24 Şubat 2009, Salı 16:59:51

Sarhoş yolcular kâbus oldu!

Rusya’da uçağa ileri derecede alkollü binerek olay çıkaran yolcular havayolu şirketlerinin kabusu haline geldi.
  • senin hosteslere bakış açın anlaşılıyor. Sarmaş dolaş olmak,akraba gibi vs. işini ciddiyetle yapan insanlar için çok yakışıksız çirkin benzetmeler. Allah akıl versin.
  • THY kabin memurlarını asık yüzlülükle suçlayıp aeroflot 'un hosteslerine övgüleriniz çok düzeysiz.Bizim evlatlarımızın görevi sizin düşüncenizdeki insanları ,içkiyi içmeyi bilmeyenleri eğlendirmek değil,muhabbet hiç değil.Görevlerini zorluklarına rağmen eniyisiyle yaptıklarına inanıyorum.Sorumluluklarının farkındalar zamanı mekanı olmayan bir işin yükünü taşıyorlar.aeroflotla böyle mukayeseleri çok çirkin esefle kınıyorum.
  • Moskovali aslanlar olarak Moskovaya 10 senedir gider gelirim okul sonrasinda iş guc vs..Her zaman tercihim de Aeroflot olmustur..Aliriz Moskovskaya votkalari hop gum fondup direkt..Yolculuk mukemmel gecer.Hostesler deseniz thy deki gibi surati asik hic biri degil..Her turlu muhabet,eglence ne ararsan Rus ucaklarinda vardir.Unutmayin rus pilotlari icmeden kalkmaz.Kural budur..Sheremetyevo-2'ye her indigimizde yolcular,hostesler akraba gibi cakir keyif oluruz..
  • Kazan'a alkolik Ruslarla bir kere yolculuk ettim aman allahım ne acı bir durumdu hostese sarılırlar arkadan dans ederler erkek erkeğe ve de hiç komik değildi o anım. en sonunda bir tanesi kalkıp kokpite omuzla girince sağlam olanlar 4 tane sarhoşu yere vurduk ama içeriye de biz girdik adamlar şikayetçi oldular.neyse ki bizi pilotların ifadesi kurtardı aman allah korusun hala korkarım alkol ve uçak iklileminden...

2008 yılı içerisinde Rusya genelinde kayıtlara geçen 50’nin üzerinde sarhoş yolcu vakası yaşandığı belirtiliyor. 
 
Sarhoş Rus yolcuların uçakta kavga çıkarmaktan seyir halindeyken uçağın acil çıkış kapılarını açma girişimine kadar farklı vukuatlar işledikleri ifade ediliyor. Uçakta olay çıkarmanın cezai bedelinin ortalama sadece 12 avro para cezası olmasının, bu tip suçların artmasında büyük rol oynadığı savunuluyor. 
 

Sarhoş yolcular kâbus oldu!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
senin hosteslere bakış açın anlaşılıyor. Sarmaş dolaş olmak,akraba gibi vs. işini ciddiyetle yapan insanlar için çok yakışıksız çirkin benzetmeler. Allah akıl versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY kabin memurlarını asık yüzlülükle suçlayıp aeroflot 'un hosteslerine övgüleriniz çok düzeysiz.Bizim evlatlarımızın görevi sizin düşüncenizdeki insanları ,içkiyi içmeyi bilmeyenleri eğlendirmek değil,muhabbet hiç değil.Görevlerini zorluklarına rağmen eniyisiyle yaptıklarına inanıyorum.Sorumluluklarının farkındalar zamanı mekanı olmayan bir işin yükünü taşıyorlar.aeroflotla böyle mukayeseleri çok çirkin esefle kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Moskovali aslanlar olarak Moskovaya 10 senedir gider gelirim okul sonrasinda iş guc vs..Her zaman tercihim de Aeroflot olmustur..Aliriz Moskovskaya votkalari hop gum fondup direkt..Yolculuk mukemmel gecer.Hostesler deseniz thy deki gibi surati asik hic biri degil..Her turlu muhabet,eglence ne ararsan Rus ucaklarinda vardir.Unutmayin rus pilotlari icmeden kalkmaz.Kural budur..Sheremetyevo-2'ye her indigimizde yolcular,hostesler akraba gibi cakir keyif oluruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kazan'a alkolik Ruslarla bir kere yolculuk ettim aman allahım ne acı bir durumdu hostese sarılırlar arkadan dans ederler erkek erkeğe ve de hiç komik değildi o anım. en sonunda bir tanesi kalkıp kokpite omuzla girince sağlam olanlar 4 tane sarhoşu yere vurduk ama içeriye de biz girdik adamlar şikayetçi oldular.neyse ki bizi pilotların ifadesi kurtardı aman allah korusun hala korkarım alkol ve uçak iklileminden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000