06 Ağustos 2011, Cumartesi 17:35:22

SANİYE SANİYE O ANLAR (VİDEO)

27 Temmuz'dan Antalya'da falezlerde yamaç paraşütü yaparken, paraşütün sağ kanadının çökmesi sonucu denize düşerek yaralanan 19 yaşındaki genç paraşütçünün ölüm-kalım anları bir başka yamaç paraşütçüsü tarafından kaydedildi...
  • Adam olecek yer aryo kendıne yasak yerde yamac parasut yaparsa oyle olur
Antalya Kuğulu Park'taki falezlerde 3 yıldır profesyonel uçuş yapan 19 yaşındaki Hasan Budak'ın Konyaaltı varyantındaki seyir terasından kalkış yaptıktan bir süre sonra paraşütünün sağ kanadının çökmesi sonucu denize düşmesi, o sırada uçuş yapan bir başka yamaç paraşütçüsü tarafından saniye saniye kaydedildi.

KAMERAYA TAKILIYOR
 
Budak ile aynı anda uçuş yapan yamaç paraşütçüsünün görüntülerinde önce Kuşbakışı Antalya sahili, Konyaaltı ve falezler yer alıyor. Beyaz yamaç paraşütü ile Konyaaltı Varyantı'ndan kalkış yapan Hasan Budak da o sırada paraşütçünün kamerasına takılıyor. Görüntülerde, 19 yaşındaki Budak'ın önce ağır ağır falezlerin üzerinde ilerlediği ancak yükselemediği görülürken, kısa bir süre sonra da paraşütünün kanadının çökmesi sonucu denize düştüğü görülüyor.
 
Antalya Kuğulu Park'taki falezlerde uçuş yapan Hasan Budak, Konyaaltı varyantındaki kalkışın ardından paraşütün kanadının çökmesi sonucu denize düşmüştü. Denizde ayağına ipler dolaşan ve ölüm kalım mücadelesi veren gencin yardımına falezlerde balık tutan bir vatandaş yetişmiş, bıçak ile denize atlayan 27 yaşındaki Muzaffer Yılmaz yüzerek Hasan Budak'ın yanına gelerek ayağına dolaşan ipleri kesmişti. İplerin kesilmesiyle birlikte yüzmeye başlayan Budak, falezlere tırmanmış ancak burada mahsur kalmıştı. Genç paraşütçüyü falezlerden sahil güvenlik, polis ve itfaiye ekipleri kurtarmıştı. Paraşütçü Hasan Budak, daha sonra ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

  

İnternetHaber
SANİYE SANİYE O ANLAR (VİDEO)

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Adam olecek yer aryo kendıne yasak yerde yamac parasut yaparsa oyle olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000