12 Aralık 2019, Perşembe 14:27:04

Schiphol Havalimanı'nda paralar havada uçuştu

Schiphol Havalimanı'nda valizinde tomar tomar para olan adam tutuklandı.
  • Avrupa şartlarında 50.000 Euro çok mu ? Belki ülkenin gümrük kurallarınca belirlenen miktarın üstüdür. Ancak tomar tomar, balya balya gibi ifadelerle haberi gereksiz köpürtmüşsünüz.
  • OY OY OY OYYYY PARACIKLARRRR PARACIKLARRR
  • Yakinda AB devletleri Turkiye ile yaptigi anlasma sayesinde. Gurbetcilerin kacak ne kadar Euro getirdiklerini Turkiyeden ogrenebilicek. Ve AB ulkeleri buyuk vergi ve cezalar kesecek. Zaten artik nakit paralar hep havalimaninda yaziliyor ve kontrol altinda tutuluyor.

Schiphol Havalimanı'nda valizinde tomar tomar para olan adam tutuklandı.

Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda bagaj taşıma esnasında düşen bir bagajdan dağılan binlerce euro rüzgarın da etkisiyle savruldu.

Bagaj taşıma personelinin polise haber vermesiyle birlikte bagajın sahibi olan Arnavut bir vatandaş tutuklandı. Yapılan sorgulamada yolcu paranın kaynağını belirtemedi. Polis karapara aklamak için paranın ülkeye sokulmak istendiğinden şüphelenirken, Arnavut yolcunun gözaltında sürecinin devam ettiği açıklandı.

Rüzgarla savrulan paralar tekrar toplandı ve yaklaşık 50.000 Euro olduğu düşünülen paraya el konuldu. Soruşturma devam ediyor .

Schiphol Havalimanı'nda paralar havada uçuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Saçma ~ 4 yıl önce
Avrupa şartlarında 50.000 Euro çok mu ? Belki ülkenin gümrük kurallarınca belirlenen miktarın üstüdür. Ancak tomar tomar, balya balya gibi ifadelerle haberi gereksiz köpürtmüşsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYHAN ~ 4 yıl önce
OY OY OY OYYYY PARACIKLARRRR PARACIKLARRR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetciler ~ 4 yıl önce
Yakinda AB devletleri Turkiye ile yaptigi anlasma sayesinde. Gurbetcilerin kacak ne kadar Euro getirdiklerini Turkiyeden ogrenebilicek. Ve AB ulkeleri buyuk vergi ve cezalar kesecek. Zaten artik nakit paralar hep havalimaninda yaziliyor ve kontrol altinda tutuluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kosovalı ~ 4 yıl önce
Türkiye kimseyle anlaşma yapmadı,eskiden fwtöciler veriyodu bu bilgileri,artık 8 yıldır,bilgi sızmıyo
Limit ~ 4 yıl önce
Limitini aşmassan hertürlü taşırlar türkiye gurbetçiler sayesinde kalkınıyor bunu untmayalım lütfen isterse avrupa engel olsun uçak biletleri ucuz ve o sayede yine taşınır hiç sıkıntı yok isterse yüzdefa uçsun
Agadır ~ 4 yıl önce
Bu konuda Fas çok sert kesinlikle yurtdışında yaşayan vatandaşlarının Fas taki mal varlıkları ile bilgileri paylaşmıyor ab ülkeleri ile
Maryland ~ 4 yıl önce
yne fetö metö pff şu rantı bi paylaşamadınız gitti bu dünyada fiyatı olmayan birisine rastlamadım ; )

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000