13 Ocak 2019, Pazar 14:10:10

Sarı yeleklilerin eylemleri uçak seferlerini vurdu!

Fransa'da hükumet karşıtı sarı yelekliler, başkent Paris başta olmak üzere çeşitli kentlerde yönetime seslerini duyurabilmek için bir kez daha sokağa çıktı. Eylemler nedeniyle çok sayıda uçuş rezervasyonu iptal edildi!
  • demokrasi olan ülkelerde son derece doğru,zaten bende 4-5 aya türkiyeyi terkediyorum,çarşaflılarla suriyeliler benim yerime işe girebilir.
  • Delikanlıysalar burda havalimanı kapatsınlar

Fransa'da hükümet karşıtı sarı yelekliler, başkent Paris başta olmak üzere çeşitli kentlerde yönetime seslerini duyurabilmek için bir kez daha sokağa çıktı.

Ülkede akaryakıt zamları ve ekonomik şartların kötüleşmesine tepki olarak kasım ayında başlayan ancak daha sonra Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetimi karşıtlığına dönüşen eylemler, 9'uncu haftasında da devam etti.

Gösterilerde şimdiye kadar 10 kişi hayatını kaybetti ve 1700'den fazla kişi yaralandı, 5600 kişi gözaltına alındı, binden fazla kişi hapis cezasına çarptırıldı.

UÇUŞLARI OLUMSUZ ETKİLEDİ!

Ekonomik yönden eylemler 58 bin kişiyi işsiz bıraktı, bunun devlete maliyeti 32 milyon avro oldu. Bununla beraber gösteriler nedeniyle alışveriş merkezlerinin zararı 2 milyar avroyu geçti.

Eylemler yüzünden aralıkta Paris'e uluslararası uçuşlarda yüzde 5-10 düşüş yaşanırken 2019'un ilk 3 ayı için Paris'e uçuş rezervasyonlarında da yüzde 6,8 gerileme oldu.

Sarı yeleklilerin eylemleri uçak seferlerini vurdu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

serkan ~ 5 yıl önce
demokrasi olan ülkelerde son derece doğru,zaten bende 4-5 aya türkiyeyi terkediyorum,çarşaflılarla suriyeliler benim yerime işe girebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tosun ~ 5 yıl önce
Ay gitme nolurrr. Yaptiginin o buyuk bilimsel deneyler ya da o mucizevi sanat eserleri yari da kalacak. Biz turkler carsaflilar ve bacaklari killi insanlar senin ilmine muhtaciz Einstetin abi/abla
Good bye ~ 5 yıl önce
Bir daha gelmemen dileğiyle güle güleeeee
Haneda ~ 5 yıl önce
Go and never back
Serkan yapma yaa ~ 5 yıl önce
Git ama unutma gittigin yerde carsafli ve suriyeli sen olacaksin oburlerinin gözunde!
Kemal ~ 5 yıl önce
Kardeşim durduğun kabahat.
aliveli ~ 5 yıl önce
demokrasi palavrasını bırak da hani avrupada ekonomi iyiydi,hayat şartları güzeldi? Bak adamlar 3 kuruş zamma parisi yakıp yıktılar.
Alparslan ~ 5 yıl önce
Hadi yolun açık olsun o çok özendiğin Avrupa seni bekliyor
Avrupa'ya laf söyleyenler ~ 5 yıl önce
Adamsanız onların ilaç,elektronik eşya,araba,uçak vs hiçbir icadını kullanamazsınız. Onların turisti gelsin diye iktidar takla atıyor hatırlatırım. Orada insanlar hakkını arıyor sizin gibi kula kulluk ederek,boyun bükerek, yalakalık yaparak,kul hakkı yiyerek yaşamıyor.Orası çok kötüyse milyonlarca Türk niye geri gelmiyor?
A-r-f-f ~ 5 yıl önce
Delikanlıysalar burda havalimanı kapatsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000