11 Şubat 2010, Perşembe 13:20:44

SAS'ta büyük kıyım!

İskandinav havayolu şirketi SAS, 4. Çeyrekte zarar etmesinin ardından 700 kişinin işine son vereceğini açıkladı.
  • Biz bu 700 kişiyide alırız diimi?
  • ağazına sağlık, çok doğru bir yorum.
  • GERİ GERİ GİTMEYE BAŞLAYAN KRİZİN ,HER BİR ÜLKESİNİ ETKİLEMEYE BAŞLADIĞI AB YE GİREMEYİŞİMİZ ,BELKİ DE ALLAH IN BİR LÜTFU ..GİTTİKÇE DARALAN PAZARLARI..KALIN KAFALI VE TARAFLI YÖNETİMLERİYLE AB DAHA DA KÖTÜYE GİDECEKTİR..NE KADAR ŞANSLI OLDUĞUMUZU YA DA İYİ BİR LİDER ÖNDERLİĞİNDE NELER YAPABİLECEĞİMİZİ DÜNYA BİLİYOR BİZ BİLMİYORUZ..YA DA BİLİYORUZ AMA LİDER EKSİĞİMİZ VAR...NE YAZIK Kİ
  • THY, bu durumdan yararlanip Scandinavian hisselerinin en azindan cegregini alabilseydi. Satilik degil ama denemede fayda var.

Havacılık endüstrisi son aylarda toparlanma gösterse de ekonomik durgunluğun etkisinden bir türlü kurtulamıyor. Kriz nedeniyle zor günler yaşayan İskandinav havayolu şirketi SAS (Scandinavian Airlines System), 700 çalışanının işine son vermeye hazırlanıyor.

Dördüncü çeyrekte 177 milyon dolar zarar eden ve bilet satışlarında yüzde 10,3 oranında düşüş yaşayan havayolu şirketi, hissedarlarından 670 milyon dolarlık nakit yardım çağrısında bulundu. Sebep olarak da düşük yolcu talebi ve ekonomik durgunluk gösterildi.

SAS Havayolları, işçi çıkarmanın 280 milyon dolar tasarruf sağlamayı hedefliyor.

SAS'ta büyük kıyım!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Biz bu 700 kişiyide alırız diimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ağazına sağlık, çok doğru bir yorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GERİ GERİ GİTMEYE BAŞLAYAN KRİZİN ,HER BİR ÜLKESİNİ ETKİLEMEYE BAŞLADIĞI AB YE GİREMEYİŞİMİZ ,BELKİ DE ALLAH IN BİR LÜTFU ..GİTTİKÇE DARALAN PAZARLARI..KALIN KAFALI VE TARAFLI YÖNETİMLERİYLE AB DAHA DA KÖTÜYE GİDECEKTİR..NE KADAR ŞANSLI OLDUĞUMUZU YA DA İYİ BİR LİDER ÖNDERLİĞİNDE NELER YAPABİLECEĞİMİZİ DÜNYA BİLİYOR BİZ BİLMİYORUZ..YA DA BİLİYORUZ AMA LİDER EKSİĞİMİZ VAR...NE YAZIK Kİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY, bu durumdan yararlanip Scandinavian hisselerinin en azindan cegregini alabilseydi. Satilik degil ama denemede fayda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000