27 Haziran 2009, Cumartesi 12:00:36

Sapanca'da Havacılık heyecanı başladı

1. Sapanca Bölgesel Paraşüt ve Microlight Şampiyonası şu sıralarda Sapanca’da gerçekleştiriyor…
  • Bazı insanları anlamak ne kadar zor.Kafe tarkimi yazan arkadaş Allah aşkına senin bu adamların onda biri kadar sektöre katkın olmuşmu.Tamam rakip olabilirsin ama bence önce insan olmayı insanların yaptıkları güzel işleri alkışlamayı ögrenmelisin.Tarkimi yürekten tebrik ediyorum yolunuz açık olsun.Sizden yeni atılımlar bekliyoruz.Ellerinize saglık.Festival muhteşemdi.
  • havacılık şenliğine cafe tarkim in katkıları umarım çok olmuştur.sivil havacılıga cafe tarkim in katkılarından teşekkürler.

1. Sapanca Bölgesel Paraşüt ve Microlight Şampiyonası Sakarya Sapanca Havaalanında düzenleniyor.

Tarkim Sapanca Havacılığın organize ettiği ve Erdal Doker ve Faruk Bayındır'ın katkılarıyla hazırlanan bu organizasyon T.H.K. haricinde ilk sivil havacılık organizasyonu olma özelliği de taşıyor.

Yoğun ilgi gören bu özel havacılık etkinliği iki gün sürecek.

Her iki günde yarışmaların ardından Microlight, paraşüt atlama, paramotor ve model uçak gösterileri ve halk uçuşları da yapılacak.

Pazar günü finalin yaşanacağı şampiyonada dereceye girenlere ödülleri verilecek.

Sapanca'daki müthiş organizasyon Airport TV'den canlı olarak yayınlanıyor.

Sapanca-Havacılık

Sapanca'da Havacılık heyecanı başladı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bazı insanları anlamak ne kadar zor.Kafe tarkimi yazan arkadaş Allah aşkına senin bu adamların onda biri kadar sektöre katkın olmuşmu.Tamam rakip olabilirsin ama bence önce insan olmayı insanların yaptıkları güzel işleri alkışlamayı ögrenmelisin.Tarkimi yürekten tebrik ediyorum yolunuz açık olsun.Sizden yeni atılımlar bekliyoruz.Ellerinize saglık.Festival muhteşemdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
havacılık şenliğine cafe tarkim in katkıları umarım çok olmuştur.sivil havacılıga cafe tarkim in katkılarından teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000