, AKINCI filosunun görüntülerini paylaştı

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 7 Bayraktar AKINCI TİHA’nın bir arada olduğu görüntüleri paylaşarak, "Aramıza yeni katılan AKINCI'larla bayramlaştık.Kurban Bayramı'mız kutlu olsun" ifadesini kullandı.
  • Düşmana korku verir.

Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi çerçevesinde Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA'nın geliştirme ve üretim süreci devam ediyor. AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi'nde bulunan Bayraktar AKINCI TİHA'lar toplu fotoğraf ve video çekimi için bir araya getirildi. Çorlu Hava Meydan Komutanlığı'nda eğitim ve test faaliyetleri için kullanılan 3 AKINCI TİHA ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edilecek olan 4 AKINCI TİHA'nın çekimlerinde nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.

Çekim için bir araya getirilen AKINCI filosunda, Baykar tarafından uçuş eğitim ve test faaliyetlerinde kullanılan 3 adet AKINCI TİHA ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edilecek 2X750 HP olmak üzere toplam 1500 HP motor gücüne sahip olan 4 adet Bayraktar AKINCI B yer aldı.

Öte yandan, Bayraktar AKINCI filosunun görüntülerini sosyal medya hesabında paylaşan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Aramıza yeni katılan AKINCI'larla bayramlaştık. Kurban Bayramı'mız kutlu olsun" ifadesini kullandı.

Selçuk Bayraktar, AKINCI filosunun görüntülerini paylaştı

Yorumlar

M.cankat ~ 2 yıl önce
Düşmana korku verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mayerli ~ 2 yıl önce
Dikkat et burda da düşman çok...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000