30 Nisan 2018, Pazartesi 09:18:13

Schiphol'de uçuşlar durdu

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Schiphol Havaalanı'nda sabah saatlerinde yaşanan elektrik kesintisi yüzünden hava ulaşımı önemil ölçüde aksadı.
  • kos koca international havalimanda elektrik kesinti ve hersey ve herkes alt ust. hahahhaha
  • Demek ki hava seyrusefer ve terminal operasyonları sürekliliği ve emniyeti düşünüldüğünde kesintisiz enerji ve arz güvenliği büyük önem taşımaktadır.icao ve eurocontrol prensiplerine göre elektrik birimi çalışanları hava trafik yönetiminin bir parçasıdır NOKTA

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Schiphol Havaalanı'nda sabah saatlerinde yaşanan elektrik kesintisi yüzünden hava ulaşımı önemil ölçüde aksadı.

Yetkililer, arıza giderilene kadar havaalanına giden kara yolunu kapattı ve yine Schiphol'e giden tren servislerini durdurdu.

Schiphol Havaalanı'nda görevli bir yetkili kesintiyle ilgili şunları söyledi: "Schiphol Havaalanı'nın, en yoğun olduğu dönemlernden birisi, elektrik kesintisi, bilet ve bagaj kayıt işlemlerini felce uğrattı. Bizim için yolcu güvenliğin her şeyin başında gelir, havaalanını kapatmak şansız bir karar."

Arıza yüzünden bazı uçuşlar tamamen ertelenirken, çok sayıda uçuş gecikmeli gerçekleşti. Arıza özellikle bağlantılı seferleri olanları mağdur etti.

Bir yolcu duygularını şu şekilde dile getirdi: "Önce otoparka, sonra buraya geldik, herşey iyi gidiyordu, daha sonra uçuşlarımızın iptal edildiğini duyduk."

Bağlantılı seferi olan bir yolcu ise şunları söyledi: "Biz Kohenhag üzerinden Boston'a gitmek için hazırlık yapıyorduk, ancak büyük bir ihtimalle bağlantılı uçuşumuzu kaçırdık, oraya nasıl gidip gidemeyeceğimizi bilmiyoruz, bakıp göreceğiz."

Schiphol, Londra'daki Heathrow and Paris'tei Charles de Gaulle'den sonra yoğunluk açısından Avrupa'nınıüçüncü büyük havalalanı olarak biliniyor. (Euronews)

Schiphol'de uçuşlar durdu

Yorumlar

g ~ 6 yıl önce
kos koca international havalimanda elektrik kesinti ve hersey ve herkes alt ust. hahahhaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demek ki enerji arz güvenliği ~ 6 yıl önce
Demek ki hava seyrusefer ve terminal operasyonları sürekliliği ve emniyeti düşünüldüğünde kesintisiz enerji ve arz güvenliği büyük önem taşımaktadır.icao ve eurocontrol prensiplerine göre elektrik birimi çalışanları hava trafik yönetiminin bir parçasıdır NOKTA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuvaletler de onemli ~ 6 yıl önce
Tuvaleti temizleyenler de havaciligun bir parcasi :)
Celalettin ~ 6 yıl önce
Hava trafik mi didin sen

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000