02 Mart 2015, Pazartesi 15:20:16

SAS'TAN TEHDİT: "GREVİ BİTİRMEZSENİZ"

İskandinav Hava Yolları (SAS), çalışanlarının bir süreden beri devam eden grevlerine bugün son vermemeleri halinde kovucalacaklarını açıkladı.
  • Thy modelini benimsemeye basladi adamlar
  • Onur air çalışanı demiş ayın 2. Günü maaş bitmiş sana davetiyemi gönderiyoruz da gel illa çalış diye sorarlar ağla ağla nereye kadar kapasite varsa tk git seni tutan yok o suratla sonra uçakta yolcu sizi çekmek zorunda sanki allah allah sanki bunlara onur illa bizde kal diyor tiplere bak
  • Kral sen sesini cıkarmıyorsan bu senin sorunun. Ayrıca sas personelini haklı tepkisinden ve dik durusundan dolayı tebrik ederim.
  • Adamlar en azından kararlılıkla grevlerine devam ediyorlar.Grev hakkı olmayan bizlerde onursuzca yaşayalım.
  • Ah ah biz Onurlular da karin tokluğuna çalışıyoruz ama sesimiz cikmiyor bizden daha düşük maaş alan kabin memurları da yok halimizi gorseler utanirlar SAS çalışanları.ayin 2 si maaş yattı bittiii

İskandinavya’da geçtiğimiz haftadan beri devam eden ve onlarca uçak seferinin iptal edilmesine ve binlerce yolcunun havaalanlarında beklemesine neden olan SAS işçilerinin grevi devam ediyor. Uçaklarda kabin görevlisi olarak çalışan işçiler çalışma şartlarının ağırlığından ve aldıkları ücretin azlığından şikayet ediyordu.

SAS tarafından yayımlanan açıklamada, ‘‘Yasadışı bir şekilde işi durdurmalarının olumsuz sosyal ve ekonomik sonuçları var. Bu yüzden SAS’ın sorumlu bir şekilde hareket etmesi ve hem çalışanlarımız hem de müşterilerimizin iyiliği için bir sonraki adımı devreye sokması gerekiyor. Grev yapan işçiler bugün saat 12.00'ye kadar işlerinin başına dönmeli. Aksi takdirde kovulacaklar.’’ ifadelerine yer verildi.

Söz konusu grev SAS’ın uçuşlarını olumsuz bir şekilde etkiliyor. Bu sabah itibariyle Kopenhag Havaalanında SAS tarafından yapılması planlanan 51 uçuş iptal edildi.

SAS'TAN TEHDİT: "GREVİ BİTİRMEZSENİZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

bati ~ 9 yıl önce
Thy modelini benimsemeye basladi adamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Onur air çalışanı demiş ayın 2. Günü maaş bitmiş sana davetiyemi gönderiyoruz da gel illa çalış diye sorarlar ağla ağla nereye kadar kapasite varsa tk git seni tutan yok o suratla sonra uçakta yolcu sizi çekmek zorunda sanki allah allah sanki bunlara onur illa bizde kal diyor tiplere bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tok ! ~ 9 yıl önce
müdürüm derler ya " tok açın halinden anlamaz " diye sanıyorum sende toksun. insanlar çalıştıkları her işte her zaman tok olmuyor ve göbek atarak çalışmıyor çoğu zaman mecburiyetten çalışılıyor. o yüzden biraz empati yap ve kendini karşındakinin yerine koy.
Sadik a ~ 9 yıl önce
Kral sen sesini cıkarmıyorsan bu senin sorunun. Ayrıca sas personelini haklı tepkisinden ve dik durusundan dolayı tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goncagül ~ 9 yıl önce
Adamlar en azından kararlılıkla grevlerine devam ediyorlar.Grev hakkı olmayan bizlerde onursuzca yaşayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadik ~ 9 yıl önce
Ah ah biz Onurlular da karin tokluğuna çalışıyoruz ama sesimiz cikmiyor bizden daha düşük maaş alan kabin memurları da yok halimizi gorseler utanirlar SAS çalışanları.ayin 2 si maaş yattı bittiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MC S ~ 9 yıl önce
biz de yedik be moruk
haklısın!! ~ 9 yıl önce
haklısın ama onur hep böyleydi az maaş veririz ama zamanında veririz gibi ilginç atazsözü uydurmuştu yönetim!!! çok ah aldılar uzuza köle gibi çalıştırdılar!!
? ~ 9 yıl önce
Sesinin çıkmamasıyla mı övündün az önce ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000