08 Nisan 2013, Pazartesi 17:35:00

SEFERLER YİNE DURDURULDU!

Nisan ayının başında 34 yıllık aranın ardından başlatılan seferler ani bir kararla yeniden durduruldu...
  • Tamam oldu bak , bu fikir iyi. Yarın birlesmelerini görecegiz.
  • Yeter artik Sünni ve siiler birbirinizin kafasini kesecegine birlesin ve bir müslüman toplumu olarak Israile karsi kafa tutun.çok yazik Suriyede olanlari görüyorsunuz. Bu 75000 ölünün faturasi Suudi Arabistan, Katar ve Tûrkiyeye kesilecektir. Artik avrupa anladi ve yakaladiklari Esadcilarin kafasini kesen Cihadcilara silah ve para yardimini kesti. Bu Araplar senelerdir Israilden tokat yediler ama bu kus beyinlilere haktir.
  • YARATILANI SEVERİM, YARADANDAN ÖTÜRÜ.İŞİN SIRRI TEVHİDDE.HİDAYET SADECE ALLAH (c.c.) A AİTTİR.
  • şer odaklarınından biri olan irana uçak seferi koyarsanız o uçak ülkenize iran ajanları ve provakatörlerini taşır durur.
  • sünni şeriatıyla, şii şeriatı arasında ilişki olmaması en normali. ne zaman ki dünyamızda, kendinden başka hiç bir dine, görüşe, mezhebe saygısı-sevgisi vs. olmayan sünni faşizmi biter, işte o gün dünya daha barışçıl, daha güzel, daha yaşanabilir bir yer olur. her yere uçuşta olur, kadınlara saygı da olur hatta arap kadınları kendi başlarına alışverişe falan çıkabilir, araç kullanabilir hale bile gelebilir...

Mısır'da Hüsnü Mübarek'in ardından 34 yıl sonra İran'a başlatılan uçak seferleri yeniden durduruldu.

Mısır ile İran arasında 34 yıllık bir aranın ardından geçtiğimiz günlerde başlatılan seferler yoğun tepkiler gelmesi üzerine durduruldu. Kahire'de seferlerin başlamasının ardından çok sayıda gösteri yapılmış ve seferler protesto edilmişti.

Mısır Turizm Bakanı Hişam Zaazu yaptığı açıklamada, seferlerin yaz aylarına kadar durdurulduğunu ve şu an için bu kararın en doğru yol olduğunu ifade etti. Uçak seferlerinin yeniden başlayacağı tarih tam olarak belli olmamasına rağmen Haziran ayında yeniden başlatılacağı ifade edildi.

1 Nisan'da 34 yıl sonra ilk sefer yapılmış ve bu sefere 50 yolcu katılmıştı.

SEFERLER YİNE DURDURULDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Hemen birlesirler ~ 11 yıl önce
Tamam oldu bak , bu fikir iyi. Yarın birlesmelerini görecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MISIR IRAN ~ 11 yıl önce
Yeter artik Sünni ve siiler birbirinizin kafasini kesecegine birlesin ve bir müslüman toplumu olarak Israile karsi kafa tutun.çok yazik Suriyede olanlari görüyorsunuz. Bu 75000 ölünün faturasi Suudi Arabistan, Katar ve Tûrkiyeye kesilecektir. Artik avrupa anladi ve yakaladiklari Esadcilarin kafasini kesen Cihadcilara silah ve para yardimini kesti. Bu Araplar senelerdir Israilden tokat yediler ama bu kus beyinlilere haktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kavgayı bırakın ~ 11 yıl önce
YARATILANI SEVERİM, YARADANDAN ÖTÜRÜ.İŞİN SIRRI TEVHİDDE.HİDAYET SADECE ALLAH (c.c.) A AİTTİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemal ~ 11 yıl önce
şer odaklarınından biri olan irana uçak seferi koyarsanız o uçak ülkenize iran ajanları ve provakatörlerini taşır durur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal ~ 11 yıl önce
sünni şeriatıyla, şii şeriatı arasında ilişki olmaması en normali. ne zaman ki dünyamızda, kendinden başka hiç bir dine, görüşe, mezhebe saygısı-sevgisi vs. olmayan sünni faşizmi biter, işte o gün dünya daha barışçıl, daha güzel, daha yaşanabilir bir yer olur. her yere uçuşta olur, kadınlara saygı da olur hatta arap kadınları kendi başlarına alışverişe falan çıkabilir, araç kullanabilir hale bile gelebilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
el cevap ~ 11 yıl önce
belliki şiisin ama sünnilere laf atacağına dönde şii dünyasının yediği haltlara bak bu gün dünyada en çok fitneyiisrailden sonra şii dünyası çıkarıyor , bugün herkes iyi bilirki israilin ve iranın olmadığı bir dünya daha güzel olurdu
yok el bayik! ~ 11 yıl önce
benceyse suudi arabistan, yemen, katar, bahreyn, cezayir ve afganistanın olmadığı bir dünya daha güzel olurdu. el kaide teröristlerine kucak açıp parasal ve lojistik veren bu terörist besleyicileri olmasa zaten dünyada terör falan kalmaz, 2 senedir dibimizde suriye de olanlar yaşanmazdı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000