23 Mart 2010, Salı 15:59:55

SAS UÇAĞINA LAZER SALDIRISI

Duesseldorf – Stockholm seferini yapan SAS Havayolları’na ait uçağa lazer saldırısı yapıldı.
  • Pilot: Aloo kule..!!! Yerden el feneri tutuyorlar gözümü aldı. ATC: İrtifa kaç.? Pilot: FL300 ATC: ??? Pist ışığı olmasın.???
  • Türkleri suclayan arkadaslara cevap: Arkadaslar niye hemen akliniza Türkler geliyor. Duisburg Marxloh ve Hamborn bölgesinde yogun bir Türk kitlesi var bunda haklisiniz ama bu demek degildirki bu olayi Türkler birinin yapdigi kendini bilmez densiz Almanlarda cokdur bunu untmamak lazim ayrica o bölgede Arnavutlar, Araplar, Makadonyalilar, Romanyalilar, Ruslar, ve Almanlarda ikamet ediyor.
  • sanırım seni de bir Türk lazerlemiş,kendinden utanmalısın........yada change your ıd card pls.
  • Malesef daha yüksek irtifalarda da karşılaşılabiliyor, normal oturuş pozisyonunda direk göze geliyor ve ciddi anlamda rahatsız ediyor. İsabet ettirmesi zor olduğu için devamlı bir aydınlatma olmuyor ama denk getirmek için iyi uğraşıyorlar ve ışın hüzmesi genişlediği için başarılı oluyorlar.... Kim yapıyor ise belasını bulsun...
  • bencede kendinmi bilmez bir Türk yapmıştır,milletimiz de o kadar çok hödük var ki!
  • gece hava bulutluyken ahl den gökyüzüne bakın yıllardır pilotların lazer tutuyorlar dedikleri ışığı göreceksiniz
  • Yok canim ne kötü anisi, fakat Almanlarin aklina gelende ilk o bölgede yogun olan türkler geliyo o yüzden yazdim.
  • Türklerle ilgili kötü anılarınız var zannedersem...
  • Lazerin tutuldugu yer Düsseldorfun komsu sehri olan Duisburgun kuzeyi olarak tespit edildi. Pilotlar sasirmis baya hatta Kokpitin ici komple aydinlanmis lazer tutuldugunda. Olay gerceklestiginde yükselik 2340 metre olmasina ragmen bayagi güclü bi lazermis. Duisburgun kuzeyinde egitim seviyesi düsük asiri derece yabancu uyruklu (cogunlugu türk) insan yasiyo. Kesin onlardan biridir. Komiklik olsun zannetmistir.
  • Yani artık şans eseri tutturmuş bu kadar büyültmeye ne gerek var 9000 feet'deki bir uçağı lazerle tutturmak kolaymı allah aşkına ya.. Pilotlarda ciddi annamda abartıyorlar ! Yani 2000 - 1000 feet inişe geçmişken olsa neyse zaten 9000 feet yükseklike piste bakmıyorsunuz be arkadaşım...

İskandinav ülkelerinin öde gelen şirketlerinden SAS’ın (Scandinavian Airlines System), geçtiğimiz Cuma günü Almanya’nın Duesseldorf kentinden İsveç’in başkenti Stockholm’e gerçekleştirdiği uçuşuna lazer saldırısı yapıldı.

Edinilen bilgilere göre; SAS havayollarının Duesseldorf – Stockholm uçuşunu gerçekleştiren Boeing 737 tipi uçağı, 9000 feet yüksekliğe yaklaştığı sırada yerden kokpite yeşil lazer tutuldu.

Pilotun bildirdiği koordinatları helikopterle arayan polisler lazer tutan kişiyi bulamadı. Daha sonra ise uçuşun sorunsuz bir şekilde gerçekleştiği de gelen bilgiler arasında.

SAS UÇAĞINA LAZER SALDIRISI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Pilot: Aloo kule..!!! Yerden el feneri tutuyorlar gözümü aldı. ATC: İrtifa kaç.? Pilot: FL300 ATC: ??? Pist ışığı olmasın.???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkleri suclayan arkadaslara cevap: Arkadaslar niye hemen akliniza Türkler geliyor. Duisburg Marxloh ve Hamborn bölgesinde yogun bir Türk kitlesi var bunda haklisiniz ama bu demek degildirki bu olayi Türkler birinin yapdigi kendini bilmez densiz Almanlarda cokdur bunu untmamak lazim ayrica o bölgede Arnavutlar, Araplar, Makadonyalilar, Romanyalilar, Ruslar, ve Almanlarda ikamet ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanırım seni de bir Türk lazerlemiş,kendinden utanmalısın........yada change your ıd card pls.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Malesef daha yüksek irtifalarda da karşılaşılabiliyor, normal oturuş pozisyonunda direk göze geliyor ve ciddi anlamda rahatsız ediyor. İsabet ettirmesi zor olduğu için devamlı bir aydınlatma olmuyor ama denk getirmek için iyi uğraşıyorlar ve ışın hüzmesi genişlediği için başarılı oluyorlar.... Kim yapıyor ise belasını bulsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bencede kendinmi bilmez bir Türk yapmıştır,milletimiz de o kadar çok hödük var ki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gece hava bulutluyken ahl den gökyüzüne bakın yıllardır pilotların lazer tutuyorlar dedikleri ışığı göreceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yok canim ne kötü anisi, fakat Almanlarin aklina gelende ilk o bölgede yogun olan türkler geliyo o yüzden yazdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türklerle ilgili kötü anılarınız var zannedersem...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lazerin tutuldugu yer Düsseldorfun komsu sehri olan Duisburgun kuzeyi olarak tespit edildi. Pilotlar sasirmis baya hatta Kokpitin ici komple aydinlanmis lazer tutuldugunda. Olay gerceklestiginde yükselik 2340 metre olmasina ragmen bayagi güclü bi lazermis. Duisburgun kuzeyinde egitim seviyesi düsük asiri derece yabancu uyruklu (cogunlugu türk) insan yasiyo. Kesin onlardan biridir. Komiklik olsun zannetmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yani artık şans eseri tutturmuş bu kadar büyültmeye ne gerek var 9000 feet'deki bir uçağı lazerle tutturmak kolaymı allah aşkına ya.. Pilotlarda ciddi annamda abartıyorlar ! Yani 2000 - 1000 feet inişe geçmişken olsa neyse zaten 9000 feet yükseklike piste bakmıyorsunuz be arkadaşım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000