15 Şubat 2016, Pazartesi 14:56:16

Sani Şener'den AHL açıklaması

TAV Group CEO'su Şener, "Atatürk Havalimanı'nın 2021'de dolan imtiyaz sözleşmesini ikame edecek 1-2 havalimanını portföyümüze katmayı hedefliyoruz" dedi
  • TAV Terminal İşletmelerinin kıymetini hem devletimiz hem hükümetimiz hem Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımız çok iyi bilirler. Bu ülkeye bunca düşman arasında değer katmış bir kuruma sahip çıkmak her vatan evladının görevi olmalıdır. Ayrıca Sani ŞEENER faktörünü sağladığı katma değeri kimsenin unutmaması başka Sani ŞENER'LERİN önünü açar. Ülkesi için çalışan Dünya çapında bir lider düşünün ve bundan ülkemizde 100'lerce var. Bu ülkenin sırtı yere gelir mi? Allah ülkemize ve milletimize zeval vermesin.
  • İhaleyi alan firmalar 3.Havalimanın işletmesini beceremeyeceği için TAV gelir işletir sorun çözülür.Sani bey diyorsa eninde sonunda yapacaktır.
  • Arkadas biride cıkıp ataturk havalimanı kapanacakmı kapanmayacakmı acıklama yapmıyor yeter artık tamam anladık tarifeli ucak olmayacak yahu kimi kucuk capta devam edecek diyor oburu ucus olamaz diyor oburu 2021 diyor digeri 2018 diyor ote taraftan ahlde yatirimlar hız kesmiyor bunca insan var calisan bu insanlarin geleceginin hicmi onemi yok allah askina artik resmi bir aciklama yapilsin
  • Sanki TAV arttırsa REİS bırakıcaktı. 3. Havalimanı projesi daha başlamadan bitmişti bile.
  • Şu ekipleri cektirdigin park yeri eziyeti için bile hergün ah alıyorsun Tav rezilsin
  • AHL'yi ikame edecek havalimanı? avrupadaki havalimanları arasında 3.oldu AHL.4.frankfurt 5.amsterdam bunlardan birini işletmeye alırsa ikame eder evet
  • iki olaslik var . ya daha hizli kosucan daha buyuyeceksin. Yada elindeki degerleri satip kuculeceksin. ikincisi cok zor ortak cok fazla.
  • 3.cü havalimanı bu gidişle patlar sen kalmaya devam edersin
  • 3. havalimanı açıldığında 2 pist ile devreye girecek. AHL nin tamamını taşısanda gene sıkıntı olur. AHL belli bir süre daha operasyona devam eder merak etmesinler.
  • güle güle tav diyelim mi?

TAV Group CEO'su Şener, "Atatürk Havalimanı'nın 2021'de dolan imtiyaz sözleşmesini ikame edecek 1-2 havalimanını portföyümüze katmayı hedefliyoruz" dedi

TAV Grup CEO'su Sani Şener, TAV Havalimanları Holding'in  Atatürk Havalimanı'nın yerine 1 veya 2 havalimanını portföylerine katmak istediklerini söyledi.

Şener, Atatürk Havalimanı'nın EBITDA'daki payı 2015'te yüzde 60 oldu; 2021 yılında bitecek imtiyaz sözleşmesine kadar bunu kompanse edecek stratejimiz hazır. Bu strateji kapsamında servis şirketlerimizin payını artırmak ve Atatürk Havalimanı'nı ikame edecek şekilde 1 veya 2 havalimanını portföyümüze katma hedefindeyiz" dedi.

Uzun dönemde havacılık dışı gelirlerin toplam gelirlere oranını yüzde 70'e çıkarmayı hedefldiklerini söyleyen TAV CEO'su, oranın 2015'te yüzde 54 olduğunu hatırlattı.

"TAV'ı büyütecek her türlü ortaklığa açığız" diyen Şener ayrıca, "Güneydoğu Asya, Afrika'ya odaklandık; Manila havalimanına, Hindistan ve ABD'deki özelleştirmelere bakıyoruz" diye konuşu.

Tunus havalimanı için kullanılan 360 milyon euro kredinin geri ödemelerini 3 yıl donduracak anlaşmayı ise 1-2 ay içinde imzalayabileceklerini ve bu süre sonunda yeniden konuşaklarını söyledi.

Sani Şener'den AHL açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Aviation ~ 8 yıl önce
TAV Terminal İşletmelerinin kıymetini hem devletimiz hem hükümetimiz hem Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımız çok iyi bilirler. Bu ülkeye bunca düşman arasında değer katmış bir kuruma sahip çıkmak her vatan evladının görevi olmalıdır. Ayrıca Sani ŞEENER faktörünü sağladığı katma değeri kimsenin unutmaması başka Sani ŞENER'LERİN önünü açar. Ülkesi için çalışan Dünya çapında bir lider düşünün ve bundan ülkemizde 100'lerce var. Bu ülkenin sırtı yere gelir mi? Allah ülkemize ve milletimize zeval vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük CEO ~ 8 yıl önce
İhaleyi alan firmalar 3.Havalimanın işletmesini beceremeyeceği için TAV gelir işletir sorun çözülür.Sani bey diyorsa eninde sonunda yapacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Merak etme Limak cok daha güçlü bir şirket
hı hı aynen öyle ~ 8 yıl önce
havalimanı işletmeyi bir tek TAV bildiği için beceremezler tabiki.. neyin kafasını yaşıyorsunuz gençler??bunlara gerçekten inananıp da yazanları üstüne bir de beğenenleri anlayamıyorum..işletmesini bilmediği şey için mi bu kadar para verebildi bu firmalar?
Ne olacak ~ 8 yıl önce
Arkadas biride cıkıp ataturk havalimanı kapanacakmı kapanmayacakmı acıklama yapmıyor yeter artık tamam anladık tarifeli ucak olmayacak yahu kimi kucuk capta devam edecek diyor oburu ucus olamaz diyor oburu 2021 diyor digeri 2018 diyor ote taraftan ahlde yatirimlar hız kesmiyor bunca insan var calisan bu insanlarin geleceginin hicmi onemi yok allah askina artik resmi bir aciklama yapilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdogan Havalimani acilinca AHL kapanacak
Mrn ~ 8 yıl önce
Sanki TAV arttırsa REİS bırakıcaktı. 3. Havalimanı projesi daha başlamadan bitmişti bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 8 yıl önce
Devletin projesini kimin alacağına tek kişi karar veriyorsa dükkânı kapatma vakti çoktan gelmiştir.
... ~ 8 yıl önce
Reis ne derse o!
Ekip tk ~ 8 yıl önce
Şu ekipleri cektirdigin park yeri eziyeti için bile hergün ah alıyorsun Tav rezilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cambodian ~ 8 yıl önce
Merhaba, TAV terminal işletmeciliğidir. Terminal dışındaki hiçbir yerden sorumlu değildir. Park pozisyonları, taxi veya pist tamamiyle DHMI işletmesindedir. Ekip tk yazıp ahkam keseceğine, öğren o şekilde suçla. Bilmemek değil, öğrenmemel ayıp!
7 ~ 8 yıl önce
AHL'yi ikame edecek havalimanı? avrupadaki havalimanları arasında 3.oldu AHL.4.frankfurt 5.amsterdam bunlardan birini işletmeye alırsa ikame eder evet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iki yontem ~ 8 yıl önce
iki olaslik var . ya daha hizli kosucan daha buyuyeceksin. Yada elindeki degerleri satip kuculeceksin. ikincisi cok zor ortak cok fazla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor ~ 8 yıl önce
3.cü havalimanı bu gidişle patlar sen kalmaya devam edersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patlak ~ 8 yıl önce
Patladı bile
.. ~ 8 yıl önce
patlamaz raad ol sen.. tav'ın yeri her türlü doldurulurr......
Patlak ~ 8 yıl önce
Sanki TAV 3. havalimanını işletecek gibi. Dedikodular o yönde
.... ~ 8 yıl önce
Açıldığında görüşürüz! Sizin catladiginiz kesin!
bbb ~ 8 yıl önce
3. havalimanı açıldığında 2 pist ile devreye girecek. AHL nin tamamını taşısanda gene sıkıntı olur. AHL belli bir süre daha operasyona devam eder merak etmesinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
güle güle tav diyelim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deme ~ 8 yıl önce
Bence hoşgeldin TAV deyin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000