07 Mart 2010, Pazar 08:16:10

SARI MELEKLER TÜRKİYE'DE

Almanya'da 'Sarı Melekler' olarak bilinen otomobil kulübü ADAC, 2010 sonunda Türkiye'ye bir ambulans uçak tahsis edecek...
  • ?
  • Babamla Almanyadan arabayla Türkiyeye geldiğimizde İtalyada arabamız bozuldu. ADAC bizim için arabayı en yakın servise çektirdi, yedek parça olmadığından 4 gün beklememiz gerekti ve bize bir kiralık araçla otel ayarladı. Bunların hepsinide 40 Euroluk ekstra yurt dışı paketi sayesinde olmuştu. Böyle bir oluşum ADACın diğer imkanalrıyla Türkiyede tam işlerse ne mutlu bizlere. Böylece sizi 5 km götürmek için 250 TL isteyen kan emici çekicilerdende kurtulmuş oluruz.
  • bizimde bir TURING'imiz vardi....adi var kendi yok...kendinize ADAC ornek alin deerim.

Almanya'nın yol yardım kulübü ADAC Türkiye'de de hava kurtarma işi için uçak tahsis ediyor. Türkiye'de geçen yıl sağlık hizmeti için uçakla 400 olaya müdahale eden ADAC, 2010'un sonuna doğru İstanbul'a bir uçak tahsis ederek Türkiye'deki müşterilerine de bu hizmeti vermeye başlayacak.

ADAC Türkiye Genel Müdürü Yasemin Deniz Saral, Almanya'da yılda 4 milyon çağrı aldıklarını bunların 45 binine helikopter ve uçaklarla müdahale ettiklerini söyledi. ADAC'ın Almanya'da 17 milyon üyesi olduğunu ve toplam araç sahiplerinin yüzde 65'ini kapsadığını belirten Saral, "2007 yılında Türkiye'ye girme kararı verildi.

Böylece ADAC ilk kez Almanya dışında bir ülkeye açıldı. Almanya'da yaşayan 4 milyona yakın Türk nüfusu da ADAC'ın Türkiye gelmesinde etkili oldu" dedi. Saral, "Türkiye'deki araçların çoğunluğunun yedek parçalarını içinde barındıracak 100'e yakın araç sipariş ettik. Bunlardan 81 ilde en az bir tane bulunmasını istiyoruz. Bu araçlar sayesinde hızlı bir biçimde arızayı çözebileceğiz" dedi.

95 TL'YE YIL BOYU YARDIM YAPIYOR
Türkiye'de yıllık bedeli 95 TL olan bir üyelik kartı çıkardıklarını ve her türlü yol hizmeti verdiklerini belirten Saral, Türkiye'nin 81 ilinde 5 bin adet taşeronla çalıştıklarını söyledi.

SARI MELEKLER TÜRKİYE'DE

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Babamla Almanyadan arabayla Türkiyeye geldiğimizde İtalyada arabamız bozuldu. ADAC bizim için arabayı en yakın servise çektirdi, yedek parça olmadığından 4 gün beklememiz gerekti ve bize bir kiralık araçla otel ayarladı. Bunların hepsinide 40 Euroluk ekstra yurt dışı paketi sayesinde olmuştu. Böyle bir oluşum ADACın diğer imkanalrıyla Türkiyede tam işlerse ne mutlu bizlere. Böylece sizi 5 km götürmek için 250 TL isteyen kan emici çekicilerdende kurtulmuş oluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bizimde bir TURING'imiz vardi....adi var kendi yok...kendinize ADAC ornek alin deerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000