02 Temmuz 2020, Perşembe 09:02:06

Seferler yeniden başladı; ukraynalı turistler Antalya'da

Yeni tip korona virüsü (Covid-19) önleyici tedbirler kapsamında durdurulan Ukrayna-Türkiye uçuşları başladı.
  • Yıllarca turizm sektöründe çalışan biri olarak söyleyebilirim ki Ukraynali turistler döviz getiren degil döviz götüren turistler... Birkaç tane keko bulup paralarını yer. Otelde bir tabak yer beş tabak yemek çöpe atar. Birsuru otel gereçlerini çalar. Herşeyi zarar
  • Pcr testleri yapılıp, sonuçlar henüz gelmeden direkt otele mi göndereceksiniz izole şekilde turistleri? Geçen sitede de yayınlanmış bir haberde buna benzer bilgiler vardı. Bir de yüzlerce kişi nasıl izole olabilir? Pozitif vaka olursa prosedür ne?
  • Super 321turist tamam sektor kurtuldu

Yeni tip korona virüsü (Covid-19) önleyici tedbirler kapsamında durdurulan Ukrayna-Türkiye uçuşları başladı. Ülkenin Harkov ve Zaporijya kentlerinden kalkan uçaklardan toplam 321 yolcu, Antalya Havalimanı’na iniş yaptı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında uçuşlarını durduran Ukrayna, uzun zaman sonra Türkiye’ye uçuşlarına başladı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Türkiye ile uçuşların 1 Temmuz’da başlayacağını duyurmasının ardından, ülkenin Harkov kentinden 189, Zaporijya kentinden de 132 yolcuyla hareket eden uçaklar, gece saatlerinde Antalya Havalimanı’na iniş yaptı.

Uçaktan indikten sonra da yüzlerinden maskelerini çıkarmadığı gözlenen turistler, havalimanının belirli noktalarına yerleştiren dezenfektanları da kullanarak, servislere bindi ve hava limanından ayrıldı.

Seferler yeniden başladı; ukraynalı turistler Antalya'da

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Ex hotelier ~ 4 yıl önce
Yıllarca turizm sektöründe çalışan biri olarak söyleyebilirim ki Ukraynali turistler döviz getiren degil döviz götüren turistler... Birkaç tane keko bulup paralarını yer. Otelde bir tabak yer beş tabak yemek çöpe atar. Birsuru otel gereçlerini çalar. Herşeyi zarar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Testler? ~ 4 yıl önce
Pcr testleri yapılıp, sonuçlar henüz gelmeden direkt otele mi göndereceksiniz izole şekilde turistleri? Geçen sitede de yayınlanmış bir haberde buna benzer bilgiler vardı. Bir de yüzlerce kişi nasıl izole olabilir? Pozitif vaka olursa prosedür ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pozitif ~ 4 yıl önce
Olursa bakariz onlara ya sorun degil. Bize bulaşsa nolacak , onemli olan para gelsin !
money talks ~ 4 yıl önce
pozitif vaka falan izolasyon hikaye para onemli
A ~ 4 yıl önce
Super 321turist tamam sektor kurtuldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000