20 Mart 2009, Cuma 14:37:07

Şanslı müşteri 'Cirrus'una kavuştu

Astoria Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği, kampanyalar tarihinin efsane ödüllü “Özel uçak kampanyası”nın heyecanlı bekleyişi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve Noter huzurunda, Astoria ziyaretçilerinin de yoğun ilgisiyle yapılan çekilişle son bulmuştu.
  • Uçağın Tescili hakkında bilgi veren arkadaşa teşekkürler.
  • Şimdi öncelikle değerli hocamıza hayırlı olsun diyorum ama o uçağın normal vergisi ve alan vergisi park ücreti onların kesesini baya zorlar gibi geliyo bana. Ayrıca acaba eşinin yada kendisinin en az bi PPL lisansı olması lazım ki eğer yoksa gökçen den pilot kiralamak saati 200 dolar civarında. Bu arada bu krizin ortasında o uçak ha deyince gerçek değerine de satılmaz, 200 bin dolar civarı kurban edicekler güzelim uçağı böylece uçak mundar olmuş olucak. Keşke bana çıksaydı.
  • Uçağın tescil işareti TC-AST. Astoria uçağı kazanan müşteri üzerine bu isimle tescil ettirdi.
  • talih kusu diye iste buna denir.tam bir kus cikmis piyangodan.ama talihli bence buyuk bir ihtimalle ucagi baska birine satar.
  • Güle güle kullansınlar, kazasız belasız uçuşlar dilerim...
  • NE KADAR GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANIN İNŞALLAH ALLAH KAZA BELA VERMESİN. :)
  • Foto lardan birinde kuyruk tescil işareti görülüyor. Uçak talihli üzerine tescil edilmiş mi ? Yoksa teslim edilecek uçak ortada yokda başkasına ait bir uçakta mı çekim yapılmış.Şu haberler herşeyi doğru yansıtsa daha keyifli olmaz mı ?
  • Keşke banada çıksa...
  • Şaka mı u???Doğru ise süper bir hediye.Çok şanslılar:))

Esentepe’de bulunan Astoria’dan, tek seferde 125 TL ve katları alışverişlerde verilen kuponla çekilişe katılan İnci Oğuz, çekiliş sonucunda, istediği an dört kişilik özel uçağına atlayıp seyahat edebilecek şanslı isim olarak belirlenmişti. 

Angelina Jolie ve Brad Pitt gibi ünlülerin tercihi olan ve Astoria’ya maliyeti 450 bin dolar olan özel uçağın talihlisi 28 yaşındaki evli ve İngilizce Öğretmeni İnci Oğuz; 20 Mart tarihinde, Hezarfen Havaalanı’nda düzenlenen özel bir teslim töreniyle Cirrus SR20 tip özel uçağına kavuştu.

Özel uçak sahibi olduğuna hala inanamadığını söyleyen Astoria’nın şanslı müşterisi İnci Oğuz, “Okul çıkışlarında sık sık Astoria Alışveriş Merkezi’ne giderim. Ben ve eşim, Astoria Alışveriş Merkezi’ni tercih ediyoruz. Aradığımız markaları ve bu markaların ürünlerini rahatlıkla Astoria’da bulabiliyoruz. Oldukça şık ve gerçekten alışveriş yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir alışveriş merkezi… Evimize de oldukça yakın… Bu nezih ortamda zaman geçirmekten, arkadaşlarımızla restaurantlarında bir araya gelmekten çok keyif alıyoruz. Dört aylık bu kampanya süresince, alışverişlerimizi 125 TL’ye tamamlamak için ihtiyacımız olan tüm ürünleri Astoria’dan aldık ama yine de kazanacağım hiç aklıma gelmezdi, hayal bile edemiyordum. Eşim uçağı kazanacağımıza çok inanıyordu, “uçak bize çıkacak” diyordu. Eşim, benden daha çok sevindi diyebilirim. Bir süre uçağı kullanmayı ve bu keyfi yaşamayı planlıyoruz” diye konuştu.

“Astoria Alışveriş Merkezi’nin farklılığını ortaya koymak ve farkındalık yaratmak düşüncesinden yola çıkarak özel uçak hediye etmeye karar verdiklerini belirten Astoria Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ümit Teoman, “Uçmak, çocukluktan beri herkesin hayalidir. Bu hayali gerçeğe dönüştürme adına, özel uçak hediye etmeye karar verdik. Türkiye’de, hatta dünyada ilk kez bir alışveriş merkezi tarafından gerçek uçak hediye ediliyor. Bunu da Astoria Alışveriş Merkezi gerçekleştirmiş oldu. Bu fikir doğduğundan bu yana aynı heyecanı bizler de yaşadık. Özel uçak kampanyamız, uçağın talihliye teslimiyle sona ermiş oldu. Yeni kampanyamız, 25 Mart’ta başlıyor. Müşterilerimizi, içinde birbirinden değerli hediyeleri olan yepyeni bir kampanya ile buluşturuyoruz” dedi.

Astoria’nın hayalleri süsleyen Cirrus SR20 tip özel uçağı, dört kişi kapasiteli, 5 saate kadar havada kalma özelliğine sahip. İstanbul-Bodrum arası mesafeyi yaklaşık 200 TL’lik yakıt ile uçabilen Cirrus SR20 tip özel uçak, oldukça ekonomik… Uçağın en dikkat çeken yönü ise güvenliği… Cirrus serisi uçaklar, acil durumlarda gövde üzerinde taşıdığı paraşütün açılmasıyla pilot ve yolcularını emniyetle yere indiriyor. Gövdesi tamamen kompozit olan uçağın kokpitindeki tüm veriler özel ekrandan takip edilebiliyor. Saatte maksimum 300 km hıza erişebilen, 200 beygir gücünde motora ve oto pilota sahip olan uçak için ayda en az bir kez kullanıldığında, tüm devlet hava meydanlarında ücretsiz iniş/kalkış ve konaklama hizmeti alınabiliyor.

AirportHaber ve Airport TV ekibiyle birlikte yeni uçağıyla kısa bir gezinti yapan talihli müşteri, bu şansın kendisine güldüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti.

O uçuşun görüntüleri bu akşam saat 20:00'de Airport TV Ana Haber'de...

Astoria

Astoria

Astoria

Astoria

Astoria

Şanslı müşteri 'Cirrus'una kavuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Uçağın Tescili hakkında bilgi veren arkadaşa teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şimdi öncelikle değerli hocamıza hayırlı olsun diyorum ama o uçağın normal vergisi ve alan vergisi park ücreti onların kesesini baya zorlar gibi geliyo bana. Ayrıca acaba eşinin yada kendisinin en az bi PPL lisansı olması lazım ki eğer yoksa gökçen den pilot kiralamak saati 200 dolar civarında. Bu arada bu krizin ortasında o uçak ha deyince gerçek değerine de satılmaz, 200 bin dolar civarı kurban edicekler güzelim uçağı böylece uçak mundar olmuş olucak. Keşke bana çıksaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçağın tescil işareti TC-AST. Astoria uçağı kazanan müşteri üzerine bu isimle tescil ettirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
talih kusu diye iste buna denir.tam bir kus cikmis piyangodan.ama talihli bence buyuk bir ihtimalle ucagi baska birine satar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Güle güle kullansınlar, kazasız belasız uçuşlar dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
NE KADAR GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANIN İNŞALLAH ALLAH KAZA BELA VERMESİN. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Foto lardan birinde kuyruk tescil işareti görülüyor. Uçak talihli üzerine tescil edilmiş mi ? Yoksa teslim edilecek uçak ortada yokda başkasına ait bir uçakta mı çekim yapılmış.Şu haberler herşeyi doğru yansıtsa daha keyifli olmaz mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Keşke banada çıksa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şaka mı u???Doğru ise süper bir hediye.Çok şanslılar:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000