26 Ocak 2010, Salı 07:38:55

Schiphol Havalimanı'nda hırsızlık operasyonu

Hollanda'nın ve Avrupa'nın gözde havalimanlarından biri olan Schiphol Havalimanı'nda son zamanlarda artan bagaj hırsızlıklarına karşı önlemler sıklaştırıldı...
  • Çelebi ve Havaş elemanı asgari ücretin asgarisinide verip köle gibi çalıştırır, adamlara köpek muamelesi yapar. Sonra da adam "nasılsa böyle bir işi dünyanın neresinde olsa bulurum" zihniyetiyle her şeyi yapar, en azından yapanlara ses çıkarmaz. Gerisini de sigorta şirketleri düşünsün artık...
  • AHL'de de böyle bir operasyon olsa iyi olurdu, bizdeki pisliklerden de kurtulurduk derim ama yine başka bi çete boş bırakmaz orayı, olayın üstünden belli bi zaman geçer geçmez hırsızlığa devam ederlerdi.

Hollanda polisi, Başkent Amsterdam'daki Schiphol Havaalanı'nda faaliyet gösterdiği bildirilen bir hırsızlık şebekesini ortaya çıkardı. Polisten yapılan açıklamada, şebekenin 10 elemanının yakalanarak gözaltına alındıkları ve bu elemanlardan 8'inin Amsterdam Havalimanı Schiphol'un yolcu bagajları bölümünde çalışan görevliler olduğu bildirildi.

Amsterdam Polisi bu 10 kişinin, valizlerden eşya çaldıkları gerekçesiyle gözaltına alındığını açıkladı. Hırsızların, ismi açıklanmayan bir İngiliz yolcunun valizinden bazı eşyaların kaybolduğunu fark ederek polise şikâyette bulunması üzerine başlatılan araştırma çerçevesinde yerleştirilen kameralar ve yolcu bagajlarının arasına polis tarafından karıştırılan valizler sayesinde yakalandıkları belirtildi.

Yaklaşık bir aylık bir izleme sonucu ortaya çıkarıldığı bildirilen şebeke elemanlarıyla birlikte, çaldıkları eşyalara da el konulduğu açıklandı. Şebeke elemanlarının daha çok, bagaj, kargo ve kargo yükleme bölümlerinde çalıştıkları ve bagajları açarak eşyaların bir kısmını çaldıkları sonra bir şey olmamış gibi valizleri bagaja verdikleri kamera görüntülerinden tespit edildiği açıklandı.

Amsterdam Schiphol Havalimanı Londra, Paris ve Frankfurt'un ardından Avrupa'nın dördüncü büyük havalimanı konumunda bulunuyor. Amsterdam Schiphol Havalimanı'ndan taşınan yıllık yolcu sayısı 40 milyonda fazla.

Schiphol Havalimanı'nda hırsızlık operasyonu

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Çelebi ve Havaş elemanı asgari ücretin asgarisinide verip köle gibi çalıştırır, adamlara köpek muamelesi yapar. Sonra da adam "nasılsa böyle bir işi dünyanın neresinde olsa bulurum" zihniyetiyle her şeyi yapar, en azından yapanlara ses çıkarmaz. Gerisini de sigorta şirketleri düşünsün artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL'de de böyle bir operasyon olsa iyi olurdu, bizdeki pisliklerden de kurtulurduk derim ama yine başka bi çete boş bırakmaz orayı, olayın üstünden belli bi zaman geçer geçmez hırsızlığa devam ederlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000