04 Aralık 2021, Cumartesi 15:00:35

SAW'da Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonu

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda çok sayıda kaçak ürün ile uyuşturucu ele geçirildi.
  • gümrük çay içip laklak yapmaktan başka bir iş yapiyor sanki de operasyon düzenlemişmis yakalamışmış. şunu bir türlü anlamıyorsunuz. havalimanlarında güven tipi polisleri ve geliş yolcu katında çıkış gümrük kontrolü dışında bütün iş ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEDİR ! güvenlik yakalar GÜMRÜK ÜSTÜNE KONAR. ama hiç bir yerde güvenlikten bahsedilmez. defalarca kez şahit oldum. kargo transfer noktasında kaç kere uyuşturucu yakaladık X-RAY taramasında hepsi de gümrük yakalamış gibi haber yapıldı
  • Yediğinz kuzu etli mamalar,portakallı ördekler helal olsun oğlum.Afferim size.
  • Arada uçuş personellerinin heetslerini İqoslarıno aramaktan zaman bulunca kaçakçıların uyuşturucularını yakalamışlar.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda 14 kilogram esrar ile 2 bin adet botoks malzemesi, 2 bin paket sigara, bin 500 adet elektronik sigara, cep telefonları, kripto para üretiminde kullanılan bilgisayar bileşenleri ve tarihi eser ele geçirildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği'ne bağlı ekipler, havalimanına gelen uçak ve yolcuları analiz ederek şüpheli gördükleri şahısları takibe aldı. Şüpheli şahısları belirleyen ekipler, şahıslara ait bagajları x-ray cihazından geçirdikten sonra Narkotik köpeği 'Janti' tarafından kontrol ettirildi. Yapılan 4 ayrı operasyonda 14 kilo esrar ile 2 bin adet botoks malzemesi, 2 bin adet paket sigara, bin 500 adet elektronik sigara ve cep telefonları, bilgisayar parçaları, saatler, giyim eşyaları ve bir tarihi eser ele geçirildi.

Operasyonlarda ikisi İran uyruklu 12 şüpheli gözaltına alındı.

SAW'da Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonu

Yorumlar

geç geç ~ 2 yıl önce
gümrük çay içip laklak yapmaktan başka bir iş yapiyor sanki de operasyon düzenlemişmis yakalamışmış. şunu bir türlü anlamıyorsunuz. havalimanlarında güven tipi polisleri ve geliş yolcu katında çıkış gümrük kontrolü dışında bütün iş ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEDİR ! güvenlik yakalar GÜMRÜK ÜSTÜNE KONAR. ama hiç bir yerde güvenlikten bahsedilmez. defalarca kez şahit oldum. kargo transfer noktasında kaç kere uyuşturucu yakaladık X-RAY taramasında hepsi de gümrük yakalamış gibi haber yapıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Janti-Efso ~ 2 yıl önce
Yediğinz kuzu etli mamalar,portakallı ördekler helal olsun oğlum.Afferim size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ooo helal olsun ~ 2 yıl önce
Arada uçuş personellerinin heetslerini İqoslarıno aramaktan zaman bulunca kaçakçıların uyuşturucularını yakalamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000