27 Mart 2011, Pazar 08:29:10

Seferler ne zaman başlayacak?

Güney Koreli Asiana Hava Yolları, uçuş noktalarına Türkiye’yi de ekledi.
  • SAW 2.sınıf ve charterlere hitap eder. Bayrak taşıyıcı ve 1.sınıf havayolu gördünmü sen hiç SAW da ? Asiana tabiki Atatürke uçacak...
  • Her yönüyle son derece kaliteli hizmet verir asiana, ekonomi, olsun, fisrt classs olsun yolcu memnuniyeti en üst seviyededir.. Asya da, Singapore, Cathay Pacific, ve Asiana cabin içi, servis hizmeti, ve diğer uçak için eğlence sistemleri konusunda yolculara son derece bonkörlerdir. En önemlisi hosteslerin yüzlerine ne zaman baksanız size hep güleryüzlü bakıyorlar insan iletişimi son derece önemlidir. Istanbul için bence son derece önemli sefer tanıtım, reklam amaçlı, daha fazla asyalı turist gelecek G.Koreden gayri safi mill hasılası son derece iyi olan ülke, vatandaşları yurt dışına çıkıp para harcar fazlasıyla Japon turistler gibi.. Hoşgeldin asiana istanbula..
  • evet saw dan yapılsa çok iyi olur
  • 5 yıldızlı havayolunun saw'da ne işi var kardeşim ya güldürmeyin adamı.tk'dan başka ucuzcu olmayan hangi şirket gelmiş bugüne kadar ki asiana gelecek..
  • Kalite ve servis turkiyeye geliyor. Bu sirket TK koduyla sidneyede yolcu tasiyacak.Hayirli olsun.
  • uçuşlar saw dan yapılsa daha iyi.yaz sezonu geldi ahl nin durumu belli.
Seul’den “doğu ile batı kültürünün mistik birleşimi” İstanbul’a gerçekleştirilecek seferler, 29 Mart 2011’de başlıyor.

Asiana Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Yoon Young Doo, Kıdemli Başkan yardımcıları Cho Won Yong ve Oh Keun Nyoung ile Başkan Yardımcısı Kim Se Young’un katılımıyla; 30 Mart 2011 günü İstanbul’da basın toplantısı düzenlenecek.
Seferler ne zaman başlayacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
SAW 2.sınıf ve charterlere hitap eder. Bayrak taşıyıcı ve 1.sınıf havayolu gördünmü sen hiç SAW da ? Asiana tabiki Atatürke uçacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her yönüyle son derece kaliteli hizmet verir asiana, ekonomi, olsun, fisrt classs olsun yolcu memnuniyeti en üst seviyededir.. Asya da, Singapore, Cathay Pacific, ve Asiana cabin içi, servis hizmeti, ve diğer uçak için eğlence sistemleri konusunda yolculara son derece bonkörlerdir. En önemlisi hosteslerin yüzlerine ne zaman baksanız size hep güleryüzlü bakıyorlar insan iletişimi son derece önemlidir. Istanbul için bence son derece önemli sefer tanıtım, reklam amaçlı, daha fazla asyalı turist gelecek G.Koreden gayri safi mill hasılası son derece iyi olan ülke, vatandaşları yurt dışına çıkıp para harcar fazlasıyla Japon turistler gibi.. Hoşgeldin asiana istanbula..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet saw dan yapılsa çok iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
5 yıldızlı havayolunun saw'da ne işi var kardeşim ya güldürmeyin adamı.tk'dan başka ucuzcu olmayan hangi şirket gelmiş bugüne kadar ki asiana gelecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kalite ve servis turkiyeye geliyor. Bu sirket TK koduyla sidneyede yolcu tasiyacak.Hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçuşlar saw dan yapılsa daha iyi.yaz sezonu geldi ahl nin durumu belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000