21 Ocak 2022, Cuma 10:54:28

SBK'nın uçağı icradan satışa çıkarıldı!

İflas eden Borajet Hava Yolları'nın sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın özel uçağı satışa çıkarıldı.
  • Devlet alsın. Uçağa binenlere bakınca zaten Devlet uçağı gibiymiş.
  • 105 000 $ alacağım var,, adam şirketi kapattı gitti,, battı dediler yıllar sonra öğrendim hükümeti e yakın başka bir hava yolu batmasın diye kasden kapatılmış yani suçlu hükümeti idi peki benim emeğimi kim çaldı...
  • 2017 DEN BU YANA 70.000TL TAZMİNATIMI ÖDEMEDİ.BU UAÇAĞI SATIP BENİM TAZMİNATIMI ÖDEMESİNİ TALEP EDİYORUM.HALEN MAHKEME SONUÇLAN MI.BİZ ÇALIŞANLARIN ALMAYA DEVAM EDİYOR.HER YERE YAZIYORUM FAKAT BİR ALLAHIN KULU YARDIMCI OLMUYOR.SADAKA DEĞİL ÇALIŞMIŞ OLDUĞUM 7 YILLIK TAZMİNATIMI TALEP EDİYORUM.YARDIMCI OLACAK OLANALARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
  • Nolmus motorlarini mi sokup satmis sbk?Yari fiyatina satisa cikarmanin baska anlami olamaz cunku..2018 bakirkoy 5. icradan satis fiyati 19 milyon dolar!!!
  • Rengi hoşuma gitti, fiyatta bişeyler yaparlarsa almayı düşünürüm. 150 milyon dolarımı 18 den bozdum, sabah 13 den tekrar aldım, çok şükür bi uçak parası çıktı.

İflas eden Borajet Hava Yolları'nın sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın özel uçağı satışa çıkarıldı.

Hem Türkiye, hem ABD tarafından 'kara para aklama' ve 'dolandırıcılık' suçlarından aranan SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz Avusturya'da yakalanıp tutuklanmıştı.

Borajet Havayolları, 2016 yılının son günlerinde ABD’de yaşamını sürdüren işadamı Yalçın Ayaslı tarafından SBK Holding’e satılmıştı.

Sezgin Baran Korkmaz’ın sahibi olduğu SBK Holding bünyesinde 2017 yılının Nisan ayına kadar uçuşlarını sürdüren Borajet, daha sonra ani bir kararla yeniden yapılanma sürecine girildiği belirtilerek uçuşlarını durdurduğunu açıklamıştı.

Şirket bünyesinde bulunan TC-YYA kuyruk tescilli Bombardier Global XRS tipi business jet Bakırköy 2. İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. Toplam uçuş süresi 3317 saat olan "Digor" isimli uçak için açık artırma usulü ihale düzenlenecek.

70 MİLYON TL'DEN SATIŞA SUNULDU

59.984.820 TL artı yüzde 18 KDV muhammen bedel ile satışa sunulan uçak için ilk teklifler 21 Şubat 2022'de alınacak. Beklenen teklifin gelmemesi durumunda ise  9 Mart 2022'de bir ihale daha düzenlenecek.

Söz konusu uçağın satışı için gerçekleştirilecek ihale Atatürk Havalimanı E Kapısı'nda bulunan 11 no'lu hangarda düzenlenecek.

Sezgin Baran Korkmaz'ın seyahatlerinde sık sık gündeme gelen uçağı yeni sahibinin kim olacağı şimdiden merak ediliyor.

©AirportHaber.com

SBK'nın uçağı icradan satışa çıkarıldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Devlet ~ 2 yıl önce
Devlet alsın. Uçağa binenlere bakınca zaten Devlet uçağı gibiymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyair ~ 2 yıl önce
105 000 $ alacağım var,, adam şirketi kapattı gitti,, battı dediler yıllar sonra öğrendim hükümeti e yakın başka bir hava yolu batmasın diye kasden kapatılmış yani suçlu hükümeti idi peki benim emeğimi kim çaldı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BORAJET ESB ~ 2 yıl önce
2017 DEN BU YANA 70.000TL TAZMİNATIMI ÖDEMEDİ.BU UAÇAĞI SATIP BENİM TAZMİNATIMI ÖDEMESİNİ TALEP EDİYORUM.HALEN MAHKEME SONUÇLAN MI.BİZ ÇALIŞANLARIN ALMAYA DEVAM EDİYOR.HER YERE YAZIYORUM FAKAT BİR ALLAHIN KULU YARDIMCI OLMUYOR.SADAKA DEĞİL ÇALIŞMIŞ OLDUĞUM 7 YILLIK TAZMİNATIMI TALEP EDİYORUM.YARDIMCI OLACAK OLANALARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolla ~ 2 yıl önce
Kardeş sen bana bi 50 bin yolla ben sana tazminat için yardımcı olurum söz
5m az degil mi ya? ~ 2 yıl önce
Nolmus motorlarini mi sokup satmis sbk?Yari fiyatina satisa cikarmanin baska anlami olamaz cunku..2018 bakirkoy 5. icradan satis fiyati 19 milyon dolar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşünüyorum ~ 2 yıl önce
Rengi hoşuma gitti, fiyatta bişeyler yaparlarsa almayı düşünürüm. 150 milyon dolarımı 18 den bozdum, sabah 13 den tekrar aldım, çok şükür bi uçak parası çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzun adam ~ 2 yıl önce
Sana zengin olmayı öğretmiş demekkki

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000