19 Şubat 2013, Salı 15:02:53

SARHOŞ YOLCU 2 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU TOKATLADI

Minneapolis'ten Atlanta'ya annesinin kucağında uçan 19 aylık bebek Jonah Bennett ağladığı için sarhoş bir yolcunun saldırısına uğradı.
  • sevgili musibet;içmeyenleride görüyoruz dünyanın her tarafında birbirini havaya uçuruyor o ne olacak.Ayrıca şişeyle ilgili temennini yeniden gözden geçir.Bir müslüman diğer bir müslüman kardeşinin kötülüğünü istemez değil mi?Bu günahtır ancak şimdi sen kıvırır içki içen müslüman değildir dersen buda şirke girer ki buda daha büyük günahtır.Yani neymiş parmağımızdan çıkanı gözümüz okuyacak beynimizde algılayacakmış.Bugünlük bu sana yeter şekerim sağlıcakla kal.
  • kedidir kedi !!!
  • bin nasihatten evladir demisler. Benim temennim alkol serbestisini savunanlarin basina da ucakta boyle bir olayin gelmesidir. Hatta siseyi de alip zonkkk diye kafaniza indirsinler ancak o sekilde jeton assa duser, sanirim takilmis girtlakta.
  • Nedense gun aşırı alkollü yolcunun yaptığı fenalıklar yazılıyor allah allah
  • abicim kaptan o kadar parayi bunlara musade etmek icin mi aliyor. Bence bu olayda kaptan suclu. Kaptanin savunmasi alinmali. Adama bak ya
  • Aslında bu haber tam bizim alkol sevdalılarına piştı yapacak cinsten bir haber alkolun kotuluklerınıde bır kez daha okuyup nalamanız temennisiyle hayırlı gunler hepinize
  • Çok ilginç. İçki yasağından sonra sarhoş yolcuların yaptıkları sık sık karşımıza çıkmaya başladı, ülkemizde olmasa bile. Daha önceleri de yok muydu bu sorunlar? Yolcu nerede sarhoş olmuş uçakta mı? Amaç içki yasağını olumlu göstermek mi? Minareyi çalıp, kılıfı hazırlamaya benziyor.
  • arkadas nedir bu zenci hayranliginiz? adam sanki amerikan gazetesinde yaziyor: `n*gger` yazmis. ne adamsiniz ya. bastim eksiyi valla.
  • kavga her yerde, her zaman çıkabilir.. sanki her gün yüzlerce kişi birbirine giriyormuş ta uçaklarda kan gövdeyi götürüyormuş edebiyatı yapmayın.. trafik kazlarında yüzlerce kişi ölüyor, araç kullanmak ta yasak olsun.. stadyumlarda kavga çıkıyor, futbol da yasaklansın.. yasak olmamalı, iyi niyeti suistimal ortadan kaldırılmalı..
  • Eminim bu haber amerika'da da basın yayın organlarında SARHOŞ YOLCU DEHŞETİ diye verilmiştir. anlayana :)

Bebeğin annesi Jessica Bennett'in ABC News'e aktardığına göre 60 yaşındaki Joe Hundley bebeğe saldırdı. Çocuğun uçaktaki hava basıncı nedeniyle ağladığını söyleyen anne, Hundley'nin bunun üzerine kendisine sert bir şekilde "bebeğin çenesini kapa" dediğini belirtti.

Bennett, "Bunun üzerine "sen ne dedin?" tepkisi verdim. Fakat o kadar sarhoştu ki üzerime devrildi ve kulağıma söylediği şeyi tekrarladı. Daha sonra çocuğa aniden vurdu" dedi.

Saldırganın Idaho'da uçaklar için parça üreten bir şirketin başkanı olduğu belirtildi. Anne tokat üzerine şoka girdiğini, çocuğun yüzüne baktığında gözün kanamaya başladığını gördüğünü ifade etti.

Uçakta bulunan erkek yolcu Todd Wooten konuyla ilgili açılan davada çocuğa vurulduğunu kendi gözleriyle gördüğünü aktardı.

Hundley'in avukatı Marcia Shein Atlanta Federal Mahkemesi'nin henüz kararını vermediğini fakat müvekkelinin suçsuz olduğunu iddia etti.

SARHOŞ YOLCU 2 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU TOKATLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

şekerim ~ 11 yıl önce
sevgili musibet;içmeyenleride görüyoruz dünyanın her tarafında birbirini havaya uçuruyor o ne olacak.Ayrıca şişeyle ilgili temennini yeniden gözden geçir.Bir müslüman diğer bir müslüman kardeşinin kötülüğünü istemez değil mi?Bu günahtır ancak şimdi sen kıvırır içki içen müslüman değildir dersen buda şirke girer ki buda daha büyük günahtır.Yani neymiş parmağımızdan çıkanı gözümüz okuyacak beynimizde algılayacakmış.Bugünlük bu sana yeter şekerim sağlıcakla kal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 11 yıl önce
kedidir kedi !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir musibet ~ 11 yıl önce
bin nasihatten evladir demisler. Benim temennim alkol serbestisini savunanlarin basina da ucakta boyle bir olayin gelmesidir. Hatta siseyi de alip zonkkk diye kafaniza indirsinler ancak o sekilde jeton assa duser, sanirim takilmis girtlakta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 11 yıl önce
Nedense gun aşırı alkollü yolcunun yaptığı fenalıklar yazılıyor allah allah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nedir bu yaa ~ 11 yıl önce
abicim kaptan o kadar parayi bunlara musade etmek icin mi aliyor. Bence bu olayda kaptan suclu. Kaptanin savunmasi alinmali. Adama bak ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
icki sevdllrn dyrlr ~ 11 yıl önce
Aslında bu haber tam bizim alkol sevdalılarına piştı yapacak cinsten bir haber alkolun kotuluklerınıde bır kez daha okuyup nalamanız temennisiyle hayırlı gunler hepinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo arkadasim ~ 11 yıl önce
Arkadasim birgun herkes Allah'in yoluna girecek, ickinin seytan icadi oldugunu anliyacak.
yaş kaç amca? ~ 11 yıl önce
içki şeytan icadı, yakın bu matbaayı.. hahaha.. amcacım yıl 2013 oldu yahu.. :)
amca diyene ~ 11 yıl önce
arkadasim yasim 56, iki universite bitirdim Allah'ima cok sukur. eskiden ben de cok icerdim, genclik yillarimda Ankara'da hep civas regaller, simirnoflar, absolutler cok viski icerdim surekli icerdim ama sonradan anladim icki seytan icadi. Avrupa ickiyi osmanliyi yikmak icin icat etti ve basarili oldu bu tuzaga bir daha dusmeyelim. Biraz okuyalim lutfen etrafimizda olanlari. Allah'in yolundan sapmayalim
XXXXX ~ 11 yıl önce
Çok ilginç. İçki yasağından sonra sarhoş yolcuların yaptıkları sık sık karşımıza çıkmaya başladı, ülkemizde olmasa bile. Daha önceleri de yok muydu bu sorunlar? Yolcu nerede sarhoş olmuş uçakta mı? Amaç içki yasağını olumlu göstermek mi? Minareyi çalıp, kılıfı hazırlamaya benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stratejik ~ 11 yıl önce
Güzel tespit, katılıyorum.
nigarr ~ 11 yıl önce
arkadas nedir bu zenci hayranliginiz? adam sanki amerikan gazetesinde yaziyor: `n*gger` yazmis. ne adamsiniz ya. bastim eksiyi valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacmalamayın ~ 11 yıl önce
kavga her yerde, her zaman çıkabilir.. sanki her gün yüzlerce kişi birbirine giriyormuş ta uçaklarda kan gövdeyi götürüyormuş edebiyatı yapmayın.. trafik kazlarında yüzlerce kişi ölüyor, araç kullanmak ta yasak olsun.. stadyumlarda kavga çıkıyor, futbol da yasaklansın.. yasak olmamalı, iyi niyeti suistimal ortadan kaldırılmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacma mı???? ~ 11 yıl önce
Trafikte de alkol yüzünden yüzlerce kişi ölüyor veya öldürülüyor. Bu mu saçmalamak, senin bir yakının alkollü bir şahıs tarafından öldürülse böyle mi yazacaksın?? Alkol ve sigara kullananların ikinci sınıf vatandaş gibi muamele görmesi medeni ülkelere mahsustur!!
oku! ~ 11 yıl önce
sen once ya okumayı ya anlamayı ogren.. ne demiş orda yazan.. alkol almadan da trafik kazası oluyor demiş, o zaman araba sürmek te yasak olsun demiş.. anlamıyorsan da anlayana sor :)
başlığa gel ~ 11 yıl önce
Eminim bu haber amerika'da da basın yayın organlarında SARHOŞ YOLCU DEHŞETİ diye verilmiştir. anlayana :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000